GRUNDIG

ΙΣΤΟΡΙΑ

7 δεκαετίες στην αιχμή της καινοτομίας

Γερμανική φιλοσοφία ποιότητας, ντιζάιν και ενεργειακής απόδοσης σε κάθε προϊόν

Η ιστορία της Grundig είναι ταυτισμένη με την καινοτομία από την εποχή της «γέννησής» της το 1945. Τα προϊόντα της καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με το απαράμιλλο ντιζάιν και την καινοτομία.

Η ιστορία της Grundig από το 1945 έως σήμερα

1945-1954

Η Grundig (Grundig Intermedia GmbH) ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1945 από τον Max Grundig, γνωρίζοντας γρήγορα επιτυχία χάρις στο ραδιόφωνο που επινόησε ο 37χρονος τότε ηλεκτρολόγος. Στη μεταπολεμική Γερμανία, η παραγωγή ραδιοφώνων ελεγχόταν αυστηρά από τους Συμμάχους, έτσι ο Grundig σκέφτηκε να αναπτύξει ένα μοντέλο που δεν θα έχει λυχνίες και το οποίο θα συναρμολογούν οι αγοραστές, ώστε να μην θεωρείται επισήμως ραδιόφωνο. Οι πωλήσεις εκτινάχθηκαν από την πρώτη στιγμή, κάτι που επέτρεψε στον Grundig να δημιουργήσει το πρώτο εργοστάσιο. Σύντομα «ήρθε» και η πρώτη τηλεόραση Grundig, έτοιμη για κυκλοφορία με την έναρξη του πρώτου γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού, το 1952. Εκείνη τη χρονιά, ο Grundig ανέπτυξε την πρώτη φορητή συσκευή ηχογράφησης με μαγνητοταινίες. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, η εταιρεία ήταν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ραδιοφώνων στην Ευρώπη.

1955-1964

Την επόμενη 10ετία, η εταιρεία κυκλοφόρησε προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας, όπως ένα φορητό ραδιόφωνο με τρανσίστορ, φορητές συσκευές ηχογράφησης και συσκευές υπαγόρευσης. Το 1960, προχώρησε στην κυκλοφορία πιο εξελιγμένων τηλεοράσεων, οι οποίες υποστήριζαν σήματα VHF, ενώ ήταν και οι πρώτες με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Στον τομέα του hi-fi λανσάρισε ένα συναρμολογούμενο σύστημα, το οποίο περιελάμβανε τις συσκευές που ήθελε κάθε πελάτης (π.χ. ραδιόφωνο, ενισχυτή, αποσπώμενα ηχεία).

1965-1974

Το 1967 ήταν η «αυγή» της έγχρωμης τηλεόρασης, με την Grundig να «απαντά» με μία σειρά εντυπωσιακών για την εποχή προϊόντων. Στα δύο εργοστάσια που έχει ήδη δημιουργήσει εκτός Γερμανίας, για την παραγωγή ραδιοφώνων, προστίθεται ένα ακόμη στην Ιταλία, αυτή τη φορά για την παραγωγή έγχρωμων τηλεοράσεων. Την ίδια χρονιά, λανσάρει το πρώτο της κασετόφωνο, το οποίο ακολουθεί ένα μοντέλο κασετοφώνου για αυτοκίνητα. Το 1969 γίνεται η πρώτη εταιρεία που λανσάρει έναν ενισχυτή hi-fi με ενσωματωμένο equaliser, το οποίο γνωρίζει τεράστια δημοφιλία. Μία σημαντική επίσης εξέλιξη, την ίδια εποχή, ήταν η ανάπτυξη των οικιακών συσκευών καταγραφής βίντεο. Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης επιτραπέζια ρολόγια με ψηφιακή οθόνη καθώς και ένα νέο ραδιόφωνο αυτοκινήτων με δυνατότητα αυτόματης αναζήτησης σταθμών. Αποκτώντας μετοχική σύνθεση από το 1972, η Philips ξεκίνησε να συγκεντρώνει ολοένα μεγαλύτερα μερίδια στην Grundig.

