GRUNDIG

ΙΣΤΟΡΙΑ

7 δεκαετίες στην αιχμή της καινοτομίας

Γερμανική φιλοσοφία ποιότητας, ντιζάιν και ενεργειακής απόδοσης σε κάθε προϊόν

Η ιστορία της Grundig είναι ταυτισμένη με την καινοτομία από την εποχή της «γέννησής» της το 1945. Τα προϊόντα της καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με το απαράμιλλο ντιζάιν και την καινοτομία.

Η ιστορία της Grundig από το 1945 έως σήμερα

1945-1954

Η Grundig (Grundig Intermedia GmbH) ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1945 από τον Max Grundig, γνωρίζοντας γρήγορα επιτυχία χάρις στο ραδιόφωνο που επινόησε ο 37χρονος τότε ηλεκτρολόγος. Στη μεταπολεμική Γερμανία, η παραγωγή ραδιοφώνων ελεγχόταν αυστηρά από τους Συμμάχους, έτσι ο Grundig σκέφτηκε να αναπτύξει ένα μοντέλο που δεν θα έχει λυχνίες και το οποίο θα συναρμολογούν οι αγοραστές, ώστε να μην θεωρείται επισήμως ραδιόφωνο. Οι πωλήσεις εκτινάχθηκαν από την πρώτη στιγμή, κάτι που επέτρεψε στον Grundig να δημιουργήσει το πρώτο εργοστάσιο. Σύντομα «ήρθε» και η πρώτη τηλεόραση Grundig, έτοιμη για κυκλοφορία με την έναρξη του πρώτου γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού, το 1952. Εκείνη τη χρονιά, ο Grundig ανέπτυξε την πρώτη φορητή συσκευή ηχογράφησης με μαγνητοταινίες. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, η εταιρεία ήταν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ραδιοφώνων στην Ευρώπη.

1955-1964

Την επόμενη 10ετία, η εταιρεία κυκλοφόρησε προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας, όπως ένα φορητό ραδιόφωνο με τρανσίστορ, φορητές συσκευές ηχογράφησης και συσκευές υπαγόρευσης. Το 1960, προχώρησε στην κυκλοφορία πιο εξελιγμένων τηλεοράσεων, οι οποίες υποστήριζαν σήματα VHF, ενώ ήταν και οι πρώτες με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Στον τομέα του hi-fi λανσάρισε ένα συναρμολογούμενο σύστημα, το οποίο περιελάμβανε τις συσκευές που ήθελε κάθε πελάτης (π.χ. ραδιόφωνο, ενισχυτή, αποσπώμενα ηχεία).

1965-1974

Το 1967 ήταν η «αυγή» της έγχρωμης τηλεόρασης, με την Grundig να «απαντά» με μία σειρά εντυπωσιακών για την εποχή προϊόντων. Στα δύο εργοστάσια που έχει ήδη δημιουργήσει εκτός Γερμανίας, για την παραγωγή ραδιοφώνων, προστίθεται ένα ακόμη στην Ιταλία, αυτή τη φορά για την παραγωγή έγχρωμων τηλεοράσεων. Την ίδια χρονιά, λανσάρει το πρώτο της κασετόφωνο, το οποίο ακολουθεί ένα μοντέλο κασετοφώνου για αυτοκίνητα. Το 1969 γίνεται η πρώτη εταιρεία που λανσάρει έναν ενισχυτή hi-fi με ενσωματωμένο equaliser, το οποίο γνωρίζει τεράστια δημοφιλία. Μία σημαντική επίσης εξέλιξη, την ίδια εποχή, ήταν η ανάπτυξη των οικιακών συσκευών καταγραφής βίντεο. Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης επιτραπέζια ρολόγια με ψηφιακή οθόνη καθώς και ένα νέο ραδιόφωνο αυτοκινήτων με δυνατότητα αυτόματης αναζήτησης σταθμών. Αποκτώντας μετοχική σύνθεση από το 1972, η Philips ξεκίνησε να συγκεντρώνει ολοένα μεγαλύτερα μερίδια στην Grundig.

