Προτεραιότητα μας; Να ενθουσιάζουμε τους επισκέπτες μας και για το απαιτητικό έργο αυτό, συμβουλευτήκαμε τη Business ομάδα της Κωτσόβολος

Υπεύθυνος έργου: Αλέξανδρος Λέτσιος,
Διευθυντής Lindos Village Resort & Spa

Λίγα λόγια για το «Lindos Village Resort & Spa»

Στο Lindos Village Resort & Spa οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν μία πλούσια εμπειρία διαμονής σε μια τοποθεσία όπου η γοητεία του γραφικού Ροδίτικου τοπίου συναντά αρμονικά τη σύγχρονη πολυτέλεια. Η χαλάρωση, αναζωογόνηση και ηρεμία ξεκινούν από τη στιγμή που φτάνει ο επισκέπτης και συνδυασμένες με την κομψότητα, τον συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του.


Η ανάγκη της επιχείρησης

Προτεραιότητά μας; Να ενθουσιάζουμε τον επισκέπτη και να του προσφέρουμε πολυτέλεια σε συνδυασμό με την απόλυτη άνεση. Σημαντικό κομμάτι αυτού είναι να εξοπλίζουμε τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας, όχι απλά με τηλεοράσεις, αλλά με ένα κέντρο ψυχαγωγίας που παράλληλα είναι ο «σύμβουλος» καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του επισκέπτη, που αναλαμβάνει από το καλωσόρισμά του, μέχρι συμβουλές για τη διαμονή εντός και εκτός του ξενοδοχείου.


Η λύση της Κωτσόβολος

Για το απαιτητικό αυτό έργο, συμβουλεύτηκα τη Business ομάδα της Κωτσόβολος. Ο σύμβουλος πωλήσεων συνέβαλε στη μελέτη του έργου που οδήγησε στην επιλογή των καινοτόμων τηλεοράσεων με hotel menu με δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης του περιεχομένου μέσω του reach server. Προφανώς, η εξαιρετική απόδοση στην εικόνα και το εντυπωσιακό design των τηλεοράσεων ήταν δεδομένα και αντάξια των standards που θέτουμε εμείς στο «Lindos Village Resort & Spa» για το ξενοδοχείο μας.
« Πίσω στην αρχική

Μαζί με τον συνεργάτη μας στον Κωτσόβολο, επιλέξαμε τις λύσεις της Samsung που ταιριάζουν άψογα στις πολύ ξεχωριστές μας ανάγκες.

Υπεύθυνος ΙΤ Ιkos Resorts,
κος Απόστολος Τζιρινης

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Στο Ikos Olivia ο κομψός σχεδιασμός παντρεύεται με τη διακριτική πολυτέλεια, για να προσφέρουν ένα ζεστό καλωσόρισμα ακόμα και στον πλέον απαιτητικό επισκέπτη. Μαζί με τον συνεργάτη μας στον Κωτσόβολο, βρήκαμε τις λύσεις που ταιριάζουν στις πολύ ξεχωριστές ανάγκες του ξενοδοχείου μας και το σύγχρονο σχεδιασμό 291 δωματίων. Ο minimal σχεδιασμός των τηλεοράσεων της Samsung είναι σε αρμονία με τη σύγχρονη πολυτελή αισθητική του ξενοδοχείου μας.
Παράλληλα, βασική μας προτεραιότητα είναι να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τις απαιτήσεις όλων των επισκεπτών μας, κάτι που καταφέραμε με την ανώτατη εμπειρία θέασης και το απόλυτα προσωποποιημένο περιεχόμενο που προσφέρουν στους επισκέπτες μας. Τέλος, αξίζει να σημειώσω ότι με αυτήν την επιλογή εξασφαλίσαμε στην ομάδα του ξενοδοχείου την εύκολη και παραγωγική διαχείριση του περιεχομένου.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ
ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


όλες οι επιλογές που ταιριάζουν στην επιχείρησή σαςCOLLECT @ STORE


για να προμηθεύεστε τα είδη σας σε ένα από τα 95 καταστήματά μαςΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

τηλεφωνικά & μέσω e-mail στον εταιρικό σας συνεργάτη, στο
210 2899 999 και στο kotsovolos.grΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ


για όλες τις προμήθειές σας άνω των €85

Για να μην χάνετε τις προσφορές για επιχειρήσεις, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ

Η αποστολή των στοιχείων σου ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα κατά την αποστολή των στοιχείων σου.
Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.