Q95T Hero Image

QD-OLED 4K

S95B

QLED Quantum Dot

Βαθύ μαύρο και πλήρες χρωματικό εύρος με αυτοφωτιζόμενα πίξελ

OLED

Η μοναδική OLED της Samsung, προσφέρει εντυπωσιακά βαθύ μαύρο, καθαρό λευκό και πλούσιες αποχρώσεις ζωντανού χρώματος. Με τα αυτοφωτιζόμενα LED, μπορείτε να απολαύσετε ευκρινή, καθαρή και φωτεινή εικόνα.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 16x

Ενίσχυση φωτεινότητας και χρώματος από νευρωνικά δίκτυα

Neural Quantum Processor 4K

Ο Neural Quantum Processor 4K επεξεργαστής της Samsung OLED, δημιουργεί μία συναρπαστική εμπειρία προβολής. Το έξυπνο color mapping και ο ενισχυτής φωτεινότητας, παρέχει εκπληκτική φωτεινότητας, χρώμα, αντίθεση και λεπτομέρεια. Η τεχνολογία 4K AI Upscaling σχεδιασμένη από 20 νευρωνικά δίκτυα, διασφαλίζει ότι η εικονα αναβαθμίζεται σε εντυπωσιακή 4Κ ανάλυση.

*Η εμπειρία προβολής ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τους τύπους περιεχομένου και μορφής. Το Upscaling μπορεί να μην ισχύει για σύνδεση σε PC και σε λειτουργία Game Mode.

Μάθε περισσότερα

Λεπτός και κομψός σχεδιασμός

LaserSlim Design

Ο λεπτός σχεδιασμός προσφέρει μία κομψή και μοντέρνα εικόνα στην αισθητική του χώρου σας. Το μινιμαλιστικό πλαίσιο και το προφίλ με την λεπτή επίπεδη πλάτη, αφομοιώνεται αβίαστα σε οποιοδήποτε εσωτερικό, ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 16x
Direct Full Array 16x

Εμπειρία Dolby Atmos με ηχεία ανοδικής κατεύθυνσης

Dolby Atmos®

Τα νέα ηχεία ανοδικής κατεύθυνσης της Samsung προσφέρουν μια εμπειρία Dolby Atmos που θα καθηλώσει τους παίκτες στη δράση με πολυδιάστατο ήχο.

*Η ανοδική κατεύθυνση δεν είναι διαθέσιμη σε μοντέλα 50/43" * Η θέση των ηχείων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο

Μάθε περισσότερα
One Invisible Connection & No Gap Wall-Mount

Έξυπνη εικόνα προσαρμόσιμη για τα μάτια σας

EyeComfort Mode

Η λειτουργία EyeComfort της Samsung αποθηκεύει τις τοπικές ώρες δύσης και ανατολής στην οθόνη, ώστε να προσαρμόσει αυτόματα την οθόνη ανάλογα την ώρα. Επίσης, μειώνει τη φωτεινότητα και τα χρώματα μετά τη δύση του ηλίου, έτσι ώστε η οθόνη να είναι φιλική για τα μάτια σου, διευκολύνοντας τη χαλάρωση και την ανάπαυση.

Μάθε περισσότερα
Ultra Viewing Angle

Ακριβής έκφραση χρώματος, επικυρωμένη από την PANTONE

Με επικύρωση από την PANTONE

Η τεχνολογία color mapping της Samsung OLED εμφανίζει ακριβή χρώματα για αληθινή αναπαράσταση χρωμάτων. Απολαύστε πάνω από 2.000 χρώματα PANTONE και διάφορες αποχρώσεις του δέρματος με την OLED, που έλαβε την πρώτη πιστοποίηση †PANTONE Validated' από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύστημα χρωμάτων.

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Ισχυρή φωτεινότητα και βαθιά αντίθεση

Quantum HDR OLED

Απολαύστε ισχυρή φωτεινότητα και βαθύ εύρος αντίθεσης. Ο Neural Quantum Processor 4K αναλύει τη σκηνή και ενισχύει τη φωτεινότητα για να παρέχει τη μέγιστη δυνατή φωτεινότητα και αντίθεση. Ενεργοποιημένο από αυτοφωτιζόμενα πίξελ, το Quantum HDR OLED, σας επιτρέπει να εκτιμήσετε ακόμη και μικρές λεπτομέρειες.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Τρισδιάστατο βάθος εικόνας, με ισχυρά νευρωνικά δίκτυα

Real Depth Enhancer

Το Real Depth Enhancer αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο τα ανθρώπινα μάτια επεξεργάζονται το βάθος αυξάνοντας την αντίθεση στο προσκήνιο. Έτσι, όταν παρακολουθείτε ένα ντοκιμαντέρ για τη φύση, ενισχύει τις ρυτίδες ενός ελέφαντα, ενώ αφήνει το φόντο ως έχει.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Εξαιρετικές βελτιώσεις κίνησης σε 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Με εξαιρετικές βελτιώσεις κίνησης έως 4K 120Hz, μπορείς να απολαύσεις παιχνίδι με απόλυτα ομαλή δράση χωρίς καθυστέρηση και θόλωση κίνησης.

Το μοντέλο Q80B 50" διαθέτει Motion Xcelerator

Μάθε περισσότερα
Smart Hub & One Remote Control

Τηλεόραση και soundbar συνεργάζονται σε πλήρη αρμονία

Q-Symphony

Βυθίσου σε μία εναρμονισμένη εμπειρία ήχου από την τηλεόραση και την ηχομπάρα. Το Q-Symphony συγχρονίζει τα ηχεία της Neo QLED τηλεόρασής σας με το Soundbar, έτσι ώστε να λειτουργούν ταυτόχρονα, προσφέροντας μία εντυπωσιακή εμπειρία Surround.

