OLED Z1 Hero Image
LG Logo

OLED 8K Z1

Εικόνα ανώτατης ποιότητας με αυτοφωτιζόμενα pixel και επεξεργαστή A9 Gen4 AI 8K για ζωντανά χρώματα, έντονες αντιθέσεις, με άλλα λόγια η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

Light up your world με αυτό-φωτιζόμενα pixels

Η τηλεόραση OLED της LG χάρη στα αυτο-φωτιζόμενα pixels παρέχει μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Το πλήθος των σχεδιαστικών δυνατοτήτων παράλληλα με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής συμβάλλουν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Όλα όσα αγαπάς σε μια τηλεόραση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο από κάθε άποψη.

Μάθε περισσότερα

Δεν είναι όλες οι αναλύσεις 8K ίδιες

Τα 100 εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα υπο-pixels είναι ο μόνος τρόπος για να δει κανείς εικόνα με Real 8K ανάλυση στις τηλεοράσεις OLED της LG. Κάθε pixels μπορεί να ελέγχεται μεμονωμένα για την προβολή εικόνας με αξεπέραστα επίπεδα βάθους και λεπτομέρειας, απεριόριστη αντίθεση και τέλειο μαύρο. Οι τηλεοράσεις OLED της LG θέτουν το πρότυπο της Real 8K ανάλυσης.

Μάθε περισσότερα

100 εκατομμύρια λόγοι για να αγαπήσεις την OLED

Σε ό,τι αφορά την ποιότητα εικόνας, η OLED έχει εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels που μπορούν να παράγουν τέλειο μαύρο και ακριβή χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

Μάθε περισσότερα
α9Gen3AIProcessor8k
PerfectColor

Απεριόριστη αντίθεση

Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LED, οι οποίες έχουν περιορισμένες δυνατότητες λόγω της τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού, οι τηλεοράσεις OLED της LG έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια. Με απλά λόγια, η OLED έχει εκατομμύρια αυτο-φωτιζόμενα pixels τα οποία μπορούν να ανάβουν και να σβήνουν, επιτυγχάνοντας το τέλειο μαύρο και απεριόριστη αντίθεση.

Μάθε περισσότερα
EyeComfortDisplay

Πιστότητα χρωμάτων 100%

Η OLED θριαμβεύει με την εκπληκτική αντίθεση χρωμάτων

Σύμφωνα με την Intertek, την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, επιβεβαιώθηκε ότι οι οθόνες OLED της LG έχουν πιστότητα χρωμάτων 100%. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα που βλέπεις στην οθόνη ταιριάζουν με τα χρώματα της πρωτότυπης εικόνας. Έτσι, ό,τι παρακολουθείς φαίνεται ακριβώς όπως το οραματίστηκε ο δημιουργός.

Μάθε περισσότερα
ImageEnhancing

Αυτή δεν είναι μια απλή τηλεόραση, είναι τρόπος ζωής

Η τηλεόραση OLED Z1 της LG επαναπροσδιορίζει τον ορισμό της τηλεόρασης. Η θηριώδης οθόνη 88 ιντσών αψηφά τη λογική, απεικονίζοντας περιεχόμενο σε τέτοιες διαστάσεις που πρέπει να το δει κανείς για να το πιστέψει.

Μάθε περισσότερα

OLED Cinema

Το βραβείο της καλύτερης εικόνας πηγαίνει στην…

Η LG OLED TV αποδίδει τόσο απίστευτα ευκρινή εικόνα που αξίζει βραβείο κάθε φορά που παρακολουθείς. Και χάρις το τέλειο μαύρο και στην 100% χρωματική πιστότητα, οι ταινίες προβάλλονται όπως θα έπρεπε.

DolbyVisionIQ
FILMMAKERMODE

Ψυχαγωγία

Συγκεντρώνει το αγαπημένο σου περιεχόμενο

Απόκτησε πρόσβαση στα Apple TV και Netflix. Δες τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και ζωντανούς αθλητικούς αγώνες, όλα από μια συσκευή.

*Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming.

Μάθε περισσότερα
G-Sync

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Μια καταπληκτική τηλεοπτική εμπειρία

Το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround — ένας πανίσχυρος συνδυασμός με κινηματογραφικά αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα.

Μάθε περισσότερα
SignatureMagicRemote

HDR 10 Pro

Ψυχαγωγία στο έπακρο

Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα — επίσης ενισχύει το τυπικό περιεχόμενο HDR. Τώρα πια, όλες οι αγαπημένες σou ταινίες και εκπομπές θα έχουν πιο ζωντανή εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μάθε περισσότερα
BluetoothSurroundReady

OLED Gaming

Το παιχνίδι τελείωσε για τον ανταγωνισμό

Η LG OLED TV σου δίνει πλεονεκτική θέση στο παιχνίδι χάρη στην άμεση απόκριση, τα τελευταία χαρακτηριστικά παιχνιδιού και υψηλό ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη εμπειρία παιχνιδιού. Πρόκειται για την απόλυτη τηλεόραση για τα παιχνίδια σου.

Μάθε περισσότερα
DolbyAtmos

Συνεργασίες με τους ηγέτες στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών

Ένας ανίκητος συνδυασμός

Η LG συνεργάστηκε με την NVIDIA και την AMD για να κάνει την LG OLED TV μία εκ των Premium τηλεοράσεων με πιστοποίηση G-SYNC και AMD FreeSync. Επιπλέον, η LG ένωσε τις δυνάμεις της με το Xbox για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των παιχνιδιών επόμενης γενιάς. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και τους ταχύτατους χρόνους απόκρισης του πάνελ OLED, είναι σίγουρο πως θα απολαμβάνεις τα παιχνίδια σου στο έπακρο.

Μάθε περισσότερα
HDMI2.1

Οι πιο σύγχρονες προδιαγραφές παιχνιδιών

Παιχνίδι με υψηλά πρότυπα

Οι τηλεοράσεις OLED της LG έχουν χρόνο απόκρισης 1 ms, ενώ η υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά, προσφέροντάς σου μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού και καλύτερες πιθανότητες για τη νίκη.

Μάθε περισσότερα
SportsAlert

Game Optimizer

Επίπεδο ελέγχου που δεν έχεις ξαναδεί

Το Game Optimizer συγκεντρώνει όλες τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σου σε ένα μέρος. Βελτιστοποιεί τα γραφικά προσαρμόζοντας αυτόματα την εικόνα, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού που παίζεις. Μπορείς επίσης να επιλέξεις ανάμεσα στις τεχνολογίες NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync, ώστε όλα σου τα παιχνίδια να απεικονίζονται ευκρινέστερα και ομαλότερα, με λιγότερη καθυστέρηση, τρεμόπαιγμα και αλλοίωση.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

OLED Sport

Μια κατηγορία από μόνη της

Η LG OLED TV προβάλλει κάθε αθλητική διοργάνωση με απόλυτο ρεαλισμό. Μεταφέρσου στην πρώτη σειρά του γηπέδου από το σπίτι σου και παρακολούθησε τους αγώνες απολαμβάνοντας τις γρήγορες φάσεις και την κίνηση των παικτών όπως ποτέ άλλοτε. Η προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης της κίνησης μειώνει τη θόλωση της κίνησης, αποδίδοντας ομαλότερη εικόνα και ευκρινέστερη εμπειρία θέασης. Βίωσε όλες τις γρήγορες φάσεις και απόλαυσε την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε αγώνα.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

Αθλητική ειδοποίηση

Δεν θα χάσεις ποτέ το παιχνίδι της ομάδας σου

Οι αθλητικές ειδοποιήσεις σε ενημερώνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείς αν θα χάσεις τα μεγάλα παιχνίδια των αγαπημένων σου ομάδων, ακόμα και όταν παρακολουθείς άλλο περιεχόμενο.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

