OLED Z1 Hero Image
LG Logo

OLED 4K A2

Το αληθινό σκοτάδι δημιουργεί το φως

Τα pixels της LG OLED ανάβουν αυτόνομα χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει τη λάμψη τους. Πλέον, οι σκοτεινές περιοχές είναι τελείως μαύρες, χωρίς διαρροή φωτός ή εφέ φωτοστέφανου. Οραματίσου μια καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος.

Μάθε περισσότερα
OLEDReal8k

Επεξεργαστής α7 Gen 5 AI

Η ευφυία που κρύβεται πίσω από την ομορφιά. Ακολουθώντας τις εξελίξεις βαθιάς μάθησης (deep learning), ο επεξεργαστής α7 Gen 5 AI της LG βελτιώνει τα αντικείμενα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή.

Μάθε περισσότερα
EyeComfortDisplay

Εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές

Χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει την επίδρασή τους, τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η εικόνα είναι πιο καθορισμένη, ώστε να μπορείς να διακρίνεις ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν πιάνουν τα μάτια σου.

Μάθε περισσότερα
ImageEnhancing

"Δυνατή" ποιότητα εικόνας

Το Dynamic Tone Mapping χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή α7 Gen 5 AI για να ανιχνεύσει τι υπάρχει στο κάδρο και να εφαρμόσει τη βέλτιστη καμπύλη απόχρωσης. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό HDR, βαθιά αντίθεση και περίπλοκες λεπτομέρειες.

Μάθε περισσότερα
FILMMAKERMODE

Καθηλωτικός ήχος surround

Ο επεξεργαστής α7 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 5.1.2 καναλιών. Νιώσε τη δράση και το χάος γύρω σου, σαν να είσαι ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας.

Μάθε περισσότερα
FILMMAKERMODE

ThinQ AI & webOS

Χρειάζεσαι έμπνευση για μια κινηματογραφική βραδιά; Το ThinQ παρέχει προτάσεις με βάση τα γούστα σου. Ρύθμισε προφίλ για όλους στο σπίτι ώστε να ξαναμπαίνουν γρήγορα στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά και να λαμβάνουν ειδήσεις που τους αφορούν και αθλητικές ενημερώσεις.

Μάθε περισσότερα
G-Sync

Κομψή και απρόσκοπτη

Δεν χρειάζεται πια να κρύβεις την τηλεόρασή σου. Χάρη στην απίστευτα λεπτή σχεδίαση, ταιριάζει ιδανικά στον χώρο σου. Η βάση Gallery σου δίνει την ελευθερία τοποθέτησης οπουδήποτε, κρύβοντας επιμελώς τα αντιαισθητικά καλώδια.

Μάθε περισσότερα
SignatureMagicRemote

Αληθινή κινηματογραφική εμπειρία

Το Dolby Vision IQ συνδυάζεται με το Dolby Atmos για μια εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία. Μέσω του επεξεργαστή α7 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές.

Μάθε περισσότερα
BluetoothSurroundReady

Όλα τα αγαπημένα σου, σε ένα μέρος

Έτοιμοι για την κινηματογραφική βραδιά. Τα πάντα έτοιμα για σνακ και φαγητό μπροστά στην τηλεόραση. Βρες σχεδόν οτιδήποτε μπορείς να παρακολουθήσεις στις διαθέσιμες εφαρμογές streaming. Χάρη στις υπηρεσίες Netflix6, Amazon Prime7 και Apple TV+8, θα βρίσκετε πάντα κάτι συναρπαστικό να δεις.

Μάθε περισσότερα
DolbyAtmos

Δυνατή εμπειρία παιχνιδιού

Παίξε αδιάκοπα. Απόλαυσε παιχνίδια χωρίς καθυστερήσεις και η νίκη είναι δική σου. Ακόμη και όταν η δράση είναι έντονη, μπορείς να μεταβείς στο αποκλειστικό Game Dashboard και εφάρμοσε τις βέλτιστες ρυθμίσεις για ό,τι κι αν παίζεις.

Μάθε περισσότερα
HDMI2.1

Η νέα κατηγορία στο gaming

Με την απρόσκοπτη προσθήκη του GeForce Now, υπάρχει ένα ολόκληρο "σύννεφο" παιχνιδιών που σε περιμένουν να παίξεις. Ανακάλυψε ξανά παιχνίδια που αγαπάς και βρες νέα αγαπημένα απευθείας μέσα από την τηλεόρασή σου.

*Οι υποστηριζόμενες συνεργασίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα.

Μάθε περισσότερα
SportsAlert

Καλύτερη συσκευασία για τον πλανήτη

Σύμφωνα με τις πράσινες πρωτοβουλίες της LG, η OLED σου είναι συσκευασμένη με επαρκή υλικά ώστε να έρθει σε εσένα με ασφάλεια. Το ανακυκλώσιμο χαρτοκιβώτιο και το σακουλάκι τηλεχειριστηρίου βιολογικής βάσης επιβαρύνουν λιγότερο το περιβάλλον, από την παραγωγή του προϊόντος μέχρι την απόρριψή του.

Μάθε περισσότερα
product section
LG Logo

LG OLED 4K A2