1975-1984

Το 1967 ήταν η «αυγή» της έγχρωμης τηλεόρασης, με την Grundig να «απαντά» με μία σειρά εντυπωσιακών για την εποχή προϊόντων. Στα δύο εργοστάσια που έχει ήδη δημιουργήσει εκτός Γερμανίας, για την παραγωγή ραδιοφώνων, προστίθεται ένα ακόμη στην Ιταλία, αυτή τη φορά για την παραγωγή έγχρωμων τηλεοράσεων. Την ίδια χρονιά, λανσάρει το πρώτο της κασετόφωνο, το οποίο ακολουθεί ένα μοντέλο κασετοφώνου για αυτοκίνητα. Το 1969 γίνεται η πρώτη εταιρεία που λανσάρει έναν ενισχυτή hi-fi με ενσωματωμένο equaliser, το οποίο γνωρίζει τεράστια δημοφιλία. Μία σημαντική επίσης εξέλιξη, την ίδια εποχή, ήταν η ανάπτυξη των οικιακών συσκευών καταγραφής βίντεο. Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης επιτραπέζια ρολόγια με ψηφιακή οθόνη καθώς και ένα νέο ραδιόφωνο αυτοκινήτων με δυνατότητα αυτόματης αναζήτησης σταθμών. Αποκτώντας μετοχική σύνθεση από το 1972, η Philips ξεκίνησε να συγκεντρώνει ολοένα μεγαλύτερα μερίδια στην Grundig.

1985-1994

Το 1985 παρουσιάζει σε έκθεση για πρώτη φορά ένα δορυφορικό τηλεοπτικό δέκτη. Ένα χρόνο αργότερα, λανσάρει την πρώτη TV μαζικής παραγωγής με συχνότητα σάρωσης 100 Hertz. Τον Δεκέμβριο του 1989 η εταιρεία θρήνησε την απώλεια του ιδρυτή της Max Grundig, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών. Το 1991 παρουσίασε ένα ασύρματο τηλέφωνο. Το 1993 η Philips απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας και την επόμενη χρονιά, πέτυχε μία ακόμη παγκόσμια πρωτιά, αναπτύσσοντας ένα ασύρματο σύστημα hi-fi.

1995-2004

Το 1995 και 1996 παρουσίασε νέα επαναστατικά προϊόντα: από συστήματα τρισδιάστατου ήχου, μέχρι το μικρότερο στον κόσμο δορυφορικό δέκτη. Λίγο αργότερα ήρθε η πρώτη smart TV, με πρόσβαση στο ίντερνετ. Τη διετία 1997-1998 τερματίσθηκε η ανάμιξη της Philips στην εταιρεία. Η Grundig έδωσε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του infotainment, με συνέπεια οι τηλεοράσεις της και τα DVD player να θέσουν νέα στάνταρ στην καινοτομία, το ντιζάιν και τη διάδραση στην οικιακή ψυχαγωγία.

2005 – σήμερα

Το 2007 η Grundig Intermedia εντάχθηκε στην Arçelik, ενώ 6 χρόνια αργότερα η εταιρεία έκανε την είσοδό της στον κλάδο των λευκών συσκευών, λανσάροντας μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Έτσι, σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, καθώς και οικιακών μικροσυσκευών. Από το 2014, έχει επικεντρωθεί στην καινοτομία, την ποιότητα και την επέκταση της προϊοντικής της γκάμας, προχωρώντας σε νέες επενδύσεις. Για παράδειγμα, το 2016 λανσάρισε την πλατφόρμα διασύνδεσης HomeWhiz, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν τις συσκευές τους στην κουζίνα και το μπάνιο, από μία εφαρμογή στο smartphone, το tablet ή τη smart TV τους.

GRUNDIG

ΠΛΥΣΗ - ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ
Χάρισε στην γκαρνταρόμπα σου αντοχή στον χρόνο

Ρούχα πάντα σαν καινούρια! Ξεχωρίζουν για την οικονομία ρεύματος και νερού, ενώ διαθέτουν προγράμματα και λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να γλιτώνεις χρόνο και χρήμα. Με πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την προστασία από τα αλλεργιογόνα και από τη Woolmark για τη φροντίδα των μάλλινων χωρίς την παραμικρή φθορά.