1975-1984

Το 1967 ήταν η «αυγή» της έγχρωμης τηλεόρασης, με την Grundig να «απαντά» με μία σειρά εντυπωσιακών για την εποχή προϊόντων. Στα δύο εργοστάσια που έχει ήδη δημιουργήσει εκτός Γερμανίας, για την παραγωγή ραδιοφώνων, προστίθεται ένα ακόμη στην Ιταλία, αυτή τη φορά για την παραγωγή έγχρωμων τηλεοράσεων. Την ίδια χρονιά, λανσάρει το πρώτο της κασετόφωνο, το οποίο ακολουθεί ένα μοντέλο κασετοφώνου για αυτοκίνητα. Το 1969 γίνεται η πρώτη εταιρεία που λανσάρει έναν ενισχυτή hi-fi με ενσωματωμένο equaliser, το οποίο γνωρίζει τεράστια δημοφιλία. Μία σημαντική επίσης εξέλιξη, την ίδια εποχή, ήταν η ανάπτυξη των οικιακών συσκευών καταγραφής βίντεο. Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης επιτραπέζια ρολόγια με ψηφιακή οθόνη καθώς και ένα νέο ραδιόφωνο αυτοκινήτων με δυνατότητα αυτόματης αναζήτησης σταθμών. Αποκτώντας μετοχική σύνθεση από το 1972, η Philips ξεκίνησε να συγκεντρώνει ολοένα μεγαλύτερα μερίδια στην Grundig.

1985-1994

Το 1985 παρουσιάζει σε έκθεση για πρώτη φορά ένα δορυφορικό τηλεοπτικό δέκτη. Ένα χρόνο αργότερα, λανσάρει την πρώτη TV μαζικής παραγωγής με συχνότητα σάρωσης 100 Hertz. Τον Δεκέμβριο του 1989 η εταιρεία θρήνησε την απώλεια του ιδρυτή της Max Grundig, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών. Το 1991 παρουσίασε ένα ασύρματο τηλέφωνο. Το 1993 η Philips απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας και την επόμενη χρονιά, πέτυχε μία ακόμη παγκόσμια πρωτιά, αναπτύσσοντας ένα ασύρματο σύστημα hi-fi.

1995-2004

Το 1995 και 1996 παρουσίασε νέα επαναστατικά προϊόντα: από συστήματα τρισδιάστατου ήχου, μέχρι το μικρότερο στον κόσμο δορυφορικό δέκτη. Λίγο αργότερα ήρθε η πρώτη smart TV, με πρόσβαση στο ίντερνετ. Τη διετία 1997-1998 τερματίσθηκε η ανάμιξη της Philips στην εταιρεία. Η Grundig έδωσε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του infotainment, με συνέπεια οι τηλεοράσεις της και τα DVD player να θέσουν νέα στάνταρ στην καινοτομία, το ντιζάιν και τη διάδραση στην οικιακή ψυχαγωγία.

2005 – σήμερα

Το 2007 η Grundig Intermedia εντάχθηκε στην Arçelik, ενώ 6 χρόνια αργότερα η εταιρεία έκανε την είσοδό της στον κλάδο των λευκών συσκευών, λανσάροντας μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων. Έτσι, σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, καθώς και οικιακών μικροσυσκευών. Από το 2014, έχει επικεντρωθεί στην καινοτομία, την ποιότητα και την επέκταση της προϊοντικής της γκάμας, προχωρώντας σε νέες επενδύσεις. Για παράδειγμα, το 2016 λανσάρισε την πλατφόρμα διασύνδεσης HomeWhiz, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να ελέγχουν τις συσκευές τους στην κουζίνα και το μπάνιο, από μία εφαρμογή στο smartphone, το tablet ή τη smart TV τους.

