Ζωντανά χρώματα, ρούχα σαν καινούργια*
Με το Σύστημα ColourCare, τα χρώματα προστατεύονται και παραμένουν ζωηρά. Το μοναδικό φίλτρο αφαιρεί άλατα και ακαθαρσίες από το νερό, γεγονός που σημαίνει ότι τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά αρχίζουν να λειτουργούν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το απαλό πλύσιμο παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα, κάθε φορά.
*Δοκιμή για αντοχή των χρωμάτων που πραγματοποιήθηκε σε κόκκινο και μαύρο πολυεστέρα μετά από 50 κύκλους πλύσης στους 30 βαθμούς.
Διατήρησε την ποιότητα των ρούχων σου, έχοντας τα πάντα καθαρά
Το Σύστημα UltraCare προ-αναμιγνύει τα απορρυπαντικά για ένα γρήγορο, σχολαστικό καθάρισμα. Το προ-αναμεμιγμένο μαλακτικό φτάνει στην κάθε ίνα του υφάσματος και την προστατεύει.
Φρόντισε τα ρούχα σου με ένα πάτημα στο smartphone.
Με την εφαρμογή MyElectrolux, μπορείς να χειριστείς απομακρυσμένα τις συσκευές πλυσίματος και στεγνώματος ρούχων που διαθέτεις, μέσα από το smartphone σου. Χρησιμοποίησε τη λειτουργία Care Advisor για να λάβεις εξειδικευμένες οδηγίες για το πώς να πλύνεις τα ρούχα σου. Και με τη λειτουργία MyFavourites, μπορείς να αποθηκεύσεις συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τα ρούχα που φοράς πιο συχνά.
Για ρούχα που θέλουμε να αντέξουν στο χρόνο*
Το Σύστημα SensiCare προσαρμόζει τη διάρκεια στο φορτίο ώστε τα ρούχα να μην πλένονται για πάρα πολύ. Έτσι, διασφαλίζει ότι η εμφάνιση και η αίσθησή τους διατηρούνται για περισσότερο.
*Η δοκιμή για το ξεθώριασμα έγινε από τη Ritex. Αρ. δοκιμής 15CR00099 τον Δεκέμβριο του 2015.
Με λιγότερο τσαλάκωμα*
Τα ρούχα βγαίνουν από τον κάδο με λιγότερο τσαλάκωμα χάρη στο σύστημα SteamCare. Με την προσθήκη ατμού στο τέλος της πλύσης, οι ίνες χαλαρώνουν και μειώνεται το τσαλάκωμα κατά ένα τρίτο. Χωρίς να εκτεθούν στη θερμότητα του κανονικού σιδερώματος, τα ρούχα έχουν καλύτερη εμφάνιση για περισσότερο.
*Σε σύγκριση με το ίδιο μηχάνημα χωρίς το Σύστημα SteamCare.
Υψηλή απόδοση στους 30ºC, εξοικονόμηση ενέργειας έως 30%
Το πρόγραμμα UltraWash παρέχει καλύτερη απόδοση πλύσης και φροντίδας, σε λιγότερο από μία ώρα - χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Έτσι, κάνει τα ρούχα να φαίνονται καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
*με τη λειτουργία UltraWash, στα πλυντήρια Electrolux, θα πλένεις τα ρούχα σας στους 30° C και θα εξοικονομείς έως και 30% ενέργεια.
Η σειρά PerfectCare
Ανακαλύψτε στον Κωτσόβολο τη συλλογή PerfectCare και απολαύστε την κάθε στιγμή, κάθε μέρα, σε κάθε σπίτι. Κάθε συσκευή, μία ιστορία και μία έμπνευση…
Γνωρίστε το πιο προηγμένο σύστημα πλύσης της Electrolux μέχρι σήμερα. Η συλλογή PerfectCare είναι κορυφαία από άποψη σύγχρονης σχεδίασης, τεχνολογίας και φροντίδας ρούχων.
ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ PERFECTCARE