SteamCare – Επαγγελματικό αποτέλεσμα
Με το Σύστημα SteamCare έχεις επαγγελματικά αποτελέσματα από την άνεση του σπιτιού σου. Ολοκλήρωσε τον κάθε κύκλο με ατμό για να μειώσεις το τσαλάκωμα κατά 1/3, για ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς τη θερμότητα του σιδερώματος. Επίσης χρησιμοποίησε το SteamCare για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου και απέφυγε το περιττό πλύσιμο.
Λιγότερα τσαλακώματα κατά το ένα τρίτο
Η προσθήκη ατμού στο τέλος της πλύσης σημαίνει ότι οι ίνες των ρούχων χαλαρώνουν και το ζάρωμα μειώνεται κατά το ένα τρίτο σε σχέση με ένα πλυντήριο ρούχων χωρίς SteamCare. Επίλεξε να πλύνεις ή να φρεσκάρεις τα ρούχα στον ατμό και, χωρίς συχνό σιδέρωμα, θα διατηρήσεις το σχήμα και την υφή τους για περισσότερο.
Δεν χρειάζεται να πλένεις συνέχεια τα ρούχα σου - φρέσκαρέ τα σε μόλις 15 λεπτά
Απόλαυσε την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου, χωρίς να βάζεις τα ρούχα στο πλυντήριο για πλήρη κύκλο πλύσης μετά από κάθε χρήση. Το Electrolux FreshScent είναι το πρώτο σύστημα στον κόσμο που φρεσκάρει τα ρούχα με ατμό και άρωμα αντί για απορρυπαντικό. Ο ατμός και τα προσεκτικά επιλεγμένα αρώματα θα αφήσουν μια υπέροχη αίσθηση και οσμή στα ρούχα σου.
Η σειρά PerfectCare
Ανακαλύψτε στον Κωτσόβολο τη συλλογή PerfectCare και απολαύστε την κάθε στιγμή, κάθε μέρα, σε κάθε σπίτι. Κάθε συσκευή, μία ιστορία και μία έμπνευση…
Γνωρίστε το πιο προηγμένο σύστημα πλύσης της Electrolux μέχρι σήμερα. Η συλλογή PerfectCare είναι κορυφαία από άποψη σύγχρονης σχεδίασης, τεχνολογίας και φροντίδας ρούχων.
ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ PERFECTCARE