*Το Q-Symphony είναι διαθέσιμο μόνο με συμβατό soundbar (πωλείται χωριστά). Έλεγξε για συμβατότητα Q-Symphony στις προδιαγραφές των soundbars.

Μάθε περισσότερα
SmartThings

Ήχος που κινείται με τη δράση

Object Tracking Sound (OTS)

Με ενσωματωμένα ηχεία ανοδικής κατεύθυνσης ήχου, μπορείς να απολαύσεις ρεαλιστικό ήχο 3D που σε τοποθετεί στη μέση της δράσης.

Μάθε περισσότερα
Multi view

Εργαστείτε και μάθετε από το σπίτι

Workspace

Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση στον Η/Υ, τον φορητό υπολογιστή και το smartphone από την τηλεόρασή σας.

* Συμβατό με ορισμένους υπολογιστές και κινητές συσκευές.* Η εφαρμογή Easy Connection είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows 10.* Η σύνδεση του smartphone με Samsung Dex απαιτεί συμβατή φορητή συσκευή. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.samsung.com/gr/apps/samsung-dex/ * Οι περισσότερες λειτουργίες του Workspace μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδέοντας το πληκτρολόγιο και το ποντίκι στην τηλεόραση.

Μάθε περισσότερα
Ambient Mode

Κάνε την επιλογή σου

Φωνητικός Βοηθός Bixby

Το Bixby έχει ενσωματωθεί στην τηλεόρασή σας και είναι έτοιμο να σας παρέχει μία έξυπνη και ξεκούραστη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η Samsung μπορεί ανά πάσα στιγμή και κατά τη διακριτική της ευχέρεια, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή ειδοποίηση, να αλλάξει τις υπηρεσίες φωνητικού βοηθού ή να αναστείλει ή/και να παύσει την παροχή των υπηρεσιών φωνητικού βοηθού ή οποιουδήποτε μέρους των υπηρεσιών φωνητικού βοηθού. Το περιεχόμενο, οι υπηρεσίες τηλεόρασης και οι δυνατότητες τηλεόρασης που απεικονίζονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές.
**Οι εντολές της Bixby Voice αναγνωρίζουν αγγλικά (US/UK), γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά, ιταλικά, κινεζικά και κορεατικά. Δεν αναγνωρίζονται όλες οι προφορές, οι διάλεκτοι και οι εκφράσεις.
***Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα και σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της.
****Τα Google/ Google Duo είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

Μάθε περισσότερα
Απεριόριστη σχεδίαση

Πραγματοποίησε βιντεοκλήσεις στη μεγάλη οθόνη

Εφαρμογή Βιντεοκλήσεων

Συνδέσου εύκολα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στη μεγάλη οθόνη με το Google Duo. Χρησιμοποίησε τη Samsung Slim Fit Cam ή τη δική σου κάμερα smartphone για να πραγματοποιείς βιντεοκλήσεις μέσω της τηλεόρασης.

Απαιτείται συμβατή κάμερα Samsung SlimFit, συμβατή κάμερα Logitech ή κάμερα κινητού.
** Πωλείται χωριστά.

Μάθε περισσότερα
Ambient Mode

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο εύκολα

Smart Hub

Το νέο Smart Hub της Samsung δίνει σημασία στην οργάνωση και την ανακάλυψη περιεχομένου, ώστε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση και περισσότερο χρόνο στη παρακολούθηση ταινιών, εκπομπών και άλλων περιεχομένων που απολαμβάνετε.

* Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών διαφέρει ανά περιοχή. Υπόκεινται σε όρους και προϋποθέσεις τρίτων παρόχων και ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή. * Πριν από τη χρήση θα σας ζητηθεί να διαβάσετε και αποδεχτείτετους Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτικής Απορρήτου του Smart Hub.

Μάθε περισσότερα
Απεριόριστη σχεδίαση

Δες τα όλα σε μία οθόνη

Multi View

Παρακολουθήστε ταυτόχρονα τι υπάρχει στην τηλεόραση και στο κινητό σας στην ίδια οθόνη. Είτε πρόκειται για live στατιστικά σπορ είτε για βίντεο για gaming, απλά συνδέστε το τηλέφωνό σας και προβάλλετε πολλαπλές οθόνες.

*Υποστηρίζει smartphone με λειτουργικό Android ή iOS. Ανατρέξτε στη σελίδα υποστήριξης για στοιχεία σχετικά με συμβατές κινητές συσκευές.

Μάθε περισσότερα
Ambient Mode

Η έξυπνη εφαρμογή για το σπίτι

SmartThings

Χαλαρώστε και αφήστε το SmartThings να σας βοηθήσει. Το SmartThings μπορεί να συνδεθεί, να παρακολουθεί και να ελέγχει όλες τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας. Μπορείτε να ελέγχετε συσκευές απευθείας με το τηλεχειριστήριο ή τη φωνή σας ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση.

* Η διαθέσιμη τεχνολογία, οι λειτουργίες και οι δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα, πάροχο υπηρεσιών, περιβάλλον δικτύου ή προϊόν. Μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. * Απαιτεί σύνδεση Wi-Fi, Bluetooth ή άλλη ασύρματη σύνδεση δικτύου και συσκευές εγγεγραμμένες στην εφαρμογή SmartThings. * Οι συνδεδεμένες συσκευές πωλούνται χωριστά. * Απαιτείται ξεχωριστό SmartThings Dongle για σύνδεση με συσκευές ZigBee. (Η σύνδεση με συσκευή Z-Wave δεν υποστηρίζεται).

Μάθε περισσότερα
product section

QD-OLED 4K S95B