Q95T Hero Image

Neo QLED 4K

QN95B

QLED Quantum Dot

Εντυπωσιακός μινιμαλιστικός σχεδιασμός

Infinity One Design

Η καθηλωτική εμπειρία θέασης συνδυάζεται με τον κομψό σχεδιασμό. Το υπέροχο Infinity One Design με απίστευτα λεπτό προφίλ θα γίνει ένα με τον χώρο σου.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 16x

Ακριβής έλεγχος φωτισμού

Τεχνολογία Quantum Matrix

Η εξέλιξη της Neo QLED συνοδεύεται από την τεχνολογία Quantum Matrix, που ελέγχει με ακρίβεια τα νέα Quantum Mini LED. Με ακριβή έλεγχο φωτισμού, μπορείς να απολαύσεις εκπληκτική λεπτομέρεια στις σκούρες και στις φωτεινές σκηνές.

Μάθε περισσότερα

Εντυπωσιακή εικόνα 4K ενισχυμένη με AI με 20 νευρωνικά δίκτυα

Neural Quantum Processor 4K

Ο έξυπνος επεξεργαστής της Neo QLED ενισχύει την εμπειρία θέασης 4K. Αντί για ένα νευρωνικό δίκτυο για την ανάλυση οπτικών δεδομένων, ο Neural Quantum Processor 4K χρησιμοποιεί δεδομένα που παράγονται από 20 νευρωνικά δίκτυα για να προσθέσει ευκρίνεια στο 4Κ περιεχόμενό σου.

*Η εμπειρία προβολής ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τους τύπους περιεχομένου και μορφής. Το Upscaling μπορεί να μην ισχύει για σύνδεση σε PC και σε λειτουργία Game Mode.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 16x
Direct Full Array 16x

Εμπειρία Dolby Atmos με ηχεία ανοδικής κατεύθυνσης

Dolby Atmos

Τα ηχεία ανοδικής κατεύθυνσης της Samsung προσφέρουν μια εμπειρία Dolby Atmos που θα καθηλώσει τους παίκτες στη δράση με πολυδιάστατο ήχο.

Μάθε περισσότερα
One Invisible Connection & No Gap Wall-Mount

Εκπληκτική αντίθεση όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης

Quantum HDR 24x

Κάθε απόχρωση και λεπτομέρεια παίρνει ζωή με πλούσιο, ακριβές χρώμα και βαθύτερη αντίθεση. Το Dynamic Tone Mapping του HDR10+ τροποποιεί το χρώμα και την αντίθεση ανά σκηνή, επιτρέποντάς σου να αντιληφθείς ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Μάθε περισσότερα
Ultra Viewing Angle

Ελάχιστη αντανάκλαση για μείωση των περισπασμών

Anti Reflection

Μην αφήνεις τη φωτεινότητα του ήλιου να διακόψει το μεσημεριανό ματς ή τις αντανακλάσεις από τα φώτα να καταστρέψουν τη βραδινή προβολή σου, με την τεχνολογία Anti Reflection. Με ελάχιστους περισπασμούς από την αντανάκλαση του φωτός από οποιαδήποτε θέση του σπιτιού, αφέσου στην αγαπημένη σου ταινία.

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Έξυπνη εικόνα προσαρμόσιμη για τα μάτια σου

EyeComfort Mode

Η λειτουργία EyeComfort της Samsung αποθηκεύει τις τοπικές ώρες δύσης και ανατολής στην οθόνη, ώστε να προσαρμόσει αυτόματα την οθόνη ανάλογα την ώρα. Επίσης, μειώνει τη φωτεινότητα και τα χρώματα μετά τη δύση του ηλίου, έτσι ώστε η οθόνη να είναι φιλική για τα μάτια σου, διευκολύνοντας τη χαλάρωση και την ανάπαυση.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Καθηλωτική gaming εμπειρία με 4K 144hz

Motion Xcelerator Turbo Pro

Με τη λειτουργία 4K 144hz στην οθόνη της τηλεόρασης, το Motion Xcelerator Turbo Pro προσφέρει υψηλή απόδοση, δημιουργώντας σταθερά καθαρά γραφικά και εκπληκτικά γρήγορες ταχύτητες.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Τρισδιάστατο βάθος εικόνας, με ισχυρά νευρωνικά δίκτυα

Real Depth Enhancer

Το Real Depth Enhancer αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο τα ανθρώπινα μάτια επεξεργάζονται το βάθος αυξάνοντας την αντίθεση στο προσκήνιο. Έτσι, όταν παρακολουθείς ένα ντοκιμαντέρ για τη φύση, ενισχύει τις ρυτίδες ενός ελέφαντα, ενώ αφήνει το φόντο ως έχει.

