MAKE IT LAST
Στον Κωτσόβολο θέλουμε με κάθε συσκευή σου να δημιουργείς μια ξεχωριστή ιστορία. Μία ιστορία που σου δείχνει πως μπορείς να ζεις καλύτερα και να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου.
Η Electrolux λέει MAKE IT LAST και με τη νέα σειρά PerfectCare, που έρχεται αποκλειστικά στον Κωτσόβολο, σου προτείνει να δημιουργήσεις μία ιστορία ζωής των ρούχων σου όχι μόνο για να τα χαρείς περισσότερο αλλά για να απολαύσεις ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Κάθε χρόνο, εκατομμύρια τόνοι ρούχων χωρίς κανένα απολύτως ελάττωμα καταλήγουν στα σκουπίδια. Μάθε να μεταχειρίζεσαι τα ρούχα σου για να βοηθήσεις το περιβάλλον και τη μείωση απόρριψης ρούχων. Η Electrolux σχεδίασε συσκευές πλυντηρίων που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των ρούχων και δεν επιβαρύνουν περαιτέρω τον πλανήτη. Απολαύστε την ιστορία της για καλύτερη ζωή.
Πλύση με Electrolux PerfectCare
Στον Κωτσόβολο με κάθε συσκευή της νέας σειρά PerfectCare φροντίζουμε να σου προσφέρουμε ευκολία, έξυπνες λύσεις, καινούριες ιδέες και νέες δυνατότητες που μετατρέπουν την καθημερινότητά σου, σε μια νέα ιστορία.
Άλλαξε συνήθειες και κάνε το καθημερινό σου πλύσιμο στους 30 βαθμούς
Χάρη στις σύγχρονες εξελίξεις στην τεχνολογία πλυσίματος, οι 30 βαθμοί είναι εξίσου αποτελεσματικοί με τους 40 βαθμούς, διατηρώντας ταυτόχρονα τα χρώματα για περισσότερο χρονικό διάστημα και με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Ξεκίνα μία πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση ως προς το πλύσιμο των ρούχων, χωρίς να φοβάσαι ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν αντιμετωπίζουν οσμές και λεκέδες.
Διάβασε περισσότερα
Ανακάλυψε τον καθαρισμό των ρούχων με ατμό
Πολλά από τα πλυντήρια και στεγνωτήρια της Electrolux διαθέτουν το πρόγραμμα Steam Refresh, το οποίο περιποιείται με ατμό τα ρούχα, είτε στο τέλος ενός κύκλου είτε όποτε εσύ επιλέξεις να τα φρεσκάρεις. Μάθε πως ο πλήρης κύκλος πλύσης είναι συχνά εντελώς περιττός, ειδικά όταν το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γρήγορο φρεσκάρισμα. Με τη χρήση του ατμού, εξοικονόμησε νερό ενώ παράλληλα παράτεινε τη διάρκεια ζωής του ρούχου, αλλά και του πλανήτη. Ο ατμός σου εξασφαλίζει ρούχα λιγότερο τσαλακωμένα, άρα και λιγότερο σιδέρωμα.
Ανακάλυψε το Steam Fresh
"Η χρήση των προγραμμάτων ατμού της Electrolux είναι ένας εύκολος τρόπος για να φρεσκαριστούν τα ρούχα που δεν χρειάζονται πλήρες πλύσιμο. Λιγότερες πλύσεις σημαίνει ρούχα με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, άρα λιγότερο επιβαρυμένος πλανήτης."
Μάθε για τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού
Πολλά πλυντήρια της Electrolux διαθέτουν τη λειτουργία AutoDose, η οποία επιλέγει αυτόματα, για κάθε πλύση τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού που θα χρησιμοποιήσει. Η χρήση υπερβολικής ποσότητας απορρυπαντικού μπορεί να φθείρει τις ίνες των ρούχων και να χαλάσει όλες τις σωληνώσεις. Ανάλογα με το βάρος των άπλυτων ρούχων και τον τύπο νερού της περιοχής επιλέγεται η σωστή δοσολογία.
