Ο ΗΓΕΤΗΣ

ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ

Ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις οικιακές συσκευές και τις συσκευές για επαγγελματική χρήση, με περισσότερα από 40 εκατομμύρια προϊόντα για πελάτες, σε 150 χώρες κάθε χρόνο, βρίσκεται εδώ για εσένα.

σε απελευθερώνει

Εμπειρία 100 ετών και πλέον επαγγελματικής τεχνογνωσίας, προσαρμοσμένη ιδανικά στις ανάγκες του δικού σου σπιτιού.

Η άριστη ποιότητα υλικών σε συνδυασμό με τον υπέροχο σχεδιασμό, κάνουν τη χρήση σκέτη απόλαυση, ενώ η έμπνευση και η πρωτοποριακή σκέψη στην ανάπτυξη των προϊόντων, σου χαρίζουν την ελευθερία που χρειάζεσαι για να κάνεις τα πάντα… καλύτερα!

ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Οι συσκευές ELECTROLUX έχουν δοκιμαστεί, ελεγχθεί και τελειοποιηθεί, ώστε να ανταπεξέρχονται στις πλέον απαιτητικές καταστάσεις, αφού χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Electrolux Timeline

Γράφει ιστορία

Από την πρώτη ηλεκτρική σκούπα, μέχρι το πλυντήριο ατμού, η ELECTROLUX βάζει την τεχνολογία στην καθημερινότητά σου με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι είναι ο ηγέτης, αλλάζει την ιστορία, γράφοντας τη δική του!

Η πρώτη ηλεκτρική σκούπα, Lux 1

1912

Λανσάρισμα του Model V. Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας σκούπας εύκολης καθημερινής χρήσης

1921

Λανσάρισμα του πρώτου εντοιχισμένου ψυγείου

1930

Λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος. Το πολυμίξερ “ Assistent ”

1940

Η σκούπα Luxomatic με χαρακτηριστικά, όπως περιτύλιξη καλωδίου και ένδειξη σκόνης που δείχνει πότε γεμίζει η σακούλα

1964

Η Electrolux επεκτείνεται στη Γαλλική αγορά

1976

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η καινοτομία στη ζωή σου!

Αγαπάς το σπίτι σου; Με τις συσκευές Electrolux θα σε αγαπάει κι αυτό! Και θα σου το δείχνει κάθε στιγμή, σε κάθε ευκαιρία!

Πλυντήρια Ρούχων
Πλυντήρια Ρούχων
Μην αναβαθμίζεις τα ρούχα σου, αναβάθμισε τη φροντίδα

Οι συσκευές Electrolux δεν πλένουν απλώς, διατηρούν και φροντίζουν το στιλ σου. Τα ρούχα σου δείχνουν καινούρια για περισσότερο καιρό, τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν και διατηρείται το σχήμα και η υφή τους. Στα ρούχα μας πρέπει να προσφέρουμε τη σωστή φροντίδα ώστε να τα φοράμε περισσότερο καιρό . Η Electrolux σου εγγυάται τέλεια αποτελέσματα πλύσης, ακόμα και στα ευαίσθητα υφάσματα, όπως μάλλινα και μεταξωτά που προορίζονται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι.

ανακάλυψέ τα

SteamCare – Φρεσκαρισμένα ρούχα χωρίς ζάρες

Με το σύστημα SteamCare έχεις επαγγελματικά αποτελέσματα από την άνεση του σπιτιού σου. Ολοκλήρωσε τον κάθε κύκλο πλύσης με ατμό για να μειώσεις το τσαλάκωμα κατά 1/3, για ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς τη θερμότητα του σιδερώματος. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SteamCare για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου από οσμές και να αποφύγεις το περιττό πλύσιμο.

SensiCare - Τα καθημερινά πλυμένα με φροντίδα

Το σύστημα SensiCare εξασφαλίζει το σωστό επίπεδο φροντίδας για τα ρούχα σου προσαρμόζοντας το χρόνο, την ενέργεια και την κατανάλωση νερού για κάθε φορτίο. Έτσι αποτρέπεται η υπερβολική πλύση των ρούχων, ενώ διατηρούν την όψη και την απαλότητα τους.

Πιο φρέσκο με άρωμα

Το σύστημα FreshScent μπορεί να συνδυάσει ένα φρέσκο άρωμα με απαλό ατμό για φρεσκάρισμα των ευαίσθητων ρούχων. Για να μπορείς να απολαύσεις αυτό το αίσθημα του φρεσκοπλυμένου χωρίς να χρειαστεί να πλύνεις τα ρούχα σου.

Στεγνωτήρια Ρούχων
Στεγνωτήρια Ρούχων
Το στέγνωμα σημαίνει φροντίδα

Φαντάσου τα ρούχα σου να διατηρούν την αίσθηση, το σχήμα και την ποιότητά τους για περισσότερο καιρό. Μεταξωτά που δεν ζαρώνουν, μάλλινα που δεν συρρικνώνονται και αδιάβροχα ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων που παραμένουν.