GRUNDIG

ΠΛΥΣΗ - ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ
Χάρισε στην γκαρνταρόμπα σου αντοχή στον χρόνο

Ρούχα πάντα σαν καινούρια! Ξεχωρίζουν για την οικονομία ρεύματος και νερού, ενώ διαθέτουν προγράμματα και λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να γλιτώνεις χρόνο και χρήμα. Με πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την προστασία από τα αλλεργιογόνα και από τη Woolmark για τη φροντίδα των μάλλινων χωρίς την παραμικρή φθορά.

ανακάλυψέ τα

Οικονομική και αθόρυβη λειτουργία

Διάλεξε ανάμεσα σε πλυντήρια ρούχων που κατατάσσονται στην υψηλότερη ενεργειακή κλάση (Α+++) ή προσφέρουν έως και 30% μεγαλύτερη οικονομία στο ρεύμα. Ο κινητήρας Inverter EcoMotor, χωρίς ψήκτρες, περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας ενώ εξακολουθεί να είναι αποδοτικός, ανθεκτικός στον χρόνο και μειώνει τα επίπεδα θορύβου.

Τεχνολογία MultiSense

Χάρη στους ειδικούς αισθητήρες που αναγνωρίζουν τους τύπους υφασμάτων και την ποσότητα λερωμένων ρούχων, τα μοντέλα που υποστηρίζουν την τεχνολογία MultiSense επιλέγουν αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα, προσαρμόζοντας τον χρόνο πλυσίματος, τις στροφές, το ξέβγαλμα και όλες τις υπόλοιπες ρυθμίσεις.

Πρόγραμμα SteamRefresh

«Φρέσκαρε» το ρούχο που έχεις ήδη φορέσει, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ατμού ώστε σε μόλις 15’ να απομακρύνεις τις οσμές και να μειώσεις τις ζάρες. Τα μοντέλα της Grundig που υποστηρίζουν το πρόγραμμα SteamRefresh διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες που προσαρμόζουν τον ατμό σε κάθε ύφασμα και επίσης περιορίζεται το τσαλάκωμα για πιο εύκολο σιδέρωμα.

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ
Η φροντίδα των ρούχων προσαρμόζεται στο καθημερινό σου πρόγραμμα!

Εξοικονόμησε χρόνο και χρήμα, με το ήπιο και οικονομικό στέγνωμα που προσφέρουν τα μοντέλα της Grundig. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, όπως π.χ. για βαμβακερά, συνθετικά, κλινοσκεπάσματα ή πουκάμισα, μειώνουν τις ζάρες στα υφάσματα και θα γίνουν ο απόλυτος «σύμμαχός» σου στο σιδέρωμα.

ανακάλυψέ τα

Εξελιγμένη αντλία θερμότητας

Μικρή κατανάλωση ενέργειας, χάρη στη βελτιωμένη «ανακύκλωση» του θερμού αέρα που φτάνει στην αντλία από τον κάδο. Με αυτό τον τρόπο, τα στεγνωτήρια λειτουργούν πιο οικονομικά και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας ότι τα ρούχα δεν θα «μπουν» στο στέγνωμα.

Αισθητήρες στεγνώματος

Χάρη στους αισθητήρες που ανιχνεύουν τα επίπεδα υγρασίας στα υφάσματα, μόλις επιτευχθεί ο επιθυμητός χρόνος στεγνώματος, το στεγνωτήριο διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία του. Έτσι, αποφεύγεται όχι μόνο η άσκοπη σπατάλη ενέργειας, αλλά και η υπερβολική έκθεση των ρούχων στη θερμότητα, μειώνοντας τη φθορά τους.