ανακάλυψέ τα

Οικονομική και αθόρυβη λειτουργία

Διάλεξε ανάμεσα σε πλυντήρια ρούχων που κατατάσσονται στην υψηλότερη ενεργειακή κλάση (Α+++) ή προσφέρουν έως και 30% μεγαλύτερη οικονομία στο ρεύμα. Ο κινητήρας Inverter EcoMotor, χωρίς ψήκτρες, περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας ενώ εξακολουθεί να είναι αποδοτικός, ανθεκτικός στον χρόνο και μειώνει τα επίπεδα θορύβου.

Τεχνολογία MultiSense

Χάρη στους ειδικούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν τους τύπους υφασμάτων και την ποσότητα λερωμένων ρούχων, τα μοντέλα που υποστηρίζουν την τεχνολογία MultiSense επιλέγουν αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα, προσαρμόζοντας τον χρόνο πλυσίματος, τις στροφές, το ξέβγαλμα και όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις.

Πρόγραμμα SteamRefresh

«Φρέσκαρε» το ρούχο που έχεις ήδη φορέσει, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ατμού ώστε σε μόλις 15’ να απομακρύνεις τις οσμές και να μειώσεις τις ζάρες. Τα μοντέλα της Grundig που υποστηρίζουν το πρόγραμμα SteamRefresh διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες που προσαρμόζουν τον ατμό σε κάθε ύφασμα και επίσης περιορίζεται το τσαλάκωμα για πιο εύκολο σιδέρωμα.

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ
Η φροντίδα των ρούχων προσαρμόζεται στο καθημερινό σου πρόγραμμα!

Εξοικονόμησε χρόνο και χρήμα, με το ήπιο και οικονομικό στέγνωμα που προσφέρουν τα μοντέλα της Grundig. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, όπως π.χ. για βαμβακερά, συνθετικά, κλινοσκεπάσματα ή πουκάμισα, μειώνουν τις ζάρες στα υφάσματα και θα γίνουν ο απόλυτος «σύμμαχός» σου στο σιδέρωμα.

ανακάλυψέ τα

Εξελιγμένη αντλία θερμότητας

Μικρή κατανάλωση ενέργειας, χάρη στη βελτιωμένη «ανακύκλωση» του θερμού αέρα που φτάνει στην αντλία από τον κάδο. Με αυτό τον τρόπο, τα στεγνωτήρια λειτουργούν πιο οικονομικά και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας ότι τα ρούχα δεν θα «μπουν» στο στέγνωμα.

Αισθητήρες στεγνώματος

Χάρη στους αισθητήρες που ανιχνεύουν τα επίπεδα υγρασίας στα υφάσματα, μόλις επιτευχθεί ο επιθυμητός χρόνος στεγνώματος, το στεγνωτήριο διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία του. Έτσι, αποφεύγεται όχι μόνο η άσκοπη σπατάλη ενέργειας, αλλά και η υπερβολική έκθεση των ρούχων στη θερμότητα, μειώνοντας τη φθορά τους.

Προστασία από τις ζάρες

Με τη λειτουργία προστασίας από τις ζάρες, ο κάδος περιστρέφεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα έως και για 2 ώρες μετά το τέλος του προγράμματος, αποτρέποντας έτσι το τσαλάκωμα των ρούχων σου.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ
Απόλυτη καθαριότητα με μικρή κατανάλωση ρεύματος

Τεχνολογίες που χαρίζουν βαθύ καθάρισμα και απόλυτη υγιεινή στα σκεύη και τα σερβίτσια σου, με προστασία ακόμη και των πιο ευαίσθητων υλικών. Τα ελεύθερα και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων της Grundig εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση νερού και έρχονται με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, ώστε να μπορείς να προσαρμόσεις τη χρήση τους στην καθημερινότητά σου.

