Το αδιάβροχο κινητό με
τις δύο ισχυρές κάμερες και
μπαταρία διάρκειας 2 ημερών...
τώρα στον Κωτσόβολο!
 • Αδιάβροχο, γρήγορο και προσιτό.
  Δες το βίντεο και ανακάλυψε τον αδιάβροχο χαρακτήρα και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του νέου smartphone της Sony.
 • Αδιάβροχο*. Ερμητική προστασία από τη σκόνη.
  Καμία ανησυχία.
  Ανθεκτικό και συγχρόνως πολύ όμορφο. Το Xperia M4 Aqua αντέχει το νερό, αντιστέκεται στα σωματίδια της σκόνης και σου επιτρέπει να το χρησιμοποιείς κάτω από συνθήκες που για άλλα smartphone είναι απαγορευτικές.
  *Το Xperia M4 Aqua είναι αδιάβροχο και προστατεύεται από τη σκόνη, αρκεί να ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες: Όλα τα καλύμματα θα πρέπει να είναι κλειστά. Δεν πρέπει να βυθίζετε το τηλέφωνο σε νερό με βάθος που ξεπερνά το 1,5 μέτρο και για περισσότερα από 30 λεπτά.
 • Μπαταρία διάρκειας 2 ημερών για να μένεις έξω όσο θες.
  Υπάρχουν μέρες που είναι γεμάτες δουλειά αλλά και μέρες που είναι γεμάτες διασκέδαση! Μέρες που χρειάζεσαι ένα smartphone που να μπορεί να λειτουργεί συνεχόμενα, χωρίς να σταματά. Το Xperia M4 Aqua διαθέτει μπαταρία που διαρκεί έως και 2 ημέρες**, ώστε να απολαμβάνεις τις στιγμές σου έξω, χωρίς άγχος.
  ** Η διάρκεια της μπαταρίας μετρήθηκε με το προφίλ χρήσης της Sony Mobile Communications AB, το οποίο ορίστηκε τον Σεπτέμβριο 2014 για να αντιπροσωπεύει τις συνθήκες ενεργού χρήσης του μέσου χρήστη smartphone, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά διαφόρων σεναρίων χρήσης (κλήσεις, αποστολή μηνυμάτων, περιήγηση στο web, κοινωνική δικτύωση, παιχνίδια, ακρόαση μουσικής, λήψη φωτογραφιών, περιήγηση σε φωτογραφίες, παρακολούθηση βίντεο στο διαδίκτυο, εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο).
 • Οι καλύτερες στιγμές σου μέσα από 13 MP.
  Για σένα που θες να βγάζεις εξαιρετικές φωτογραφίες, χωρίς κόπο! Είτε πρόκειται για νυχτερινές λήψεις είτε για φωτογραφίες κοντινής λήψης, το Xperia M4 Aqua θα σε εντυπωσιάσει. Απόλαυσε μοναδική ευκρίνεια και φωτεινότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, χάρη στη λειτουργία βελτιωμένης αυτόματης προσαρμογής.
 • Βασικές προδιαγραφές
  Ανακάλυψε τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά.