Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά - η άλλη μισή είναι το στέγνωμα
Υπάρχουν πολλές παράμετροι που θα πρέπει να λάβεις υπόψη για την αγορά στεγνωτηρίου, σύμφωνα με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σου. Το σημείο τοποθέτησης και ο διαθέσιμος χώρος, τα διάφορα υφάσματα που πλένεις, οι συνήθειες σιδερώματος και πόσες πλύσεις πραγματοποιείς κάθε εβδομάδα επηρεάζουν την απόφαση για το στεγνωτήριο που θα επιλέξεις. Ακολούθησε τον απλό οδηγό αγοράς, ο οποίος θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό στεγνωτήριο που καλύπτει τις ανάγκες σου.
Ενεργειακά αποδοτικό στεγνωτήριο
Η Electrolux προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγνωτηρίων κλάσης B έως A+++. (A+++ είναι η πιο ενεργειακά αποδοτική κλάση και έχει το μικρότερο κόστος ρεύματος.) Η εξελιγμένη τεχνολογία αντλίας θερμότητας μπορεί να εξοικονομήσει έως και 40% στο ρεύμα σε σύγκριση με τους κλασικούς πυκνωτές, αποτελώντας μια ουσιαστικά οικονομικά αποδοτική λύση.
.Έξυπνο στέγνωμα χάρη στο SensiCare που διασφαλίζει τη βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας προσαρμόζοντας γρήγορα τον κύκλο στο μέγεθος φορτίου. Επίλεξε συσκευή με κινητήρα inverter, είναι λιγότερο σκληρός με τον κάδο και τον ανεμιστήρα και διατηρεί τη λειτουργία του στεγνωτηρίου για μεγαλύτερο διάστημα. Τι κερδίζεις: συντομότερους χρόνους στεγνώματος και πιο σταθερά αποτελέσματα.
Διαστάσεις στεγνωτηρίου
Το πρώτο βήμα για την επιλογή στεγνωτηρίου είναι ο χώρος τοποθέτησής του. Πλάτος: 60 εκ. – για ένα κλασικό στεγνωτήριο. Εναλλακτικά, αν έχεις κλασικό πλυντήριο μπροστινής φόρτωσης, το τοποθετείς από πάνω με ένα ειδικό συνδετικό.
Συμβουλή: Αν δεν υπάρχει χώρος για δύο συσκευές, μπορείς να επιλέξεις ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο 2 σε 1.
Χωρητικότητα στεγνωτηρίου
Όταν μιλάμε για τη χωρητικότητα, συχνά εννοούμε πόσα κιλά ρούχα μπορούν να χωρέσουν στη συσκευή. Υπάρχουν, όμως, κι άλλες παράμετροι: Μέγεθος νοικοκυριού: μεγάλες οικογένειες ή ένα άτομο Συνήθειες: πόσες φορές την εβδομάδα πλένεις;
Τύπος και μέγεθος αντικειμένων προς πλύση: Για παράδειγμα, για σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα και κουρτίνες θα χρειάζεται μεγαλύτερος κάδος για καλύτερα αποτελέσματα. Η Electrolux διαθέτει στεγνωτήρια με χωρητικότητα 7-9kg για να ικανοποιεί διαφορετικές ανάγκες. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του φορτίου, το σύστημα SensiCare χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας για να προσαρμόσει ανάλογα το χρόνο στεγνώματος.
Συμβουλή: μη φορτώνεις υπερβολικά το στεγνωτήριό σου. Αν άφησε χώρο για να "αναπνέουν" τα ρούχα και έτσι θα στεγνώσουν πιο γρήγορα.
Στέγνωμα ευαίσθητων και άλλων ειδών υφασμάτων
Τα πιο προηγμένα στεγνωτήρια της Electrolux καλύπτουν το 93% όλων των ειδών υφασμάτων, με ειδικά προγράμματα για μάλλινα, μεταξωτά, πουπουλένια, outdoor, τζιν, βαμβακερά, συνθετικά, δαντελωτά, σύμμεικτα και άλλα ευαίσθητα υφάσματα με προγράμματα όπως:
Ευαίσθητα
Το πρόγραμμα για μάλλινα παρέχει εγγύηση μη συρρίκνωσης σε σύγκριση με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια. Η αποτελεσματικότητα είναι σε τέτοια επίπεδα που η Woolmark έχει πιστοποιήσει μια σειρά στεγνωτηρίων της Electrolux. Το στέγνωμα των μεταξωτών στη συσκευή έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο τσαλάκωμα σε σχέση με το στέγνωμα στον αέρα.
Ρούχα outdoor
Βοήθησε το αγαπημένο σου τζάκετ να διατηρηθεί σαν καινούργιο με το πέρασμα των χρόνων. Χρησιμοποίησε το πρόγραμμα Outdoor και απέκτησε την καλύτερη δυνατή αδιαβροχότητα των ρούχων σου σε σχέση με το στέγνωμα στον αέρα.
Πουπουλένια ρούχα
Χρησιμοποίησε αυτό το πρόγραμμα για να προστατεύσεις την εμφάνιση των πουπουλένιων μπουφάν και να διατηρήσεις τη θερμομόνωσή τους έως και κατά 30% σε σύγκριση με το στέγνωμα στον αέρα.
Παπλώματα
Τα παπλώματα στεγνώνουν δύσκολα. Γι' αυτό σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα για τη μεταχείριση ειδών όπως παπλώματα και σεντόνια.
'Εξυπνα στεγνωτήρια
Με την εφαρμογή MY Electrolux Care, συνδέεις τις συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου με το τηλέφωνό σου για πιο έξυπνη, πιο γρήγορη φροντίδα των ρούχων σου. Με την εφαρμογή αυτή στο smartphone σου ελέγχεις από απόσταση το στεγνωτήριο σου.
Εξοικονόμηση χώρου και χρόνου
Το στέγνωμα στον αέρα απαιτεί περισσότερο χώρο από το στέγνωμα στο στεγνωτήριο. Επίσης, με το στέγνωμα στον αέρα τσαλακώνονται τα ρούχα, γεγονός που οδηγεί σε περισσότερο σιδέρωμα. Τα στεγνωτήρια Electrolux είναι πολύ πιο γρήγορα από το στέγνωμα στον αέρα. Αντί να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο απλώνοντας και μαζεύοντας την μπουγάδα σου, θα μπορείς να έχεις στεγνά ρούχα, χωρίς κόπο, 365 ημέρες τον χρόνο.
Πιστοποιήσεις
Η πιστοποίηση Woolmark αποτελεί σύμβολο έγκρισης από την Woolmark Company. Σε διαβεβαιώνουμε ότι τα στεγνωτήρια της Electrolux περιποιούνται όλα τα υφάσματα, από μάλλινα μέχρι πιο ευαίσθητα ρούχα.
Η σειρά PerfectCare
Ανακαλύψτε στον Κωτσόβολο τη συλλογή PerfectCare και απολαύστε την κάθε στιγμή, κάθε μέρα, σε κάθε σπίτι. Κάθε συσκευή, μία ιστορία και μία έμπνευση…
Γνωρίστε το πιο προηγμένο σύστημα πλύσης της Electrolux μέχρι σήμερα. Η συλλογή PerfectCare είναι κορυφαία από άποψη σύγχρονης σχεδίασης, τεχνολογίας και φροντίδας ρούχων.
ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ PERFECTCARE