Η εταιρική μας ομάδα στον Κωτσόβολο εξασφάλισε την ανώτερη εμπειρία θέασης για τους επισκέπτες μας με τις ξενοδοχειακές λύσεις της Samsung.

ΙΤ Director Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία,
κος Στέργιος Μπόγδος

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το ξενοδοχείο μας, όπως γνωρίζετε, είναι υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Ψάχνουμε πάντα το καλύτερο για τους πελάτες μας , χωρίς να συμβιβαζόμαστε. Με τον ίδιο γνώμονα αναζητούμε και τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό άλλωστε, επιλέξαμε την Business Ομάδα του Κωτσόβολου. Το έργο που αναλάβαμε από κοινού ήταν δύσκολο, γιατί αναζητούσαμε τηλεοράσεις που να μπορούν να προσφέρουν την ανώτατη εμπειρία θέασης στους πελάτες μας,
με απόλυτα προσωποποιημένο περιεχόμενο και να είναι υψηλής αισθητικής όπως ακριβώς τα δωμάτια και οι σουίτες μας. Να χρησιμοποιήσουν την αιχμή της τεχνολογίας για εύκολη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές και φυσικά να επιτρέπουν σε εμάς, την ομάδα του ξενοδοχείου, να διαχειριζόμαστε εύκολα τα περιεχόμενα και τις ρυθμίσεις τους. Μετά από ενδελεχή μελέτη καταλήξαμε από κοινού στην καλύτερη λύση, που δεν είναι άλλη από τις Samsung Smart Hospitality TVs.
« Πίσω στην αρχική

Μαζί με τον συνεργάτη μας στον Κωτσόβολο, επιλέξαμε τις λύσεις της Samsung που ταιριάζουν άψογα στις πολύ ξεχωριστές μας ανάγκες.

Υπεύθυνος ΙΤ Ιkos Resorts,
κος Απόστολος Τζιρινης

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στο Ikos Olivia ο κομψός σχεδιασμός παντρεύεται με τη διακριτική πολυτέλεια, για να προσφέρουν ένα ζεστό καλωσόρισμα ακόμα και στον πλέον απαιτητικό επισκέπτη. Μαζί με τον συνεργάτη μας στον Κωτσόβολο, βρήκαμε τις λύσεις που ταιριάζουν στις πολύ ξεχωριστές ανάγκες του ξενοδοχείου μας και το σύγχρονο σχεδιασμό 291 δωματίων. Ο minimal σχεδιασμός των τηλεοράσεων της Samsung είναι σε αρμονία με τη σύγχρονη πολυτελή αισθητική του ξενοδοχείου μας.
Παράλληλα, βασική μας προτεραιότητα είναι να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τις απαιτήσεις όλων των επισκεπτών μας, κάτι που καταφέραμε με την ανώτατη εμπειρία θέασης και το απόλυτα προσωποποιημένο περιεχόμενο που προσφέρουν στους επισκέπτες μας. Τέλος, αξίζει να σημειώσω ότι με αυτήν την επιλογή εξασφαλίσαμε στην ομάδα του ξενοδοχείου την εύκολη και παραγωγική διαχείριση του περιεχομένου.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ
ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


όλες οι επιλογές που ταιριάζουν στην επιχείρησή σαςCOLLECT @ STORE


για να προμηθεύεστε τα είδη σας σε ένα από τα 94 καταστήματά μαςΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

τηλεφωνικά & μέσω e-mail στον εταιρικό σας συνεργάτη, στο
210 2899 999 και στο kotsovolos.grΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


για όλες τις προμήθειές σας άνω των €85

Για να μην χάνετε τις προσφορές για επιχειρήσεις, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Η αποστολή των στοιχείων σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα κατά την αποστολή των στοιχείων σου.
Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.