ανακάλυψέ τα
Electrolux DelicateCare

Στέγνωσε απαλά ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα

Φροντίστε όλη την γκαρνταρόμπα σου, ακόμα και τα ευαίσθητα ρούχα σου και αυτό γιατί τα στεγνωτήρια της Electrolux DelicateCare πραγματικά φροντίζουν τα ρούχα σου! Η τεχνολογία DelicateCare εγγυάται την αποφυγή συρρίκνωσης, αφού ο κάδος κάνει συγκεκριμένες κινήσεις στη σωστή θερμοκρασία ανάλογα με το ύφασμα για σωστή φροντίδα με ακρίβεια. Ως αποτέλεσμα, όλα τα ρούχα σου, ακόμα και τα μάλλινα και τα μεταξωτά να στεγνώσουν αλλά με προσοχή. Αν τα ρούχα σου αξίζουν το καλύτερο, τότε αυτό είναι!

Electrolux CycloneCare

CycloneCare - Ομοιόμορφο στέγνωμα στον αέρα

Το σύστημα CycloneCare διασφαλίζει ομοιόμορφο και απαλό στέγνωμα των ρούχων σου από όλες τις μεριές, με ένα κυκλωνικό σύστημα ροής αέρα που στοχεύει ακόμη και τις περιοχές όπως είναι οι τσέπες και οι ραφές για ένα γρήγορο, ακριβές και ομοιόμορφο στέγνωμα. Έτσι, το σχήμα, η αίσθηση και η εμφάνισή τους διατηρούνται με την πάροδο του χρόνου. Ακόμα και τα μεταξωτά ή τα ευαίσθητά ρούχα!

Electrolux GentleCare

GentleCare, Η αίσθηση του καινούριου, για περισσότερο

Το σύστημα GentleCare στεγνώνει τα ρούχα στη μισή θερμοκρασία σε σύγκριση με τα συμβατικά στεγνωτήρια ώστε να μην εκτίθενται ποτέ σε περιττή θερμότητα. Έτσι διατηρείται η υφή των υφασμάτων για περισσότερο καιρό και μειώνεται σημαντικά η κατανάλωση ενέργειας και ο χρόνος στεγνώματος.

Electrolux SensiCare

SensiCare, Φροντίδα χωρίς κόπο

Το σύστημα SensiCare μετράει την υγρασία σε κάθε φορτίο και προσαρμόζει το χρόνο στεγνώματος, ώστε τα ρούχα να προστατεύονται από την υπερβολική θερμότητα. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς.

Πλυντήρια-στεγνωτήρια
Πλυντήρια-στεγνωτήρια
Εκπληκτική απόδοση πλύσης και στεγνώματος σε μία συσκευή

Εξοικονόμησε χώρο με ένα πλυντήριο στεγνωτήριο, είναι τόσο αποτελεσματικό όσο οι ξεχωριστές συσκευές και μπορείς να πλύνεις και να στεγνώσεις τα ρούχα σου με τη μία. Εξασφαλίζει την απόλυτη φροντίδα όλων των ρούχων σου, ακόμα και των πιο ευαίσθητων.

ανακάλυψέ τα
Elextrolux Σύστημα DualCare

Σύστημα DualCare - Οι ιδανικές ρυθμίσεις για τα ρούχα

Το Σύστημα DualCare ρυθμίζει αυτόματα τους κύκλους ανάλογα με τον τύπο των υφασμάτων και το βάρος των φορτίων. Έτσι, η φροντίδα των ρούχων γίνεται στις κατάλληλες θερμοκρασίες και με βελτιστοποιημένες κινήσεις του κάδου. Πλύσιμο και στέγνωμα σε μία αδιάκοπη διαδικασία. Ώστε το κάθε ρούχο να διατηρεί την όψη, την αίσθηση και την ποιότητά του στο χρόνο.

Electrolux SteamCare

SteamCare - Φρεσκαρισμένα ρούχα χωρίς ζάρες

Με το σύστημα SteamCare έχεις επαγγελματικά αποτελέσματα από την άνεση του σπιτιού σου. Ολοκλήρωσε τον κάθε κύκλο πλύσης με ατμό για να μειώσεις το τσαλάκωμα κατά 1/3, για ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς τη θερμότητα του σιδερώματος. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SteamCare για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου από οσμές και να αποφύγεις το περιττό πλύσιμο. Επιπλέον, το σύστημα FreshScent συνδυάζει άρωμα με απαλό ατμό για να φρεσκάρει τα υφάσματα μεταξύ των πλύσεων.

Electrolux Σύστημα SensiCare

Σύστημα SensiCare - Τα καθημερινά πλυμένα με φροντίδα

Το σύστημα SensiCare εξασφαλίζει το σωστό επίπεδο φροντίδας για τα ρούχα σου προσαρμόζοντας το χρόνο, την ενέργεια και την κατανάλωση νερού για κάθε φορτίο. Έτσι αποτρέπεται η υπερβολική πλύση των ρούχων, ενώ διατηρούν την όψη και την απαλότητα τους.

Electrolux Time Manager

Time Manager - Φτιάξε τον κύκλο που ταιριάζει στο πρόγραμμά σου

Ρύθμισε τον κύκλο ώστε να ταιριάζει στο πρόγραμμά σου και όχι το αντίστροφο. Βεβαιώσου ότι τα ρούχα θα ταιριάζουν στο πρόγραμμα σου. Με το TimeManager, μπορείς να προσαρμόσεις τον κύκλο και τα ρούχα σου θα είναι έτοιμα ακριβώς όταν το ρυθμίσεις.