Μάθε περισσότερα
Smart Hub & One Remote Control

HDR Gaming με χαμηλή καθυστέρηση και χωρίς σπασίματα στην εικόνα

FreeSync Premium Pro

Με την τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro, απολαμβάνεις πιο ομαλή εικόνα, γραφικά σε HDR και χαμηλή καθυστέρηση στις εναλλαγές των σκηνών, για μια εντυπωσιακή gaming εμπειρία.

*Η εμπειρία προβολής ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τους τύπους περιεχομένου και μονάδα επεξεργασίας γραφικών.

Μάθε περισσότερα
SmartThings

Τηλεόραση και soundbar συνεργάζονται σε πλήρη αρμονία

Q-Symphony

Βυθίσου σε μία εναρμονισμένη εμπειρία ήχου από την τηλεόραση και την ηχομπάρα. Το Q-Symphony συγχρονίζει τα ηχεία της Neo QLED τηλεόρασής σας με το Soundbar, έτσι ώστε να λειτουργούν ταυτόχρονα, προσφέροντας μία εντυπωσιακή εμπειρία Surround.

*Το Q-Symphony είναι διαθέσιμο μόνο με συμβατό soundbar (πωλείται χωριστά). Έλεγξε για συμβατότητα Q-Symphony στις προδιαγραφές των soundbars.

Μάθε περισσότερα
Multi view

Δυναμικός ήχος που ακολουθεί τη δράση από κάθε γωνία

Object Tracking Sound (OTS Lite)

Με ενσωματωμένα ηχεία μπορείς να βιώσεις ζωντανό ρεαλιστικό ήχο 3D που σε τοποθετεί στη μέση της δράσης.

Μάθε περισσότερα
Ambient Mode

Βρες το αγαπημένο σου περιεχόμενο εύκολα

Smart Hub

Το Smart Hub της Samsung δίνει σημασία στην οργάνωση και την ανακάλυψη περιεχομένου, ώστε να αφιερώνεις λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση και περισσότερο χρόνο στη παρακολούθηση ταινιών, εκπομπών και άλλων περιεχομένων που απολαμβάνεις.

*Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών διαφέρει ανά περιοχή. Υπόκεινται σε όρους και προϋποθέσεις τρίτων παρόχων και ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή.

Μάθε περισσότερα
Απεριόριστη σχεδίαση

Η έξυπνη εφαρμογή για το σπίτι

SmartThings

Χαλάρωσε και άφησε το SmartThings να σε βοηθήσει. Το SmartThings μπορεί να συνδεθεί, να παρακολουθεί και να ελέγχει όλες τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας. Μπορείς να ελέγχεις συσκευές απευθείας με το τηλεχειριστήριο ή τη φωνή σου ενώ παρακολουθείς τηλεόραση.

*Η διαθέσιμη τεχνολογία, οι λειτουργίες και οι δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα, πάροχο υπηρεσιών, περιβάλλον δικτύου ή προϊόν. Μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. * Απαιτεί σύνδεση Wi-Fi, Bluetooth ή άλλη ασύρματη σύνδεση δικτύου και συσκευές εγγεγραμμένες στην εφαρμογή SmartThings.
** Οι συνδεδεμένες συσκευές πωλούνται χωριστά.

Μάθε περισσότερα
Ambient Mode

Πραγματοποίησε βιντεοκλήσεις στη μεγάλη οθόνη

Εφαρμογή Βιντεοκλήσεων

Συνδέσου εύκολα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στη μεγάλη οθόνη με το Google Duo. Χρησιμοποίησε τη Samsung Slim Fit Cam ή τη δική σου κάμερα smartphone για να πραγματοποιείς βιντεοκλήσεις μέσω της τηλεόρασης.

Απαιτείται συμβατή κάμερα Samsung SlimFit, συμβατή κάμερα Logitech ή κάμερα κινητού.
** Πωλείται χωριστά.

Μάθε περισσότερα
Απεριόριστη σχεδίαση

Δες τα όλα σε μία οθόνη

Multi View

Παρακολουθήστε ταυτόχρονα τι υπάρχει στην τηλεόραση και στο κινητό σας στην ίδια οθόνη. Είτε πρόκειται για live στατιστικά σπορ είτε για βίντεο για gaming, απλά συνδέστε το τηλέφωνό σας και προβάλλετε πολλαπλές οθόνες.

*Υποστηρίζει smartphone με λειτουργικό Android ή iOS. Ανατρέξτε στη σελίδα υποστήριξης για στοιχεία σχετικά με συμβατές κινητές συσκευές.

Μάθε περισσότερα
product section

Neo QLED 4K QN95B