Μια ιστορία καινοτομίας από το 1908

Η ιστορία της Hoover ξεκινάει πίσω από τις αρχές του 1900. Ένα κουτί, ένας ανεμιστήρας, μια μεταξένια μαξιλαροθήκη και ένα σκουπόξυλο - αυτά είναι τα υλικά από τα οποία κατασκευάστηκε η πρώτη ηλεκτρική σκούπα στην ιστορία . Η ιδέα που μετάτρεψε αυτά τα απλά υλικά σε μία από τις πιο επαναστατικές τεχνολογίες του προηγούμενου αιώνα ανήκει στον James Spangler, ένα νυχτερινό φρουρό στο Νέο Βερολίνο του Οχάιο, ο οποίος υπέφερε από άσθμα και είχε κουραστεί να ανασαίνει τη σκόνη που ανασηκωνόταν κάθε φορά που σκούπιζε στο μαγαζί που εργαζόταν. Ο James κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την εφεύρεσή του και ονειρεύτηκε τη χρήση της σε κάθε σπίτι στην Αμερική. Ωστόσο χρειαζόταν κάποιον που να πιστεύει στο όραμά του και να διαθέτει τις ικανότητες και τα μέσα για να το υλοποιήσει.

Αποφάσισε να στείλει την πρώτη, υποτυπώδη ηλεκτρική σκούπα στην ξαδέρφη του Susan Hoover-μια απόφαση που τον έκανε πλούσιο. Η Susan τη χρησιμοποίησε δοκιμαστικά στο σπίτι της για μερικές ημέρες και έκτοτε έγινε ένθερμη υποστηρικτής της. Την έδειξε στο σύζυγό της William Hoover, ιδιοκτήτη μιας μικρής επιχείρησης που παρήγαγε δερμάτινα είδη τα οποία έπειτα πωλούσε στο κατάστημά του στο Νέο Βερολίνο. Η πολύχρονη εμπειρία του με πελάτες τον είχε εξοπλίσει με μια καλή κατανόηση της αγοράς. Ως διορατικός επιχειρηματίας διαισθάνθηκε αμέσως την τεράστια δυναμική αυτού του φουτουριστικού "κονταριού". Αγόρασε την ευρεσιτεχνία και ξεκίνησε την παραγωγή, ιδρύοντας την εταιρεία με την ονομασία Hoover. Αυτά έγιναν το 1908.

Στην αρχή, η μικρή μονάδα παραγωγής κατασκεύαζε έξι ηλεκτρικές σκούπες την ημέρα για την τοπική αγορά, αλλά, χάρη σε μια προσφορά για δωρεάν δοκιμή, τα αιτήματα πολλαπλασιάζονταν μέρα με τη μέρα μέχρις ότου χρειάστηκε η παραγωγή να γίνει σε βιομηχανική κλίμακα προκειμένου να ικανοποιηθεί η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση. Μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η λέξη "hoover" έγινε μέρος της Αγγλικής γλώσσας και συνώνυμη με την έννοια "καθαρίζω με ηλεκτρική σκούπα". Η συσκευή αυτή χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα.

H Hoover προσφέρει σήμερα, την καινοτομία του μέλλοντος

Συνταρακτική είδηση σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών, η Hoover καθιερώνει μια νέα εταιρεία στο Λονδίνο και ανοίγει διάφορα εργοστάσια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Αργότερα, επεκτείνεται στην Ασία και την Αφρική. Είναι η απαρχή ενός μεγάλου Ομίλου, ως μάρκας που ξεχωρίζει για τη συνεχή επιδίωξη λύσεων προβλέποντας τις τάσεις, μέσα από τις όμορφες, λειτουργικές και άκρως καινοτόμες οικιακές συσκευές.
Το 1926, η Hoover είναι η πρώτη εταιρεία που παράγει την ηλεκτρική όρθια σκούπα. Το 1936, κατοχυρώνει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τον εύκαμπτο σωλήνα που είναι βασικό εξάρτημα σε όλες τις σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες. Το 1946, άρχισε την παραγωγή ηλεκτρικών σκουπών κυλίνδρου.