ανακάλυψέ τα

Πρόγραμμα All-in-Wash

Βάλε για πλύσιμο τα ευαίσθητα ποτήρια σου, μαζί με τα πιο λερωμένα κουζινικά σου. Στο πρόγραμμα All-in-Wash χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα δύο ρυθμίσεις για το νερό, ώστε να εκτοξεύεται με υψηλή πίεση στο κάτω καλάθι για πιο δύσκολους λεκέδες, και με χαμηλή πίεση στο πάνω καλάθι για εύθραυστα γυαλικά.

Quick Wash 58

Όταν σε πιέζει ο χρόνος θα σου «λύσει τα χέρια», αφού σε μόλις 58 λεπτά της ώρας θα καθαρίσει έως και 13 σερβίτσια στους 60° C.

Auto Program

Το σύστημα αισθητήρων ανιχνεύει τον αριθμό των πιάτων και το βαθμό λερώματος και μετά επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας. Τα ελαφρώς λερωμένα πιάτα πλένονται με νερό χαμηλής πίεσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται το επίπεδο θορύβου.

GRUNDIG

ΨΥΞΗ

«Φρέσκες» τεχνολογίες για ακόμη φρεσκότερα τρόφιμα

ΨΥΓΕΙΑ

Διατήρησε αναλλοίωτη τη γεύση και τη διατροφική αξία των τροφών σου με ένα ψυγείο Grundig. Με μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις και χωρητικότητες τόσο σε ψυγειοκαταψύκτες όσο και σε ντουλάπες, οι προϊοντικές σειρές της Grundig διαθέτουν καινοτομίες όπως η τεχνολογία IonFresh και οι ζώνες Vitamin Care, οι οποίες αλλάζουν τα δεδομένα στην ψύξη και την κατάψυξη.

ανακάλυψέ τα

IonFresh

Βοηθά τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα για πολύ περισσότερο. Χρησιμοποιεί ιόντα για να απομακρύνει τα βακτήρια και τις οσμές, ώστε να είναι απόλυτα καθαρός και υγιεινός ο αέρας μέσα στο ψυγείο χωρίς κακοσμία.

Τεχνολογία Duo Cooling No Frost

Ανεξάρτητα ψυκτικά κυκλώματα σε συντήρηση και κατάψυξη, για να αποτρέπεται η μεταφορά οσμών και να ελέγχονται με ακρίβεια τα επίπεδα υγρασίας σε κάθε θάλαμο.

Τεχνολογία FullFresh +

Τα ψυγεία Grundig με τεχνολογία FullFresh + διατηρούν φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά σου. Χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες τρύπες αερισμού, τη βέλτιστη θερμοκρασία, την υγρασία, την ιδανική ροή αέρα και την ελάχιστη συμπύκνωση τα φρούτα και τα λαχανικά δεν στεγνώνουν και μένουν φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

GRUNDIG

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Φτιάξε την κουζίνα των ονείρων σου με στιλ και καινοτομία

ΦΟΥΡΝΟΙ

Γλίτωσε χρήματα και χρόνο ετοιμάζοντας παράλληλα περισσότερα από ένα φαγητό και πες αντίο στο τρίψιμο των καμένων λιπών χάρη στο πυρολυτικό σύστημα αυτοκαθαρισμού.

ανακάλυψέ τα

Λειτουργία Divide & Cook

Η λειτουργία Divide & Cook σου επιτρέπει να ετοιμάσεις δύο φαγητά ταυτόχρονα, ακόμη κι αν μαγειρεύονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες και χρειάζονται διαφορετικό χρόνο ψησίματος. Ο φούρνος μπορεί να διαιρεθεί σε δύο εντελώς ξεχωριστές ζώνες, ψήνοντας με διαφορετική θερμοκρασία σε κάθε μία από αυτές!

Πυρολυτικός καθαρισμός

Ξέχνα τον χρόνο και τον κόπο που χρειάζεται για να καθαριστεί ένας φούρνος. Ενεργοποίησε το πυρολυτικό σύστημα καθαρισμού, ώστε από την υψηλή θερμοκρασία που θα αναπτυχθεί (480° C) στο θάλαμο, να μετατραπούν σε στάχτη τα λίπη και οι υπόλοιποι λεκέδες και σκούπισε την τέφρα απλώς με ένα πανί.