Προστασία από τις ζάρες

Με τη λειτουργία προστασίας από τις ζάρες, ο κάδος περιστρέφεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα έως και για 2 ώρες μετά το τέλος του προγράμματος, αποτρέποντας έτσι το τσαλάκωμα των ρούχων σου.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ
Ολοκληρωμένη φροντίδα για τα ρούχα σου

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα; Με ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο, μπορείς να έχεις πεντακάθαρα αλλά και στεγνά ρούχα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Τα υφάσματα διατηρούνται σε άψογη κατάσταση, χάρη στις ειδικές λειτουργίες που προστατεύουν τις ίνες τους, ενώ εσύ απολαμβάνεις ρούχα πιο μαλακά και με λιγότερες ζάρες.

ανακάλυψέ τα

Τεχνολογία SteamCure

Με τη δύναμη του ατμού, που ανεβαίνει από το κάτω μέρος του τυμπάνου προς τα πάνω, έχεις καλύτερη απόδοση πλύσης και πιο μαλακά ρούχα. Στην αρχή της πλύσης, ο ατμός μαλακώνει τους λεκέδες, ενώ στο τέλος του κύκλου μειώνει τις ζάρες για πιο εύκολο σιδέρωμα.

Hygiene Care

Βελτιωμένη υγιεινή, λιγότερη κατανάλωση ενέργειας! Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχεις προστασία από αλλεργιογόνα, ακόμα και σε θερμοκρασίες έως και 20°C, καθώς και εξοικονόμηση ενέργειας έως 70%. Στους 60°C, έχεις έως και 99,9% αποτελεσματικότητα, χάρη στις επιπλέον κινήσεις του κάδου, τον έξυπνο έλεγχο της θερμοκρασίας και τους έξτρα κύκλους ξεβγάλματος και στυψίματος.

SelfClean

Πρόκειται για ένα ειδικό πρόγραμμα, που καθαρίζει τον κάδο, τη θήκη του απορρυπαντικού και τις σωληνώσεις. Διάλεξέ το για μεγαλύτερη υγιεινή και για να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής της συσκευής σου.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ
Απόλυτη καθαριότητα με μικρή κατανάλωση ρεύματος

Τεχνολογίες που χαρίζουν βαθύ καθάρισμα και απόλυτη υγιεινή στα σκεύη και τα σερβίτσια σου, με προστασία ακόμη και των πιο ευαίσθητων υλικών. Τα ελεύθερα και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων της Grundig εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση νερού και έρχονται με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, ώστε να μπορείς να προσαρμόσεις τη χρήση τους στην καθημερινότητά σου.

ανακάλυψέ τα

Πρόγραμμα All-in-Wash

Βάλε για πλύσιμο τα ευαίσθητα ποτήρια σου, μαζί με τα πιο λερωμένα κουζινικά σου. Στο πρόγραμμα All-in-Wash χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα δύο ρυθμίσεις για το νερό, ώστε να εκτοξεύεται με υψηλή πίεση στο κάτω καλάθι για πιο δύσκολους λεκέδες, και με χαμηλή πίεση στο πάνω καλάθι για εύθραυστα γυαλικά.

Quick Wash 58

Όταν σε πιέζει ο χρόνος θα σου «λύσει τα χέρια», αφού σε μόλις 58 λεπτά της ώρας θα καθαρίσει έως και 13 σερβίτσια στους 60° C.

Auto Program

Το σύστημα αισθητήρων ανιχνεύει τον αριθμό των πιάτων και το βαθμό λερώματος και μετά επιλέγει αυτόματα το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση νερού και ηλεκτρικής ενέργειας. Τα ελαφρώς λερωμένα πιάτα πλένονται με νερό χαμηλής πίεσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται το επίπεδο θορύβου.