Έτοιμο για Bluetooth Surround

Σαφές πλεονέκτημα «εντός έδρας»

Σύνδεσε εύκολα ηχεία Bluetooth για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround. Ο ήχος της δράσης είναι πιο πλούσιος και πιο ρεαλιστικός, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι σου.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

Επεξεργαστής α9 Gen4 ΑΙ 8K

Θα σου πάρει το μυαλό

Στην «καρδιά» της LG OLED TV βρίσκεται ο επεξεργαστής α9 Gen4 AI 8K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί αλγόριθμους βαθιάς μάθησης (deep-learning) για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Η νέα δυνατότητα αναγνώρισης σκηνής μπορεί πια να αναλύει τον τύπο της σκηνής που προβάλλεται, βελτιώνοντας την εικόνα αντίστοιχα. Κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα, για αυτό και ό,τι παρακολουθείς είναι εκπληκτικό. Η νέα δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης έντασης ήχου διατηρεί τις φωνές σε σταθερό επίπεδο ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

Οθόνη Eye Comfort

Η ασφαλής τηλεόραση για τα μάτια σου

Οι τηλεοράσεις LG OLED διαθέτουν πιστοποίηση «flicker-free» και έχουν οθόνη χαμηλής εκπομπής μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια σου. Είναι το τελείως αντίθετο από τις τηλεοράσεις LED, οι οποίες τρεμοπαίζουν και εκπέμπουν μεγάλες ποσότητες μπλε φωτισμού. Οπότε, κάθισε αναπαυτικά, χαλάρωσε και απόλαυσε.

*Λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα βελτιστοποιημένη με την προεπιλεγμένη ρύθμιση. Οι χρήστες που ενεργοποιούν το OLED Motion ή το OLED Motion Pro μπορεί να αντιμετωπίσουν τρεμόπαιγμα.
**Τα πάνελ των τηλεοράσεων LG OLED είναι πιστοποιημένα.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

Φιλική προς το περιβάλλον OLED

Οι τηλεοράσεις LG OLED είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ασφαλείς επειδή δεν χρησιμοποιούν οπίσθιο φωτισμό, είναι κατασκευασμένες με λιγότερα πλαστικά υλικά, χρησιμοποιούν λιγότερα βλαβερά υλικά και ενέχουν λιγότερους κινδύνους παραγωγής αέριων ρύπων σε εσωτερικό χώρο.

*Τα πάνελ τηλεοράσεων LG OLED διαθέτουν πιστοποίηση οικολογικού προϊόντος (Eco-Product) από την SGS.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

AI ThinQ

Νομίζεις πως ξέρεις τι σημαίνει έξυπνο; Ξανασκέψου το

Το LG ThinQ είναι εδώ για να αναβαθμίσει την εμπειρία τηλεόρασης στο μέγιστο. Επίλεξε τον αγαπημένο σου φωνητικό βοηθό και χειρίσου την τηλεόραση με τη φωνή σου μέσα από μια ολοκαίνουργια αρχική οθόνη που παρέχει μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο χειρισμό.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

Magic Remote Control

Κάτι σαν μαγικό ραβδί

Το ανασχεδιασμένο Magic Remote διαθέτει εργονομική σχεδίαση που το καθιστά εύκολο στο κράτημα, ενώ το σύστημα στόχευσης και κύλισης επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις. Η ενσωματωμένη τεχνολογία AI παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, ενώ τα κουμπιά συντόμευσης για βασικούς παρόχους περιεχομένου παρέχουν συντομεύσεις για όλα σου τα αγαπημένα. Επιπλέον, έχεις στη διάθεσή σου το Magic Tap, ένα έξυπνο νέο κόλπο σύνδεσης του τηλεφώνου σου στην τηλεόρασή σου.

Μάθε περισσότερα
product section
LG Logo

LG OLED 8K Z1