OLED Z1 Hero Image
TCL Logo
Smart 4K

P725

Η σειρά P725 της TCL συνδυάζει τις τεχνολογίες 4K HDR, Dolby Vision και Motion Clarity για λεπτομερή και ομαλή ποιότητα εικόνας 4Κ HDR.

ThinQAI

Βελτιωμένη αντίθεση, πλουσιότερα χρώματα και λεπτομέρειες

Το High Dynamic Range επεκτείνει σημαντικά το εύρος τόσο της αντίθεσης όσο και των χρωμάτων. Η τεχνολογία HDR αναπαράγει με ακρίβεια φωτεινές και σκούρες αποχρώσεις με ακριβή χρώματα και εντυπωσιακά λεπτομερείς εικόνες. Η τεχνολογία 4K HDR συνοδεύεται από το Dolby Vision, προκειμένου να προσφέρει στο θεατή φωτεινότερα ανοιχτά και σκοτεινότερα σκούρα χρώματα, διατηρώντας όμως τον πλούτο της λεπτομέρειας.

Μάθε περισσότερα
OLEDReal8k

Motion Clarity για ομαλή εικόνα και βελτιωμένη κίνηση

Στην έντονη δράση, δεν θέλεις να χάνεις την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο αλγόριθμος λογισμικού MEMC της TCL ανεβάζει τον πήχη όταν παρακολουθείς αθλητικές συναντήσεις, σκηνές δράσης με γρήγορη κίνηση ή ταινίες. Μειώνοντας το θόλωμα στη γρήγορη κίνηση και ελαχιστοποιώντας τα ίχνη της κίνησης σε υψηλή ταχύτητα, εξασφαλίζει πάντα πεντακάθαρη θέαση.

Μάθε περισσότερα
ThinQAI

Dolby Vision

Το Dolby Vision αυξάνει τη φωτεινότητα, επιτυγχάνει πιο βαθιά σκούρα χρώματα και βελτιωμένη αντίθεση στην οικιακή εμπειρία θέασης. Πρόκειται για μια πανίσχυρη κινηματογραφική τεχνολογία που μεταμορφώνει την τηλεοπτική εμπειρία. Ζωντανεύει την ψυχαγωγία σου με δραματική απεικόνιση, απίστευτη φωτεινότητα, αντίθεση, λεπτομέρεια, χρώμα και διάσταση. Και με τις προηγμένες δυνατότητες του Dolby Vision, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν περισσότερα να δεις από όσα μπορεί να αποκαλύψει το συμβατικό HDR.

Μάθε περισσότερα

Βελτιστοποιημένη εμπειρία gaming

Για τους gamers, η υψηλή απόκριση της τηλεόρασης είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα της εικόνας. Το HDMI 2.1 εξασφαλίζει συμβατότητα με τις κονσόλες παιχνιδιών και κάνει δυνατή τη χρήση λειτουργιών, όπως η ALLM (Auto Low Latency Μode). Η λειτουργία ALLM επιτρέπει στις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών ή στην κάρτα γραφικών του υπολογιστή να αλλάζουν αυτόματα την τηλεόραση σε λειτουργία παιχνιδιού, για πολύ γρήγορη απόκριση με καθυστέρηση μικρότερη από 15 ms*

*απαιτείται κονσόλα παιχνιδιού με HDMI 2.1 ή υπολογιστής gaming με HDMI 2.1

Μάθε περισσότερα
α9Gen3AIProcessor8k
PerfectColor

Καθηλωτικός, πολυδιάστατος ήχος

Ο ήχος δεν ήταν ποτέ τόσο καλός. Νιώσε μια βαθύτερη σύνδεση με τις ιστορίες και τη μουσική που αγαπάς με ήχο που σε περιβάλλει με εκπληκτικό ρεαλισμό.

Ταινίες και τηλεόραση: Ταυτίσου περισσότερο με τους χαρακτήρες όταν κάνεις streaming στις αγαπημένες σου εκπομπές και ταινίες, χάρη στον ήχο Dolby Atmos.

Μουσική: Νιώσε τη μελωδία των αγαπημένων σου τραγουδιών να σε διαπερνάει και ανακάλυψε νέες πτυχές της μουσικής.

Παιχνίδια: Ξεχώρισε καλύτερα τους ήχους του παιχνιδιού με τρισδιάστατη ηχητική ακρίβεια και αντέδρασε γρηγορότερα. Η τεχνολογία Dolby Atmos αποτυπώνει ηχητικά την κίνηση κάθε αντικειμένου και αναπαράγει ήχο Surround 360°. Μαζί με την ποιότητα εικόνας του Dolby Vision, δημιουργεί μια αληθινή κινηματογραφική εμπειρία.

Μάθε περισσότερα
EyeComfortDisplay

Κινηματογραφικός ήχος στο σπίτι

Πάρε μπόλικο ποπ κορν, είναι ώρα για ταινία. Απολαύσε πολυδιάστατο, πλούσιο ήχο που δημιουργεί μια καθηλωτική, κινηματογραφική εμπειρία ήχου surround. Όταν βλέπεις ταινίες, η τεχνολογία Dolby Audio, χάρη στη λειτουργία κρυστάλλινης καθαρότητας και διάχυσης του ήχου στο χώρο, προσφέρει ευκρινέστερο ήχο με πιο λεπτές αποχρώσεις, μεγαλύτερη λεπτομέρεια και πλούτο, για πιο ρεαλιστική ψυχαγωγία. Με το DTS-HD στους δίσκους blu-ray και στις πλατφόρμες streaming, ο ήχος των ταινιών δεν ήταν ποτέ καλύτερος!

Μάθε περισσότερα
ImageEnhancing

Ψυχαγωγία χωρίς όρια

Android TV για εύκολη και απεριόριστη ψυχαγωγία. Όλο το αγαπημένο σου περιεχόμενο, ακριβώς όπως το θέλεις.

Μάθε περισσότερα
FILMMAKERMODE

Κάνει ό,τι της πεις

Η TCL Android τηλεόρασή σου υποστηρίζει Google Assistant και Amazon Alexa για να σου προσφέρει την άνεση του απομακρυσμένου ελέγχου αφού το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να της ζητήσεις αυτό που θέλεις. Ζήτησε να παίξει μουσική, να βάλει ειδήσεις, να ελέγξει τον καιρό, να ρυθμίσει την ένταση της τηλεόρασης, να αλλάξει το κανάλι, να ελέγξει τις smart συσκευές σου και πολλά άλλα.

Μάθε περισσότερα
G-Sync

Κομψή σχεδίαση υψηλής αισθητικής χωρίς πλαίσιο

Χωρίς πλαίσιο στην πρόσοψη για περισσότερη ωφέλιμη επιφάνεια οθόνης και μεγαλύτερη προβολή του αγαπημένου σου περιεχομένου. Με εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση και κατασκευή από πραγματικό μέταλλο, δεν είναι μόνο κομψή αλλά και εξαιρετικά ανθεκτική, ενώ ενσωματώνεται απόλυτα στον χώρο σου. Ένα διαχρονικό κομμάτι Art Design που αναβαθμίζει τον χώρο της κατοικίας σου και ενσωματώνεται τέλεια στη διακόσμηση.

Μάθε περισσότερα
product section
LG Logo

Smart 4K

P725