GRUNDIG

ΨΥΞΗ

«Φρέσκες» τεχνολογίες για ακόμη φρεσκότερα τρόφιμα

ΨΥΓΕΙΑ

Διατήρησε αναλλοίωτη τη γεύση και τη διατροφική αξία των τροφών σου με ένα ψυγείο Grundig. Με μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις και χωρητικότητες τόσο σε ψυγειοκαταψύκτες όσο και σε ντουλάπες, οι προϊοντικές σειρές της Grundig διαθέτουν καινοτομίες όπως η τεχνολογία IonFresh και οι ζώνες Vitamin Care, οι οποίες αλλάζουν τα δεδομένα στην ψύξη και την κατάψυξη.

ανακάλυψέ τα

IonFresh

Βοηθά τα τρόφιμα να παραμένουν φρέσκα για πολύ περισσότερο. Χρησιμοποιεί ιόντα για να απομακρύνει τα βακτήρια και τις οσμές, ώστε να είναι απόλυτα καθαρός και υγιεινός ο αέρας μέσα στο ψυγείο χωρίς κακοσμία.

Τεχνολογία Duo Cooling No Frost

Ανεξάρτητα ψυκτικά κυκλώματα σε συντήρηση και κατάψυξη, για να αποτρέπεται η μεταφορά οσμών και να ελέγχονται με ακρίβεια τα επίπεδα υγρασίας σε κάθε θάλαμο.

Τεχνολογία FullFresh +

Τα ψυγεία Grundig με τεχνολογία FullFresh + διατηρούν φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά σου. Χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες τρύπες αερισμού, τη βέλτιστη θερμοκρασία, την υγρασία, την ιδανική ροή αέρα και την ελάχιστη συμπύκνωση τα φρούτα και τα λαχανικά δεν στεγνώνουν και μένουν φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

GRUNDIG

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Φτιάξε την κουζίνα των ονείρων σου με στιλ και καινοτομία

ΦΟΥΡΝΟΙ

Γλίτωσε χρήματα και χρόνο ετοιμάζοντας παράλληλα περισσότερα από ένα φαγητό και πες αντίο στο τρίψιμο των καμένων λιπών χάρη στο πυρολυτικό σύστημα αυτοκαθαρισμού.

ανακάλυψέ τα

Λειτουργία Divide & Cook

Η λειτουργία Divide & Cook σου επιτρέπει να ετοιμάσεις δύο φαγητά ταυτόχρονα, ακόμη κι αν μαγειρεύονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες και χρειάζονται διαφορετικό χρόνο ψησίματος. Ο φούρνος μπορεί να διαιρεθεί σε δύο εντελώς ξεχωριστές ζώνες, ψήνοντας με διαφορετική θερμοκρασία σε κάθε μία από αυτές!

Πυρολυτικός καθαρισμός

Ξέχνα τον χρόνο και τον κόπο που χρειάζεται για να καθαριστεί ένας φούρνος. Ενεργοποίησε το πυρολυτικό σύστημα καθαρισμού, ώστε από την υψηλή θερμοκρασία που θα αναπτυχθεί (480° C) στο θάλαμο, να μετατραπούν σε στάχτη τα λίπη και οι υπόλοιποι λεκέδες και σκούπισε την τέφρα απλώς με ένα πανί.

Λειτουργία Multi-Taste-Oven

Στη λειτουργία Multi-Taste-Oven ο θερμός αέρας εισέρχεται από τα πλευρικά τοιχώματα και χάρις στους 2 ανεμιστήρες που βρίσκονται στο πίσω μέρος διαχέεται ομοιόμορφα η θερμότητα σε όλο το φούρνο. Έτσι το φαγητό ψήνεται σε όλες τις πλευρές του και πολύ πιο γρήγορα.Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, μπορείς να ψήσεις ταυτόχρονα περισσότερα από ένα ταψί και θα έχεις το ίδιο ομοιόμορφο ψήσιμο ενώ εξοικονομείς και ηλεκτρική ενέργεια.

