Ολοκληρωμένη Apple εμπειρία αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος
Ένας προορισμός, όλη η εμπειρία Apple
92 σημεία πώλησης Apple
37 καταστήματα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους σχεδιασμένους από την Apple
To πρώτο Apple Shop στην Ελλάδα
Με τους πρώτους πιστοποιημένους Apple Champions στην Ελλάδα
Mε τους πρώτους εξειδικευμένους και πιστοποιημένους Apple Champions+, που έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αποκλειστικά events παγκόσμιου βεληνεκούς της Apple
Με την υποστήριξη Κωτσόβολος για να μπορείς να αποκτήσεις τα προϊόντα Apple που σου ταιριάζουν
Ζήσε την Αpple Εμπειρία
Apple Champions+
Μετά την πιστοποίηση των πρώτων σύμβουλων πωλήσεων Apple Champions στην Ελλάδα, έρχονται και οι πρώτοι Apple Champions+ στα καταστήματα Κωτσόβολος. Οι Apple Champions+ ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν από την Apple κατά τη για έξι μήνες, με σκοπό να διασφαλιστεί η κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης σε θέματα που αφορούν τα λειτουργικά της συστήματα και τις συσκευές της, όπως τα iPhone, Apple Watch, iPad, Mac, AirPods.
Διάβασε περισσότερα
Οι Apple Champions και οι Apple Champions+ είναι το ειδικά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που θα βρίσκεται στα καταστήματα Κωτσόβολος για να λύσει κάθε απορία σoυ.
Στους ειδικούς χώρους Apple στα καταστήματά μας θα μπορείς να ρωτήσεις τους Masters για ό,τι θέλεις και ό,τι σε απασχολεί σχετικά με τα αγαπημένα σου προϊόντα Apple. To προσωπικό μας είναι έτοιμο να σε μεταφέρει στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας, προσφέροντάς σου την υψηλών προδιαγραφών Apple εξυπηρέτηση...
Το κύριο μέλημά των Apple Champions και των Apple Champions+ είναι να σε βοηθήσουν να βρεις μία ολοκληρωμένη λύση που θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, πιο δημιουργική και πιο παραγωγική από ποτέ...
Επιστροφή
Αισθητική που συναρπάζει
Ανακάλυψε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα καταστήματά μας...
Διάβασε περισσότερα
Ανακάλυψε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα καταστήματά μας που έχουν σχεδιαστεί από την Apple βάσει διεθνών προτύπων και αναδεικνύουν την ποιότητα και το design των συσκευών της.
Στους χώρους αυτούς θα έχεις την ευκαιρία να δεις και να δοκιμάσεις όλες τις νέες Apple συσκευές, απολαμβάνοντας την εμπειρία χρήσης τους.
Μεταξύ αυτών και το 1ο Apple Shop στην Ελλάδα, στο The Mall Athens. Ένας χώρος 50 τ.μ σχεδιασμένος
εξ’ ολοκλήρου από την ίδια την Apple, που προσφέρει μία αυθεντική εμπειρία Apple. Εκεί θα βρεις όλα τα προϊόντα Apple και ποικιλία από αυθεντικά Apple αξεσουάρ καθώς και άλλα τρίτων κατασκευαστών που συμπληρώνουν άψογα το οικοσύστημα της Apple.
Επιστροφή
Τα προϊόντα Apple σε ένα σημείο
Μπες στο μαγικό κόσμο της Apple!
Διάβασε περισσότερα
Μπες στο μαγικό κόσμο της Apple!
Δοκίμασε όλα τα προϊόντα Apple, όπως τα iPhone, iPad, MacBook, iMac, Apple Watch, AirPods, και βρες το ιδανικό για σένα με τη βοήθεια των Apple Champions.
Επιστροφή
Ανακάλυψε τα προϊόντα Apple
Απόκτησε μία Apple συσκευή με όποιον τρόπο θέλεις
Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής
Επίλεξε το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος ή όποιον άλλο τρόπο πληρωμής επιθυμείς, για να αποκτήσεις την αγαπημένη σου Apple συσκευή. Με το Πλάνο Δόσεων Κωτσόβολος μπορείς να επιλέξεις τις δόσεις που θέλεις και το ποσό που είναι στα μέτρα σου.
Επιλέγεις Apple, επιλέγεις Κωτσόβολο!
Ανακάλυψε τo πρώτο Apple Shop στην Ελλάδα και τα 35 καταστήματα με ειδικά διαμορφωμένους χώρους σχεδιασμένους από την Apple