Το 1948, άρχισε την επέκταση σε άλλους τομείς, ξεκινώντας από την παραγωγή των πλυντηρίων και στη συνέχεια σε άλλες μεγάλες οικιακές συσκευές, για τη φροντίδα, το μαγείρεμα και την ψύξη. Ο Όμιλος Hoover συνέχισε να επεκτείνεται μέχρι τη δεκαετία του 1980, όταν αναδιοργανώθηκε η παραγωγή και η επιχειρηματική λειτουργία. Στο τέλος μιας μακράς φάσης συγχώνευσης και ενσωμάτωσης, η Candy αγόρασε την Hoover στην Ευρώπη το 1995, με όλα τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη μάρκα Hoover στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή, εκτός από πρώην χώρες της Ασίας Σοβιετικής Ένωσης.

100 χρόνια Hoover

Το 2008 ο Όμιλος γιόρτασε τον πρώτο αιώνα της Hoover με μια ειδική σειρά κορυφαίων προϊόντων όσον αφορά την καινοτομία, την επίδοση και την αισθητική. Καθ' όλη τη διάρκεια του 2008, όλα τα προϊόντα και τα μέσα επικοινωνίας της Hoover έφεραν το λογότυπο "100 χρόνια Hoover".

Μέγιστη επίδοση σε όλες τις κατηγορίες

Οι εορτασμοί για την επέτειο των εκατό χρόνων μπορεί να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο ο σχεδιασμός και η προώθηση προϊόντων τεχνολογίας ακμής συνεχίζεται ακόμα. Η έρευνα και η ανάπτυξη επικεντρώνονται στο να εξασφαλίσουν ότι οι συσκευές παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλα τα πεδία.

Hoover

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Καινοτομία και στυλ

Σχεδιασμός Αιχμής
Κάθε προϊόν της Hoover, σχεδιάζεται για να ανταποκρίνεται, σε κάθε είδος στυλ και ανάγκης.

Τα προηγμένα προϊόντα δεν λειτουργούν μόνο τέλεια, αλλά εκφράζουν και την προσωπικότητα και το στυλ. Στην πραγματικότητα, ο εξαιρετικός σχεδιασμός της Hoover, βελτιώνει το στυλ του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα κάνει την καθημερινότητα εύκολη και απολαυστική! Αυτό είναι που ονομάζουμε, εξειδικευμένη φροντίδα.

ανακάλυψέ τα

Hoover Vanity αισθητική

Καινοτομία και Στυλ: αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά για τη σειρά Vanity. Η συγκεκριμένη σειρά συσκευών συνδυάζει την ελαφρότητα του κρύσταλλου, με τη στιβαρότητα του ατσαλιού. Κομψές και σοφιστικέ γραμμές, επαγγελματικών προδιαγραφών, συνδυασμένη με την καινοτόμα εφαρμογή Wizard για απομακρυσμένο τηλεχειρισμό των συσκευών, προσφέρουν εγγυημένα απαράμιλλες επιδόσεις.

Hoover Essence αισθητική

Ο λιτός και απέριττος σχεδιασμός με αντίθεση inox σε μαύρο κρύσταλλο, προσδίδει μια μοναδική, επιβλητική αισθητική, η οποία ενσωματώνεται άριστα σε οποιοδήποτε στυλ κουζίνας. Ταυτόχρονα, η μεγάλη ατσάλινη χειρολαβή προσδίδει μοναδική αίσθηση στιβαρότητας και αξιοπιστίας που συνοδεύει τη σειρά Hoover Essence.

Hoover

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Απομακρυσμένος έλεγχος συσκευών

Hoover Wizard
Μείνε σε επαφή με το σπίτι σου, ακόμη και εξ ’αποστάσεως Ψηφιακή εξέλιξη: απομακρυσμένος έλεγχος συσκευών

Στην εποχή των smartphones και των μόνιμα ενεργών συνδέσεων, η Hoover είναι και πάλι μπροστά από την εποχή της και εγκαινιάζει μια σειρά από πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους, απορροφητήρες και εστίες που μπορούν να ενεργοποιηθούν, να διαχειριστούν και να παρακολουθούνται από μια κινητή συσκευή, μέσω της εφαρμογής Hoover Wizard. Η συνδεσιμότητα επιτυγχάνεται μέσω Wi-Fi σε μοντέλα One Fi και μέσω NFC σε μοντέλα One Touch.
Η σύνδεση Wi-Fi σου επιτρέπει να ελέγχεις και να ενεργοποιείς τις συσκευές σου, εξ ‘αποστάσεως και να έχεις πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες, χάρη στην εφαρμογή Hoover Wizard.