ΕΣΤΙΕΣ ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ, ΕΠΑΓΩΓΙΚΕΣ & ΑΕΡΙΟΥ

Με τέσσερις ζώνες μαγειρέματος και εύχρηστους διακόπτες αφής αλλά και πολλαπλές ρυθμίσεις ανά ζώνη, οι κεραμικές εστίες της Grundig θα σε βοηθήσουν να εκτελέσεις ακόμη και τις πιο δύσκολες συνταγές. Οι επαγωγικές εστίες της Grundig θα σου εξοικονομήσουν ηλεκτρική ενέργεια, μειώνοντας ταυτόχρονα τον χρόνο προετοιμασίας οποιουδήποτε φαγητού. Ενώ οι εστίες αερίου ανταποκρίνονται άμεσα στις ρυθμίσεις σου, επιτρέποντάς σου να ρυθμίζεις τα επίπεδα θερμότητας με ακρίβεια.

ανακάλυψέ τα

Λειτουργία Booster

Η λειτουργία Booster αυξάνει γρήγορα τη θερμοκρασία του σκεύους, καθώς η ζώνη μαγειρέματος πηγαίνει στη μέγιστη ισχύ, ώστε το μαγείρεμα να ξεκινά όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ευέλικτες ζώνες μαγειρέματος

Οι ευέλικτες ζώνες μαγειρέματος θα σου «λύσουν τα χέρια» αν έχεις σκεύη με μεγάλη ποικιλία μεγεθών, αφού μπορείς να προσαρμόσεις τη θερμαινόμενη εστία στο σχήμα και τις διαστάσεις του σκεύους που χρειάζεσαι κάθε φορά.

Προσαρμογή Φλόγας

H τεχνολογία High Efficient Flame επιτρέπει την προσαρμογή της φλόγας με ακρίβεια, για παράδειγμα όταν καταβάσεις το διακόπτη από το 5 στο 4 η φλόγα θα μειωθεί ακριβώς όσο αντιστοιχεί σε μια βαθμίδα χαμηλότερη της θερμικής ισχύος. Με αυτή την τεχνολογία εξοικονομείς χρόνο και αέριο.

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ

Η μηχανή της Grundig συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη μοντέρνα σχεδίαση, ώστε να δώσει μία επιπλέον «νότα» ντιζάιν στον χώρο της κουζίνας σου. Διαθέτει ενσωματωμένο μύλο για να παρασκευάζεις τον καφέ σου από φρεσκοαλεσμένους κόκκους, τους οποίους εκχυλίζει με υψηλή πίεση ατμού 15 bar, ώστε να «μεταφέρει» στο ρόφημα όλο το άρωμα και τη γεύση που απελευθερώνεται με την άλεση.

ανακάλυψέ την

Γεύσεις καφέ

Με 30 διαθέσιμα αυτόματα προγράμματα, μπορείς να δημιουργήσεις μια πληθώρα συνταγών καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού, ακόμα και σε δύο κούπες ταυτόχρονα. Αξιοποίησε το δοχείο γάλακτος της μηχανής και απόκτησε ακόμα περισσότερες επιλογές για συνταγές με γάλα.

Πίεση ατμού 19 bar

Η πίεση των 15 bar, σε συνδυασμό με το προηγμένο σύστημα θέρμανσης για βέλτιστη και σταθερή θερμοκρασία του καφέ, εξασφαλίζει πλούσιο άρωμα και καϊμάκι.

Ενσωματωμένος μύλος άλεσης

Ο ενσωματωμένος μύλος άλεσης, θα σε κάνει κάθε φορά να αισθάνεσαι σαν home Barista. Διάλεξε το αρωματικότερο χαρμάνι καφέ σε κόκκους, τοποθέτησέ το στο μύλο άλεσης καφέ, κι η συσκευή θα τον αλέσει τόσο «βαρύ» όσο επιθυμείς.

GRUNDIG

ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Κομψότητα, ευκολία και καινοτομία στην προετοιμασία πρωινού και φαγητού.

