PUS 8505

Android 4Κ τηλεόραση με Ambilight για καθηλωτικές σκηνές και μοναδικό design!

4K UHD και ζωντανή εικόνα HDR

Η τηλεόραση 4K UHD της Philips διαθέτει υποστήριξη HDR10+ για να απολαμβάνεις πιο βαθιές σκιές με πιο έντονες φωτεινές επιφάνειες και πιο ρεαλιστικά χρώματα. Τα επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και φωτεινότητας προσαρμόζονται από καρέ σε καρέ για μία καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Ambilight 3 πλευρών

Βυθίσου στο game σου με το Philips Ambilight. Οι έξυπνες λυχνίες LED γύρω από το πλαίσιο της τηλεόρασης συγχρονίζονται με τη δράση του game ή της αγαπημένης σου ταινίας εκπέμποντας μία μοναδική λάμψη που σε αιχμαλωτίζει.

Απόκτησέ το

Τηλεόραση Android με αμέτρητες επιλογές

Κατέβασε εφαρμογές από το Google Play Store, δες βίντεο στο YouTube ή συνέχισε τη σειρά σου από το επεισόδιο που την είχες αφήσει στο Netflix.

Σύστημα P5 για απόλυτη ευκρίνεια

Το σύστημα P5 της Philips προσφέρει εκπληκτικές εικόνες υψηλής ευκρίνειας με πλούσια και ζωντανά χρώματα. Οι τόνοι του δέρματος είναι πιο φυσικοί και η κίνηση είναι εξαιρετικά φυσική.

Απόκτησέ το

Dolby Vision

Το Dolby Vision υπόσχεται μια πιο εξελιγμένη εικόνα από μια τυπική εικόνα HDR10, επειδή χρησιμοποιεί δυναμικά μεταδιδόμενα κωδικοποιημένα σε κάθε καρέ μιας ταινίας για πιο ακριβή εικόνα.

Dolby Atmos

Με το Dolby Atmos ο ήχος που ακούς είναι σαν να έρχεται από το δωμάτιο στο οποίο κάθεσαι με έναν τρόπο 3D. Ακούς τις σταγόνες βροχής να πέφτουν σε μεμονωμένα φύλλα και τα ελικόπτερα να πετούν από πάνω σου δημιουργώντας μια πιο δυναμική εμπειρία ήχου.

Voice control

Έλεγξε την Philips Android TV με τη φωνή σου. Θέλεις να παίξεις ένα παιχνίδι, να παρακολουθήσεις Netflix ή να βρεις περιεχόμενο και εφαρμογές στο Google Play store; Απλώς πες το στην τηλεόρασή σου.

Απόκτησέ το

Ασημένιο μεταλλικό πλαίσιο. Κεντρική περιστρεφόμενη βάση.

Η κεντρική περιστρεφόμενη βάση εξασφαλίζει ότι θα μπορείς πάντα να έχεις την επιθυμητή γωνία στην οθόνη σου. Όπως και να τοποθετήσεις την τηλεόραση, η ασημένια βάση προσθέτει μια εκλεπτυσμένη πινελιά.

Απόκτησέ το

PUS 8505