ανακάλυψέ τα

Φούρνος

Σύνδεσε το φούρνο στο router του σπιτιού σου και απόκτησε δυνατότητα 100% τηλεχειρισμού του φούρνου. Μπορείς να λάβεις οδηγίες για το πώς να ψήσεις συγκεκριμένα τρόφιμα ή απλώς να επιλέξεις τις ρυθμίσεις και να εκκινήσεις το φούρνο εξ αποστάσεως. Επίσης υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης ρυθμίσεων μαγειρέματος για τις αγαπημένες σου συνταγές. Ο φούρνος επικοινωνεί με την εφαρμογή και έχεις όλες τις ενημερώσεις στην παλάμη του χεριού σου. Επίσης μπορείς να έρθεις σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών, κατευθείαν, μέσα από την εφαρμογή.

Εστίες

Η λειτουργία Ελέγχου Ζώνης σου επιτρέπει να επιβλέπεις απομακρυσμένα τη θερμοκρασία της κάθε ζώνης και να ελέγχεις τον εναπομένοντα χρόνο μαγειρέματος, από όπου και αν βρίσκεσαι. Η εφαρμογή Hoover Wizard σου επιτρέπει να παρακολουθείς την κατάσταση της εστίας σου και σου παρέχει επιπλέον, πρακτικές συμβουλές.

Απορροφητήρας

Φρέσκαρε τον αέρα αυτόματα, ανάλογα με τα επίπεδα καπνού και λιπών που ανιχνεύονται. Ενεργοποίησε τον απορροφητήρα και καθάρισε τον αέρα του σπιτιού, απομακρυσμένα, από όπου και αν βρίσκεσαι. Ανάψτε εξ ‘αποστάσεως το φως του απορροφητήρα, όποτε θέλεις ή με αυτόματο timer.

Πλυντήριο Ρούχων & Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Νέα Σειρά H-WASH 500
Πλυντήρια Ρούχων & Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Η νέα σειρά συσκευών Hoover H-WASH 500 είναι ειδικά σχεδιασμένη με τελευταίες τεχνολογίες, που συνδυάζουν μοναδική αξιοπιστία και εξαιρετικά αποτελέσματα, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Εδώ, θα βρεις νέους κινητήρες Inverter Eco-Power, ειδικούς κύκλους πλύσης με τεχνολογία ανίχνευσης Auto-Care για βαθύ καθαρισμό και μέγιστη φροντίδα, σύστημα αυτόματης δοσολογίας απορρυπαντικού Auto Dose και ποικιλία προγραμμάτων, που καθαρίζουν σε βάθος τα ρούχα, σε λιγότερο από 59 λεπτά. Μάλιστα, χάρη στη Wi-Fi συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής hOn, ένας κόσμος ανεξάντλητων δυνατοτήτων ξεδιπλώνεται μπροστά σου. Δημιουργία Ψηφιακής Γκαρνταρόμπας, πρόσβαση σε πάνω από 50 επιπλέον ειδικά προγράμματα για τη φροντίδα κάθε υφάσματος, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, ακόμα και οδηγός αφαίρεσης λεκέδων.

Πλυντήριο Πιάτων

Τα συνδεδεμένα, μέσω Wi-Fi, πλυντήρια πιάτων της Hoover μπορούν να καταλάβουν φωνητικές εντολές, μέσω του κινητού, σχετικά με τον τύπο φορτίου που πλένουν, την ποσότητα και το επίπεδο λερώματος. Η εφαρμογή Wizard σου προτείνει τα καλύτερα προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σου, έχεις τον απόλυτο έλεγχο, μπορείς να ρυθμίσεις και να χειριστείς τη συσκευή σου εξ ‘αποστάσεως. Τέλος παρακολουθείς την αποτελεσματικότητα της κατανάλωσης μέσω της Εφαρμογής.