Συνόδευσε το ξεκίνημα της ημέρας με μοναδικές γευστικές εμπειρίες και «ξεκλείδωσε» τη γαστρονομική σου φαντασία και δημιουργικότητα στην προετοιμασία του καθημερινού σου μενού. Οι μικροσυσκευές της Grundig έρχονται να δώσουν μία επιπλέον «πινελιά» εκλεπτυσμένου ντιζάιν στην κουζίνα σου, αλλά και να σου προσφέρουν σύγχρονες τεχνολογίες και έξυπνα χαρακτηριστικά, για να δημιουργείς απολαυστικά φαγητά, σνακ και ροφήματα.

ανακάλυψέ τα

Σειρά Delisia

Χάρις στον εντυπωσιακό σχεδιασμό και το ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, οι συσκευές της σειράς Delisia αποτελούν μία ξεχωριστή στιλιστική πρόταση που θα σε «κερδίσει» με την πρώτη ματιά. Επιπλέον, οι εξελιγμένες λειτουργίες των συσκευών θα «απογειώσουν» τη γεύση των πιάτων και του πρωινού σου, ενώ οι ψηφιακές τους οθόνες εγγυώνται μέγιστη άνεση στη χρήση.

Σειρά Ηarmony

Ξεκίνα την ημέρα σου με ενέργεια, με τα προϊόντα της σειράς Harmony. Συνδυάζοντας διαχρονική αισθητική και λειτουργικότητα στην προετοιμασία του πρωινού σου, θα κάνουν τον καφέ φίλτρου, το τσάι ή τις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού ένα ακόμη κίνητρο για να σηκωθείς από το κρεβάτι. Με μαύρο ή inox φινίρισμα, έρχονται να στολίσουν τον πάγκο της κουζίνας σου.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ

Αγαπάς τη γεύση και τη μυρωδιά του ελληνικού καφέ, αλλά δεν έχεις πάντα τον χρόνο να τον ετοιμάσεις; Κανένα πρόβλημα. Γιατί υπάρχουν μικροσυσκευές όπως το ηλεκτρικό μπρίκι, που ετοιμάζουν τον αγαπημένο σου ελληνικό, με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις λίγα λεπτά!

GRUNDIG

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Περιποιημένη εμφάνιση καθημερινά, εύκολα, γρήγορα και άψογα.

Με τις συσκευές προσωπικής φροντίδας της Grundig, η περιποίηση των μαλλιών στο σπίτι, γίνεται παιχνίδι. Οι σύγχρονες τεχνολογίες των συσκευών στεγνώματος και styling μαλλιών της Grundig προσφέρουν άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, γρήγορα και εύκολα, ενώ προστατεύουν την τρίχα από τη φθορά και το σπάσιμο.

ανακάλυψέ τα

Σεσουάρ Touch Control

Οι διαφορετικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας στο χειριστήριο αφής προσφέρουν ασφαλές στέγνωμα, προσαρμοσμένο σε κάθε ανάγκη και σε κάθε τύπο μαλλιών. Με τη λειτουργία ιόντων επιταχύνεται η διαδικασία, ενώ προστατεύεται η τρίχα και αποτρέπεται το φριζάρισμα. Ο κρύος αέρας είναι ιδανικός για τη σταθεροποίηση των μαλλιών μετά το στέγνωμα και το styling.

Ψαλίδι Touch Control

Οι πολλαπλές επιλογές θερμοκρασίας στην οθόνη ενδείξεων LED, σου επιτρέπουν τον απόλυτο έλεγχο του ισιώματος, ανάλογα με τις ανάγκες και τη φύση των μαλλιών σου. Με την κεραμική επίστρωση των πλακών, η τρίχα προστατεύεται από τις φθορές ενώ η διαδικασία επιταχύνεται καθώς εξασφαλίζεται η ομαλή ολίσθησή τους στα μαλλιά. Μετά από αδράνεια 60 λεπτών η συσκευή σβήνει αυτόματα, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια.