XH95 Hero Image
Sony Official Logo

Smart 4K

X81J

Ανακάλυψε κόσμους ψυχαγωγίας που ζωντανεύουν με όμορφα χρώματα, χάρη στον ρεαλισμό της τεχνολογίας εικόνας και ήχου.

8K ανάλυση

Συγκλονιστικά ρεαλιστικά χρώματα

Πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρωμάτων ζωντανεύουν, χάρη στο TRILUMINOS PRO και τον επεξεργαστή 4K HDR Processor X1. Με εξαιρετικά υψηλή αντίθεση, για απόλυτα ρεαλιστική αίσθηση.

Μάθε περισσότερα
QLED Quantum Dot, ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις

Πεντακάθαρος πολυδιάστατος ήχος

Βυθίσου στην εμπειρία του πολυδιάστατου ήχου υψηλής ποιότητας και νιώσε σαν να βρίσκεσαι μέσα στη σκηνή.

Μάθε περισσότερα
8K AI Upscaling

Χιλιάδες ταινίες και εκπομπές, με μια σου λέξη

Χρησιμοποίησε τη φωνή σου για να βρεις τι θέλεις να δεις. Απλώς πες τον τίτλο που θέλεις. Ή αναζήτησε προτάσεις, λέγοντας «Δείξε μου τηλεοπτικά προγράμματα με περιπέτεια».

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 32x

Ευέλικτη βάση, σχεδιασμένη για οποιαδήποτε τοποθέτηση

Η ευέλικτη βάση 2 τρόπων στήριξης σου δίνει την επιλογή της τυπικής θέσης, που εστιάζει στην εικόνα, ή της στενής διαρρύθμισης για μικρότερα ράφια.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 32x

Ανακύκλωση. Ανανέωση. Μείωση.

Οι BRAVIA XR σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Στα πίσω καλύμματα των μοντέλων μεγάλης οθόνης χρησιμοποιείται βιώσιμο υλικό έως 40%.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 32x

TRILUMINOS PRO

Οι τηλεοράσεις Sony με ευρύτερο χρωματικό φάσμα και μοναδικό αλγόριθμο TRILUMINOS PRO μπορούν να εντοπίσουν το χρώμα από τον κορεσμό, τον τόνο και τη φωτεινότητα, για να αναπαραγάγουν φυσικές αποχρώσεις με κάθε λεπτομέρεια. Θα απολαύσεις χρώματα που είναι πιο κοντά στις πραγματικές αποχρώσεις.

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Object-based HDR remaster

Με την τεχνολογία Object-based HDR remaster, το χρώμα κάθε μεμονωμένου αντικειμένου στην οθόνη αναλύεται και η αντίθεση προσαρμόζεται, κάτι που δεν συμβαίνει στις περισσότερες τηλεοράσεις, όπου η αντίθεση προσαρμόζεται μόνο κατά μήκος μίας καμπύλης αντίθεσης από το μαύρο προς το λευκό. Χάρη στην ξεχωριστή επεξεργασία κάθε αντικειμένου, αυτή η τηλεόραση μπορεί να αναπαράγει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες υφές και πιο ρεαλιστικές εικόνες.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

4K X-Reality PRO

Δες εντυπωσιακές εικόνες ανάλυσης 4K, με πλούσιες, ρεαλιστικές λεπτομέρειες και υφές, χάρη στον επεξεργαστή 4K HDR Processor X1. Οι εικόνες που έχουν γυριστεί σε ανάλυση 2Κ ή ακόμα και σε Full HD αναβαθμίζονται σε ανάλυση 4K από τον επεξεργαστή 4K X-Reality PRO χρησιμοποιώντας μια μοναδική βάση δεδομένων 4K.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Ηχείο X-Balanced Speaker

Σχεδιασμένο για να συμπληρώνει την ποιότητα ήχου και την κομψότητα της τηλεόρασης με το μοναδικό νέο σχήμα του, το ηχείο X-Balanced Speaker αποδίδει ευκρινή ήχο σε ταινίες και μουσική.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Motionflow XR

Απόλαυσε ομαλές και ευκρινείς λεπτομέρειες ακόμα και σε γρήγορες σκηνές με το Motionflow XR. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει πρόσθετα καρέ μεταξύ των αρχικών. Αρχικά συγκρίνει βασικούς οπτικούς παράγοντες σε διαδοχικά καρέ και, στη συνέχεια, υπολογίζει το κλάσμα του δευτερολέπτου της δράσης που λείπει στις ακολουθίες των καρέ. Μερικά μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης τη λειτουργία εισαγωγής μαύρου καρέ, για πραγματικά κινηματογραφική εικόνα χωρίς θόλωση.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Google TV

Περιηγήσου σε πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα από όλες τις υπηρεσίες streaming που χρησιμοποιείς, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο και οργανωμένα ανά θέμα και είδος, με βάση τα ενδιαφέροντά σου.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μπορείς να μεταδώσεις βίντεο και ήχο στην τηλεόρασή σας απευθείας από το iPhone, iPad ή Mac σας. Παρακολούθησε ταινίες και εκπομπές μέσα απο την εφαρμογή Apple TV, χρησιμοποίησε τις αγαπημένες σου εφαρμογές ή ακόμα και το Safari. Μοιράσου τις φωτογραφίες σου με όσους βρίσκονται στον χώρο.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Chromecast built-in

Το Chromecast σου επιτρέπει να προβάλλεις τα αγαπημένα σου βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές, σε πλήρη ποιότητα, από την κινητή συσκευή σου σε τηλεόραση με Chromecast built-in. Ένα απλό πάτημα στο κουμπί "Cast" στη συσκευή σας Android ή iOS είναι ό,τι χρειάζεσαι για να δεις ό,τι σου αρέσει σε μεγάλη οθόνη. Κάνε μετάδοση του περιεχομένου που θέλεις και μετά συνέχισε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σου.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Έξυπνος τηλεχειρισμός

Μπορεί να χειρίζεσαι όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σου, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο on demand φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σου, σε δευτερόλεπτα.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Αισθητήρας φωτός

Στις συμβατικές τηλεοράσεις, η φωτεινότητα παραμένει ίδια, ανεξάρτητα από το φως στο δωμάτιο, με αποτέλεσμα οι εικόνες να φαίνονται υπερβολικά σκοτεινές ή υπερβολικά φωτεινές. Η τηλεόραση αυτή περιλαμβάνει αισθητήρα φωτός που βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα με τις συνθήκες στο δωμάτιο, ενισχύοντας τη φωτεινότητα σε φωτεινά δωμάτια και μειώνοντάς τη στα σκοτεινά, για τέλεια προβολή.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Dolby Vision και Dolby Atmos

Απόλαυσε κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι. Το Dolby Vision ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής, ενώ το Dolby Atmos γεμίζει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο Surround.

Μάθε περισσότερα
product section
Sony Official Logo

Smart 4K X81J