Στεγνωτήριο

Νέα Σειρά H-WASH 500
Στεγνωτήρια Ρούχων

Άριστες επιδόσεις, μοναδική αξιοπιστία και τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εδώ, θα βρεις τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης υγρασίας, για μεγαλύτερη φροντίδα κατά το στέγνωμα των υφασμάτων, ενώ χάρη στην τεχνολογία Αντλίας Θερμότητας, τα υφάσματα στεγνώνουν με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία Active Dry φρεσκάρει τα ρούχα απομακρύνοντας κακοσμία, μικρόβια, γύρη και βακτήρια με φυσικό τρόπο, σε μόλις 20 λεπτά. Η πατενταρισμένη τεχνολογία διαχείρισης νερού Aquavision συλλέγει το νερό στην πόρτα, προσφέροντας ευκολία στην παρακολούθηση αλλά και εργονομία στη διαχείριση, αφού διαθέτει μοναδική χωρητικότητα. H Wi-Fi συνδεσιμότητα βελτιώνει την εμπειρία και τις δυνατότητες στεγνώματος, μέσω της νέας εφαρμογής hOn, που σου δίνει πρόσβαση σε πάνω από 20 επιπλέον κύκλους, ενημερώσεις, αλλά και συμβουλές στεγνώματος.

Hoover

ΛΥΣΕΙΣ

Μαγείρεμα

Η Hoover φέρνει στην κουζίνα σου μια σειρά από συσκευές με επαγγελματικά επίπεδα απόδοσης, που δημιουργήθηκε από συνεργασίες με διάσημους σεφ.

ανακάλυψέ τα

Εντοιχιζόμενοι Φούρνοι

Εξαιρετική κουζίνα, Εξαιρετική καινοτομία

Υψηλές προδιαγραφές τεχνολογίας. Υψηλής ποιότητας υλικά. Μαγειρική κορυφαίου επιπέδου. Η νέα σειρά φούρνων Hoover, τα προσφέρει όλα αυτά όπως φροντίζει και για κάθε είδος ανάγκης ή στυλ. Ενσωματώνονται άψογα στην κουζίνα, προσθέτοντας μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών όπως: το Chef-Panel όπου είναι ένα σύστημα κυκλοφορίας αέρα που προσφέρει ομοιόμορφη διανομή της θερμοκρασίας, η οθόνη αφής TFT που προσφέρει άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις μαγειρέματος και σε ένα ευρύ φάσμα συνταγών, ο εσωτερικός φωτισμός LED για τέλεια ορατότητα και η λειτουργία Hydro Easy Clean για γρήγορο, εύκολο και οικονομικό καθαρισμό του φούρνου.

Εντοιχιζόμενες Εστίες

Προηγμένη τεχνολογία, ακόμη και για τα πιο απλά γεύματα

Η νέα σειρά Εστιών της Hoover έχει δημιουργηθεί αξιοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά: τεχνολογία, άρτιο σχεδιασμό και υλικά υψηλής ποιότητας. Μια πλήρης σειρά από επαγωγικές και κεραμικές εστίες με τις καλύτερες λύσεις τεχνολογικά. Οι επαγωγικές εστίες κομψές και με μοντέρνο σχεδιασμό. Διαθέτουν χειριστήριο αφής για πλήρη έλεγχο με ένα άγγιγμα και E-Space ζώνη μαγειρέματος που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως μια μεγάλη ζώνη μαγειρέματος για μεγάλα σκεύη, ή δύο μικρότερες ξεχωριστές ζώνες. Οι κεραμικές εστίες είναι εμπνευσμένες από την επαγωγή, έχουν νέα εμφάνιση, πιο κομψή και με στυλ. Με νέα χαρακτηριστικά, εμπνευσμένα από τις επαγωγικές εστίες, που μετατρέπουν τη νέα σειρά κεραμικών εστιών, πιο ευέλικτη και αποδοτική.

