GZ960

Πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία με βαθύ μαύρο και ρεαλιστικά, έντονα χρώματα. Περιεχόμενο, όπως ακριβώς το εμπνευστήκαν οι δημιουργοί των ταινιών.

Τεχνολογία OLED

Το μαύρο της OLED και η εντυπωσιακή αντίθεση δημιουργούν πιο έντονα χρώματα και προσδίδουν βάθος στην εικόνα.

4Κ ανάλυση

Η ανάλυση 4K Ultra HD προσφέρει εμφανώς μεγαλύτερη ευκρίνεια και ακριβέστερη απόδοση χρωμάτων σε σχέση με την ανάλυση Full HD, για μια ολοζώντανη οπτική εμπειρία.

Απόκτησέ το

HCX Pro Intelligent Processor

Ο HCX Processor είναι ο εγκέφαλος πίσω από την ποιότητα εικόνας της Panasonic, αποδίδοντας απαράμιλλη ακρίβεια και λεπτομέρεια. Έχει σχεδιαστεί με βάση το know-how που συσσώρευσε η Panasonic για το χρώμα, το μαύρο και τη φωτεινότητα, μετά από τόσες δεκαετίες παραγωγής κορυφαίων τηλεοράσεων και επαγγελματικού εξοπλισμού επιπέδου broadcast. Επιπλέον, το σύστημα έχει ρυθμιστεί από επαγγελματίες τεχνικούς χρώματος του Hollywood ώστε να αποδώσουν ποιότητα εικόνας που συμφωνεί ακριβώς με το όραμα που είχαν οι δημιουργοί όταν έφτιαχναν τις ταινίες τους.

Απόκτησέ το

HDR10+

Η υποστήριξη HDR10+ παρέχει βελτιστοποίηση εικόνας σε κάθε σκηνή με δίσκους UHD Blu-ray και ροές (streaming) που περιέχουν εικόνα σε φορμά Dolby Vision ή/και HDR10+, για καλύτερη απόδοση χρώματος, αντίθεσης και φωτεινότητας.

Smart TV

Γιατί να περιορίζεσαι μόνο στις τηλεοπτικές εκπομπές της κεραίας σου; Η Smart TV συνδέεται εύκολα στο διαδίκτυο μέσω WiFi για αμέτρητες επιλογές ταινιών, σειρών και μουσικής στο Youtube ή το Netflix και για πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το Catch-up TV.

Απόκτησέ το

Dolby Vision

Το Dolby Vision ζωντανεύει τους συμβατούς δίσκους Blu-ray και τις ροές βίντεο 4K προσφέροντας πλούσια χρώματα, έντονες αντιθέσεις και φωτεινότητα. Χρησιμοποιεί δυναμικά μεταδεδομένα για να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις της εικόνας HDR για κάθε σκηνή ξεχωριστά καθώς εκτυλίσσεται η δράση, τόσο σε σκοτεινές όσο και φωτεινές σκηνές.

Dolby Atmos

Ο ήχος είναι πεντακάθαρος, πλούσιος και βαθύς ενώ αποδίδει ένα τρισδιάστατο ηχητικό πεδίο που πλημμυρίζει τον χώρο σου με την ατμόσφαιρα της ταινίας.

Απόκτησέ το

TV Anywhere

Αυτή η καινοτόμος λειτουργία, σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση στην τηλεόρασή σου μέσω ενός tablet ή κινητού, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύστημα για να ρυθμίσεις την τηλεόρασή σου για εγγραφή, ή, ακόμα καλύτερα, να ξεκινήσεις ένα stream μίας ζωντανής εκπομπής ή μιας ήδη υπάρχουσας εγγραφής από την τηλεόρασή σου προς τη smart συσκευή σου – ακόμα κι αν είσαι σε εξωτερικό χώρο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία σύνδεση στο internet και την εφαρμογή "Panasonic Media Center App" στη smart συσκευή σου.

Surround Sound

Αυτή η τεχνολογία προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία ήχου surround πάνω από τις διαμορφώσεις των μπροστινών ηχείων, με εμπλουτισμένα μπάσα και λεπτομέρειες υψηλής συχνότητας.

Απόκτησέ το

Google Assistant/ Alexa

Η έξυπνη τηλεόραση Panasonic, χάρη στο Google assistant που ενσωματώνει, σου επιτρέπει να ελέγχεις την τηλεόρασή σου, με τη φωνή σου! Χάρη στη συμβατότητα με την Alexa, μπορείς να τα κάνεις όλα εύκολα και ευχάριστα, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σου. Μπορείς να αναζητήσεις προγράμματα, ταινίες, ηθοποιούς, να αλλάξεις κανάλια, να αναζητήσεις περιεχόμενο ανά τύπο ή είδος (όπως παιδικά ή sci-fi) και πολλά ακόμα.

Easy Mirroring

Εύκολα και γρήγορα, μπορείς να κάνεις share το αγαπημένο σου περιεχόμενο από το smartphone ή το tablet σου, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σου, με τη λειτουργία Swipe and Share.

Απόκτησέ το

GZ960