Λειτουργία Multi-Taste-Oven

Στη λειτουργία Multi-Taste-Oven ο θερμός αέρας εισέρχεται από τα πλευρικά τοιχώματα και χάρις στους 2 ανεμιστήρες που βρίσκονται στο πίσω μέρος διαχέεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλο το φούρνο. Έτσι το φαγητό ψήνεται σε όλες τις πλευρές του και πολύ πιο γρήγορα.Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, μπορείς να ψήσεις ταυτόχρονα περισσότερα από ένα ταψί και θα έχεις το ίδιο ομοιόμορφο ψήσιμο ενώ εξοικονομείς και ηλεκτρική ενέργεια.

ΕΣΤΙΕΣ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ & ΕΠΑΓΩΓΙΚΕΣ

Με τέσσερις ζώνες μαγειρέματος και εύχρηστους διακόπτες αφής αλλά και πολλαπλές ρυθμίσεις ανά ζώνη, οι κεραμικές εστίες της Grundig θα σε βοηθήσουν να εκτελέσεις ακόμη και τις πιο δύσκολες συνταγές. Οι επαγωγικές εστίες της Grundig θα σου εξοικονομήσουν ηλεκτρική ενέργεια, μειώνοντας ταυτόχρονα τον χρόνο προετοιμασίας οποιουδήποτε φαγητού.

ανακάλυψέ τα

Λειτουργία Booster

Η λειτουργία Booster αυξάνει γρήγορα τη θερμοκρασία του σκεύους, καθώς η ζώνη μαγειρέματος πηγαίνει στη μέγιστη ισχύ, ώστε το μαγείρεμα να ξεκινά όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ευέλικτες ζώνες μαγειρέματος

Οι ευέλικτες ζώνες μαγειρέματος θα σου «λύσουν τα χέρια» αν έχεις σκεύη με μεγάλη ποικιλία μεγεθών, αφού μπορείς να προσαρμόσεις τη θερμαινόμενη εστία στο σχήμα και τις διαστάσεις του σκεύους που χρειάζεσαι κάθε φορά.

Παιδικό Κλείδωμα

Για να είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται ποτέ να προκληθεί κάποιο ατύχημα, το παιδικό κλείδωμα εξασφαλίζει πως δεν θα μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά λάθος η εστία.

GRUNDIG

ΣΙΔΕΡΩΜΑ

Τέλεια αποτελέσματα με τη μέγιστη φροντίδα των υφασμάτων.

Με τις συσκευές σιδερώματος της Grundig θα βρεις τεχνολογίες ώστε να γλιτώνεις χρόνο και κόπο απ' τη φροντίδα των ρούχων σου. Χάρη σ' αυτές τις νέες τεχνολογίες, η... επίσκεψη στη σιδερώστρα γίνεται ακόμη πιο «φιλική» για κάθε είδους υφάσματος, εξασφαλίζοντας για όλα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

ανακάλυψέ τα

Σύστημα Σιδερώματος

Η γεννήτρια ατμού εξασφαλίζει ατμό με πίεση 6 bar και υψηλή παροχή (120gr/min), ώστε να εισχωρεί βαθιά στις ίνες του ρούχου και να εξαφανίζει πιο αποτελεσματικά τις ζάρες, για να τελειώνεις πιο γρήγορα το σιδέρωμα. Με τη λειτουργία Smart Setting, επιλέγει η συσκευή την κατάλληλη θερμοκρασία και παροχή ατμού. Έτσι, ακόμη κι αν σιδερώνεις λινό ή μετάξι, θα έχεις τέλεια αποτελέσματα με τη μέγιστη φροντίδα των υφασμάτων.

Σίδερο ατμού

Με τη λειτουργία κάθετου ατμού, μπορείς να αφαιρείς ζάρες και τσακίσεις από κρεμασμένα ευαίσθητα υφάσματα όπως κουρτίνες, σακάκια ή φορέματα. Η πλάκα Cross Steam, επιτρέπει στον ατμό να διεισδύσει από διαφορετικές γωνίες στο ύφασμα του ρούχου για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα ακόμη και στα δύσκολα σημεία.