Απορροφητήρες

Έξυπνες Λύσεις Αέρα

Μια λειτουργική κουζίνα σημαίνει επίσης μια κουζίνα καθαρή από ανεπιθύμητους υδρατμούς και μυρωδιές. Η σειρά απορροφητήρων Hoover καθαρίζει τέλεια την ατμόσφαιρα της κουζίνας, προσθέτοντας μια στιλιστική πινελιά στην κουζίνα, χάρη στο σύγχρονο σχεδιασμό και τα υψηλή ποιότητας υλικά, όπως το ανοξείδωτο ατσάλι και το κρύσταλλο. Ενσωματώνονται άψογα στην κουζίνα, προσθέτοντας μια σειρά, μοναδικών χαρακτηριστικών όπως: φωτισμό LED, περιμετρικά φίλτρα για να διατηρούν καθαρότερο τον αέρα και Full Touch χειριστήριο που μπορείς να απολαμβάνεις άμεση και εύκολη διαχείριση των λειτουργιών.

Πλύση - Στέγνωμα

Η καλύτερη τεχνολογία για μια τέλεια πλύση - μέγιστη χωρητικότητα, συνδεσιμότητα, μειωμένη κατανάλωση και εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο θορύβου, συνδυαστικά με τη μέγιστη φροντίδα.

ανακάλυψέ τα

Καλύτερη Φροντίδα Ρούχων

Τέλος στο διαχωρισμό των ρούχων

Τα πλυντήρια της Hoover είναι ιδανικά για κάθε νοικοκυριό μειώνοντας τον αριθμό των εβδομαδιαίων πλύσεων και σου εξοικονομούν χρόνο, αλλά και χρήμα. Η νέα αποκλειστική τεχνολογία Hoover All in One υπόσχεται να σε απαλλάξει από την ταλαιπωρία που λέγεται «καθημερινό πλύσιμο ρούχων», και με μία αγγαρεία λιγότερη, έχεις περισσότερο πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό σου! Ειδικότερα, η τεχνολογία All in One καταργεί την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων, καθώς πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα σε ελάχιστο χρόνο! Ενώ ο ατμός που διαθέτουν συγκεκριμένα μοντέλα προσφέρει 80% λιγότερο ζάρωμα για εύκολο σιδέρωμα και βαθύ καθαρισμό.

Εξαιρετικό Καθάρισμα Πιάτων

Αστραφτερά Πιάτα

Από στενά μοντέλα για μικρές κουζίνες έως κανονικά μεγέθη, με ελκυστικό και μοντέρνο στυλ. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής από μια σειρά χαρακτηριστικών, όπως λιγότερη κατανάλωση, γρήγορη πλύση, οθόνη αφής χειρισμού που μπορούν να καλύψουν όλες τις πιθανές απαιτήσεις και συνδεσιμότητα μέσω της εφαρμογής, για να έχεις πάντα ένα Φωνητικό Βοηθό, να του δίνεις εντολές για το πλυντήριο μέσω smartphone.

Απόλυτο Στέγνωμα Ρούχων

Μέγιστη φροντίδα ρούχων σε μειωμένο χρόνο στεγνώματος

Οι μοναδικές πατέντες και τεχνολογίες, για αποδοτικό στέγνωμα καθημερινών ή και πολύ μεγάλων φορτίων, φέρνουν την αιχμή της τεχνολογίας σε κάθε στεγνωτήριο της Hoover. Η τεχνολογία Heat Pump στεγνώνει τα ρούχα πιο οικονομικά από ποτέ με τη μέγιστη φροντίδα, ενώ η σύνδεση μέσω Smartphone σου δίνει πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα προγράμματα. Μην ξεχάσεις και τον προσωπικό βοηθό, που σου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος, βάσει των πληροφορίων που έχεις δώσει για τα ρούχα που θέλεις να στεγνώσεις.

Hoover

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεχνολογία All in One

Τέλος στο διαχωρισμό ρούχων

Η νέα τεχνολογία πλύσης ρούχων All in One, ήρθε για να αλλάξει πλήρως τα δεδομένα στη φροντίδα των ρούχων. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία All in One καταργεί την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων, καθώς πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα μαζί σε ένα πλήρες φορτίο, μέσα σε χρόνο ρεκόρ! Η κατάργηση του διαχωρισμού των ρούχων και η ταχύτατη ολοκλήρωση της πλύσης μπορεί να προσφέρει έως και 6 ημέρες «ρεπό» από την αγγαρεία του πλυσίματος ρούχων, ανάλογα με το μοντέλο και τη συχνότητα των πλύσεων ανά νοικοκυριό.