Ανακάλυψε το AutoDose
Στέγνωμα με Electrolux PerfectCare
Πες αντίο στην υπερθέρμανση με ένα βιώσιμο στεγνωτήριο
Τα σύγχρονα στεγνωτήρια επαναχρησιμοποιούν τον θερμό αέρα που δημιουργείται μέσα τους, μειώνοντας παράλληλα τη θερμοκρασία που απαιτείται για την επίτευξη ικανοποιητικού αποτελέσματος. Επίσης, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουν μπορείς να βάλεις στο στεγνωτήριο ακόμη και ευαίσθητα υφάσματα, όπως μαλλί και μετάξι. Πολλά πλυντήρια και στεγνωτήρια της Electrolux διαθέτουν ειδικά προγράμματα για ρούχα ευαίσθητα και υπαίθριων δραστηριοτήτων.
Ανακάλυψε τα στεγνωτήρια
Χρήσιμες Συμβουλές
Ιστορίες μιας καλύτερης ζωής με 7 εύκολους τρόπους για βιώσιμο πλύσιμο
Διατήρησε τα υφάσματα των ρούχων σου αναλλοίωτα, αναβαθμίζοντας το πλύσιμο τους ώστε το περιβάλλον να ωφεληθεί, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Πλύνε τα ρούχα σου στους 30 αντί στους 40 βαθμούς για να μειώσεις την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 35%.
Εξοικονόμησε νερό
Χρησιμοποίησε ατμό για να φρεσκάρεις τα ρούχα όταν δεν χρειάζονται πλήρες πλύσιμο και εξοικονόμησε περισσότερα από 40 λίτρα νερού ανά κύκλο πλύσης.
Απορρυπαντικό
Χρησιμοποίησε υγρό απορρυπαντικό για το πλύσιμο των χρωματιστών ρούχων, καθώς οι σκόνες περιέχουν ορισμένους λευκαντικούς παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ξεθώριασμα.
Μαλακτικό
Χρησιμοποίησε μαλακτικό, καθώς αυξάνει την ισχύ των ινών και τις βοηθά να διαρκούν περισσότερο.
Σωστή δοσολογία
Φρόντισε να βάζεις σωστή δόση απορρυπαντικού ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού και των όγκο των άπλυτων ρούχων. Η προσθήκη υπερβολικής ποσότητας απορρυπαντικού μπορεί να ξεθωριάσει τα χρώματα και να φθείρει τις ίνες, ενώ η προσθήκη λιγότερης ποσότητας μπορεί να κάνει τα ρούχα θαμπά ή γκρι με την πάροδο του χρόνου.
Πρόγραμμα Steam Refresh
Η χρήση ατμού για ρούχα που δεν χρειάζονται εντατικό πλύσιμο μειώνει το τσαλάκωμα και ελαττώνει το σιδέρωμα.
Πρόγραμμα Outdoor
Βάλε τα αδιάβροχα ρούχα στο στεγνωτήριο και θα γίνει η αποκατάσταση της αδιάβροχης προστασίας . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απολαμβάνεις τα ρούχα για μεγαλύτερη διάρκεια.
Η σειρά PerfectCare
Ανακάλυψε στον Κωτσόβολο τη συλλογή PerfectCare και απόλαυσε την κάθε στιγμή, κάθε μέρα, σε κάθε σπίτι. Κάθε συσκευή, μία ιστορία και μία έμπνευση…
Γνώρισε το πιο προηγμένο σύστημα πλύσης της Electrolux μέχρι σήμερα. Η συλλογή PerfectCare είναι κορυφαία από άποψη σύγχρονης σχεδίασης, τεχνολογίας και φροντίδας ρούχων.
ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ PERFECTCARE