GRUNDIG

ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Κομψότητα, ευκολία και καινοτομία στην προετοιμασία πρωινού και φαγητού.

Συνόδευσε το ξεκίνημα της ημέρας με μοναδικές γευστικές εμπειρίες και «ξεκλείδωσε» τη γαστρονομική σου φαντασία και δημιουργικότητα στην προετοιμασία του καθημερινού σου μενού. Οι μικροσυσκευές της Grundig έρχονται να δώσουν μία επιπλέον «πινελιά» εκλεπτυσμένου ντιζάιν στην κουζίνα σου, αλλά και να σου προσφέρουν σύγχρονες τεχνολογίες και έξυπνα χαρακτηριστικά, για να δημιουργείς απολαυστικά φαγητά, σνακ και ροφήματα.

ανακάλυψέ τα

Σειρά Delisia

Χάρις στον εντυπωσιακό σχεδιασμό και το ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, οι συσκευές της σειράς Delisia αποτελούν μία ξεχωριστή στιλιστική πρόταση που θα σε «κερδίσει» με την πρώτη ματιά. Επιπλέον, οι εξελιγμένες λειτουργίες των συσκευών θα «απογειώσουν» τη γεύση των πιάτων και του πρωινού σου, ενώ οι ψηφιακές τους οθόνες εγγυώνται μέγιστη άνεση στη χρήση.

Σειρά Ηarmony

Ξεκίνα την ημέρα σου με ενέργεια, με τα προϊόντα της σειράς Harmony. Συνδυάζοντας διαχρονική αισθητική και λειτουργικότητα στην προετοιμασία του πρωινού σου, θα κάνουν τον καφέ φίλτρου, το τσάι ή τις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού ένα ακόμη κίνητρο για να σηκωθείς από το κρεβάτι. Με μαύρο ή inox φινίρισμα, έρχονται να στολίσουν τον πάγκο της κουζίνας σου.

Οι προτάσεις της Grundig στα προϊόντα πρωινού και προετοιμασίας φαγητού ξεχωρίζουν όμως και για την καινοτομία που φέρνουν στην κουζίνα. Απόδειξη το μπλέντερ κενού αέρος, το οποίο αφαιρώντας τον αέρα αποτρέπει την οξείδωση των υλικών, το μπλέντερ επαγγελματικής χρήσης και ο βραστήρας με ρυθμιζόμενη επιθυμητή θερμοκρασία.

ανακάλυψέ τα

Μπλέντερ κενού αέρος

Διατηρεί για πολύ περισσότερο τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και των λαχανικών σε σχέση με τα συμβατικά μπλέντερ, χάρη στην ισχυρή τεχνολογία κενού αέρος. Έτσι μπορείς να ετοιμάζεις το ρόφημά σου από το απόγευμα, για να ξεκινάς την ημέρα σου υγιεινά και αναζωογονητικά το επόμενο πρωί.

Μπλέντερ επαγγελματικής χρήσης

Χάρη στις λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα και μέγιστη ισχύ, μετατρέπει τα παγάκια σε θρυμματισμένο πάγο σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Με τα προκαθορισμένα προγράμματα, διατηρεί το βέλτιστο κύκλο ανάμειξης για κάθε τρόφιμο, διασφαλίζοντας τέλεια ανάμειξη όλων των μειγμάτων.

Βραστήρας ρυθμιζόμενης θερμοκρασίας

Από την οθόνη LCD στο χερούλι, διάλεξε οποιαδήποτε από τις 7 διαφορετικές επιλογές θερμοκρασίες, που ξεκινούν από τους 40° C και φθάνουν μέχρι τους 100° C. Έτσι, ο βραστήρας είναι ιδανικός για την προετοιμασία παιδικής τροφής, ενώ θα σου εξασφαλίζει ζεστό νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία για την ποικιλία τσαγιού ή για κάθε άλλο αφέψημα θέλεις να απολαύσεις.