Τεχνολογία Ατμού

Μέγιστη υγιεινή & βαθύς καθαρισμός

Η τεχνολογία ατμού προσφέρει μέγιστη υγιεινή, με βαθύ καθαρισμό απομακρύνοντας από τα ρούχα οσμές και αλλεργιογόνα αλλά και 80% λιγότερο ζάρωμα για γρήγορο και εύκολο σιδέρωμα.

Θερμόμετρο ψησίματος

Για επαγγελματικό ψήσιμο!

Το θερμόμετρο ψησίματος σου δίνει τη δυνατότητα να ψήσεις το κρέας ή και ψάρι, όπως ακριβώς θέλεις, χωρίς περιθώριο αποτυχίας, χάρη στη δυνατότητα που προσφέρει το θερμόμετρο να βλέπει την ακριβή, εσωτερική θερμοκρασία, των τροφίμων κάθε στιγμή. Διάλεξε την εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος που επιθυμείς, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να επιτύχεις και ο φούρνος θα ολοκληρώσει το ψήσιμο, βάσει της επιθυμητής εσωτερικής θερμοκρασίας που έχει επιλεχθεί.

Επαγωγή

Γρήγορο Μαγείρεμα, Ασφάλεια, Εξοικονόμηση

Η Επαγωγική εστία θερμαίνει το μαγειρικό σκεύος με ηλεκτρική επαγωγή, αντί της θερμικής αγωγιμότητας που χρησιμοποιείται στις ηλεκτρικές εστίες και για το μαγείρεμα σε φωτιά. Η απευθείας θέρμανση του σκεύους, που πετυχαίνει μία επαγωγική εστία, σημαίνει πως το φαγητό θα αρχίσει να μαγειρεύεται στο «άψε σβήσε». Από την άλλη πλευρά, το γρήγορο μαγείρεμα σημαίνει και μικρότερο χρόνο λειτουργίας της εστίας, και κατά συνέπεια λιγότερη κατανάλωση ρεύματος. Τέλος το γεγονός ότι η επαγωγική εστία δεν θερμαίνεται σημαίνει πως είναι πολύ περισσότερο ασφαλείς.

Διπλή λειτουργία εξαερισμού ή και ανακύκλωσης

Καμία οσμή μέσα στο χώρο

Μοναδική ευκολία με λειτουργία εξαερισμού μέσω απαγωγής υδρατμών και οσμών από καμινάδα εξαέρωσης ή εναλλακτικά, αν δεν υπάρχει χώρος για εγκατάσταση, με ανακύκλωση του αέρα, μέσα στο χώρο, μέσω φίλτρων άνθρακα, που συγκρατούν όλες τις οσμές και μικροσωματίδια.

Σύστημα Αισθητήρας Λερώματος

Μέγιστες Επιδόσεις, Λιγότερη Κατανάλωση

Με τον αισθητήρα Θολότητας, το πλυντήριο πιάτων, προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία και το χρόνο πλύσης, στο επίπεδο λερώματος που ανιχνεύει. Έτσι, βελτιστοποιείται η απόδοση πλύσης και μειώνεται η κατανάλωση νερού και ενέργειας.

Power Wash

Δύναμη πλύσης με ατμό

Για τη Hoover δεν υπάρχει δύσκολος λεκές. Η τεχνολογία Impulse wash, οδηγεί το μοναδικό σύστημα ψεκασμού υψηλής πίεσης νερού και ατμού Power Wash, που αφαιρεί ακόμη και αποξηραμένα λίπη από κατσαρόλες. Το Power Wash είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα ψεκασμού που προσφέρει 4 φορές περισσότερη ροή νερού ( χωρίς επιπλέον κατανάλωση-απλά ανακυκλώνοντας το νερό του θαλάμου πλύσης) κατά τη διάρκεια των έντονων κύκλων πλύσης και διπλή δράση για ενισχυμένο καθαρισμό.