AUTODOSE
Σωστή ποσότητα απορρυπαντικού; Άφησε το AutoDose να αποφασίσει
Δεν είναι πάντα εύκολο να υπολογίσεις πόσο απορρυπαντικό πρέπει να βάζεις σε κάθε πλύση. Και με τo ΑutoDose, δε χρειάζεται να το κάνεις…
Πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή ποσότητα απορρυπαντικού μπορεί να είναι επιβλαβής για τα ρούχα, αλλά η λειτουργία AutoDose παρέχει την ακριβή δοσολογία που χρειάζεται κάθε φορτίο. Τα αγαπημένα σου βαμβακερά προστατεύονται σε κάθε πλύση – και θα παραμείνουν σε καλύτερη κατάσταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ευκολία στην πλύση, καλύτερη φροντίδα για τα ρούχα σου.
Γέμισε μια φορά για έως 20 πλύσεις*
H έξυπνη λειτουργία AutoDose τροφοδοτεί αυτόματα το πλυντήριο ρούχων με τη σωστή, βαθμονομημένη δόση απορρυπαντικού και μαλακτικού τη σωστή στιγμή. Το πλυντήριο ζυγίζει τα ρούχα στον κάδο και ρυθμίζει τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού για έως 20 πλύσεις! Προσφέρει πρακτικότητα και ευκολία και επιπλέον εξασφαλίζει την καλύτερη φροντίδα για τα ρούχα σου.
* με βάση το μέγιστο όρο φορτίου καταναλωτή (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)
Πλήρης ευελιξία των 4 τμημάτων
Το ανθεκτικό συρτάρι απορρυπαντικού επιτρέπει να αλλάζεις εύκολα μεταξύ αυτόματης και χειροκίνητης διανομής απορρυπαντικού, υγρού ή σε μορφή σκόνης. Τα τέσσερα μεγάλα τμήματα διευκολύνουν τη χρήση, την επαναπλήρωση και τον καθαρισμό.
  1. Χώρος για το κύριο απορρυπαντικό.
  2. Χώρος για το μαλακτικό.
  3. Οι χώροι για τη χειροκίνητη χρήση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συμπληρώσουν την αυτόματη χρήση, όταν για παράδειγμα χρειαστεί να προστεθεί ειδικό απορρυπαντικό για λευκά, μαύρα ή αδιάβροχα ρούχα.
Επιπρόσθετες παραμετροποιήσεις του συρταριού περιγράφονται στην εφαρμογή.
Ακριβής δοσολογία απορρυπαντικού, αποτελεσματική φροντίδα.
Πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή ποσότητα απορρυπαντικού μπορεί να είναι επιβλαβής για τα ρούχα, αλλά η λειτουργία AutoDose παρέχει την ακριβή δοσολογία που χρειάζεται κάθε φορτίο.
3Χ μεγαλύτερη προστασία από τη φθορά
Η υπερβολική δόση απορρυπαντικού καταστρέφει τις ίνες των ρούχων κατά τη διάρκεια του χρόνου, οπότε αυτά φθείρονται γρηγορότερα. Χάρη στην τεχνολογία AutoDose, τα ρούχα προστατεύονται από το ξεθώριασμα, τη συρρίκνωση και την πρόωρη φθορά.
* Δοκιμή για σχίσιμο βαμβακερών με εφαρμογή δύναμης. Τα βαμβακερά πλύθηκαν στους 30°. 30 πλύσεις σε πλυντήριο Electrolux με σύστημα AutoDose σε σύγκριση με 10 πλύσεις με συσκευή ανταγωνιστή με αυτόματη δοσολογία.
Διατήρησε τη λάμψη των λευκών
Η χρήση λιγότερης ποσότητας απορρυπαντικού, μετατρέπει το λευκό χρώμα σε γκρι, καθώς τα ρούχα παραμένουν βρώμικα και θαμπά. Εμπιστέψου την τεχνολογία AutoDose για να παρέχει τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού στους κύκλους πλύσης, κάθε φορά.
Η σειρά PerfectCare
Ανακαλύψτε στον Κωτσόβολο τη συλλογή PerfectCare και απολαύστε την κάθε στιγμή, κάθε μέρα, σε κάθε σπίτι. Κάθε συσκευή, μία ιστορία και μία έμπνευση…
Γνωρίστε το πιο προηγμένο σύστημα πλύσης της Electrolux μέχρι σήμερα. Η συλλογή PerfectCare είναι κορυφαία από άποψη σύγχρονης σχεδίασης, τεχνολογίας και φροντίδας ρούχων.
ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ PERFECTCARE