Αρχική σελίδα Δείτε τα καταστήματά μας Σημεία Τεχνικής Υποστήριξης Επικοινωνήστε Μαζί μας
 
Συντήρηση Κλιματιστικού
Σε λειτουργία για πάντα, ό,τι και αν συμβεί!

Απαλλάσσεστε από τη σπατάλη χρόνου και τον κόπο για την εύρεση πιστοποιημένου ψυκτικού.
Δεν θα χρειαστεί καν να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό, γιατί θα δεχτείτε τηλεφώνημά του για να ορίσετε από κοινού το ραντεβού για τη συντήρηση.
Εγγυόμαστε τη βέλτιστη ποιότητα στον παρεχόμενο αέρα, ώστε να ξενοιάσετε μια και καλή από μύκητες, μικρόβια και διάφορους ιούς και μικροοργανισμούς που διοχετεύονται από το κλιματιστικό σας στον αέρα και ανακυκλώνονται στο χώρο.
Σας εξασφαλίζουμε τη σωστή λειτουργία του κλιματιστικού σας, δηλαδή τη μέγιστη απόδοση με το λιγότερο κόστος
(βλαβών - κατανάλωσης) τη σωστή αναλογία θερμοκρασίας και υγρασίας στο χώρο, ακόμη και τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου κατά τη λειτουργία του κλιματιστικού σας.
Θα λάβετε πιστοποίηση συντήρησης με σφραγίδα του ψυκτικού, η οποία είναι απαραίτητη για να ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση, όπως ορίζεται από τους όρους εγγύησης του αντιπροσώπου.

Επιστροφή
 
Έχουμε δημιουργήσει για σας ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης για 1, 2 και 3 χρόνια, ανεξάρτητα από πού έχετε αποκτήσει το κλιματιστικό σας.

Mε την υπηρεσία «Συντήρηση Κλιματιστικού» σας παρέχουμε:

* Aπαιτείται αγορά πακέτου συντήρησης για κάθε εσωτερική μονάδα ξεχωριστά.
** Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών ( εξαιρούνται οι νομοί: Γρεβενών, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Κυκλάδων, Λέσβου, Λευκάδας, Πέλλας, Σάμου, Φλώρινας, Φωκίδας, Χίου
Το πλήρες πακέτο ελέγχων και καθαρισμών που πραγματοποιούνται από τον
τεχνικό μας περιλαμβάνει: