OLED Z1 Hero Image
LG Logo
NanoCell 4K

Nano 88

Όλες οι αγαπημένες σου ταινίες και εκπομπές θα έχουν πιο ζωντανή εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οκτώ εκατομμύρια pixels

Εικόνα μοναδική

Χάρη στη Real 4K ανάλυση της τηλεόρασης NanoCell, η απόδοση των χρωμάτων είναι εκπληκτική. Με 8 εκατομμύρια pixels, η τηλεόραση Real 4K αποδίδει εμφανώς πιο ευκρινή εικόνα, με περισσότερες λεπτομέρειες από την τυπική τηλεόραση HD. Στις τηλεοράσεις NanoCell, η ανάλυση Real 4K ολοκληρώνεται με την τεχνολογία NanoCell, για μια εμπειρία 4K που ξεπερνά τα διεθνή πρότυπα.

Μάθε περισσότερα

Πεντακάθαρα χρώματα

Η τηλεόραση NanoCell της LG χρησιμοποιεί νανοσωματίδια, την ξεχωριστή νανοτεχνολογία της LG, που φιλτράρουν και βελτιώνουν τα χρώματα, απομακρύνοντας την ασάφεια από τα μήκη κύματος RGB. Αυτό σημαίνει ότι στην οθόνη θα απεικονίζονται μόνο γνήσια χρώματα με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ζωηρή και ρεαλιστική εικόνα που δίνει ζωντάνια στο περιεχόμενο που παρακολουθείς.

Μάθε περισσότερα

Τηλεόραση με περισσότερες από μία καλλιτεχνικές πλευρές

Η τηλεόραση LG NanoCell σχεδιάστηκε με γνώμονα την αισθητική του σπιτιού. Διαθέτοντας κομψή, μινιμαλιστική σχεδίαση, σχεδόν εφαρμόζει στον τοίχο σου σαν έργο τέχνης, ομορφαίνοντας παράλληλα τον χώρο σου.

*Το καλώδιο μπορεί να είναι ορατό ανάλογα με την εγκατάσταση.
**Ανάλογα με το περιβάλλον εγκατάστασης, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ της τηλεόρασης και του τοίχου.

Μάθε περισσότερα
α9Gen3AIProcessor8k
PerfectColor

Nano Cinema

Απόδοση αντάξια της μεγάλης οθόνης

Η LG NanoCell TV φέρνει τον κινηματογράφο στο σπίτι σου χάρη στη λετουργία «Pure Colors» και τις τελευταίες τεχνολογίες απεικόνισης που διαθέτει. Το βελτιωμένο πρότυπο HDR της LG, οι αναβαθμισμένες τεχνολογίες Dolby και η κινηματογραφική λειτουργία σου παρέχουν μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία.

*Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming. Η διαθεσιμότητα προβολής 4K Ultra HD εξαρτάται από το συνδρομητικό σας πακέτο Netflix, την υπηρεσία πρόσβασης στο Internet, τις δυνατότητες της συσκευής και τη διαθεσιμότητα του περιεχομένου.

Μάθε περισσότερα
EyeComfortDisplay

Ψυχαγωγία

Συγκεντρώνει το αγαπημένο σου περιεχόμενο

Απόκτησε πρόσβαση στα Apple TV, Netflix. Δες τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και ζωντανούς αθλητικούς αγώνες, όλα σε ένα μέρος.

Μάθε περισσότερα
ImageEnhancing

HDR 10 Pro

Ψυχαγωγία στο έπακρο

Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα — επίσης ενισχύει το περιεχόμενο HDR. Τώρα πια, όλες οι αγαπημένες σου ταινίες και εκπομπές θα έχουν πιο ζωντανή εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μάθε περισσότερα

Nano Gaming

Τηλεόραση που προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία

Από τα σκοτεινότερα μπουντρούμια μέχρι τους φωτεινότερους νέους κόσμους, η LG NanoCell TV ζωντανεύει το παιχνίδι σου με ζωηρά χρώματα. Η τεχνολογία παιχνιδιών στο Cloud και οι αυτόματες ρυθμίσεις για εικόνα υψηλής ποιότητας, παρέχουν μια άκρως συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού.

DolbyVisionIQ
FILMMAKERMODE

Game Optimizer

Επίπεδο χειρισμού που δεν έχεις ξαναδεί

Όλα τα παιχνίδια σου αναβαθμίστηκαν. Το Game Optimizer προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, βελτιστοποιώντας τα γραφικά και την προβολή, παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού που παίζεις.

Μάθε περισσότερα
G-Sync

Συνεργασία με X box

Ένας ανίκητος συνδυασμός

Ελευθερία στα παιχνίδια. Η συνεργασία της LG με το Xbox σου δίνει το εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια επόμενης γενιάς. Αξιοποίησε στο έπακρο το Xbox σας, χάρη στην εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και τους ταχύτατους χρόνους απόκρισης.

Μάθε περισσότερα
SignatureMagicRemote

AMD FreeSync Premium

Για κορυφαίες επιδόσεις

Παίξε με υψηλότερα πρότυπα. Η LG NanoCell TV υποστηρίζει το AMD FreeSync Premium, ώστε να παρέχει μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι, μειώνεται σημαντικά το τρέμουλο και η αλλοίωση, για παιχνίδια με καθαρότερη και ομαλότερη εικόνα.

Μάθε περισσότερα
BluetoothSurroundReady

VRR, ALLM, eARC

Παιχνίδι με υψηλά πρότυπα

Απόκτησε το προβάδισμα έναντι των αντίπαλων παικτών. Τα VRR, ALLM και eARC πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1 που επιτρέπουν περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά.

Μάθε περισσότερα
DolbyAtmos

Nano Sport

Επιδόσεις που κερδίζουν αγώνες

Η LG NanoCell TV προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες αγώνων. Ο ήχος Surround Bluetooth φέρνει την ατμόσφαιρα του γηπέδου στο σπίτι σου, ενώ οι αθλητικές ειδοποιήσεις σε κρατούν ενήμερο με όλες τις τελευταίες ειδήσεις των αγαπημένων σου ομάδων.

Μάθε περισσότερα
HDMI2.1

Αθλητική ειδοποίηση

Δεν θα χάσεις ποτέ το παιχνίδι της ομάδας σου

Οι αθλητικές ειδοποιήσεις σε ενημερώνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείς αν θα χάσεις τα μεγάλα παιχνίδια των αγαπημένων σου ομάδων, ακόμα και όταν παρακολουθείς άλλο περιεχόμενο.

Μάθε περισσότερα
SportsAlert

Έτοιμο για Bluetooth Surround

Σαφές πλεονέκτημα «εντός έδρας»

Σύνδεσε εύκολα ηχεία Bluetooth για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround. Ο ήχος της δράσης είναι πιο πλούσιος και πιο ρεαλιστικός, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι σου.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

Επεξεργαστής α7 Gen4 ΑΙ 4K

Θα σου πάρει το μυαλό

Στην «καρδιά» κάθε LG NanoCell TV βρίσκεται ο επεξεργαστής α7 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί τεχνολογία machine learning για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα, για αυτό και ό,τι παρακολουθείς είναι εκπληκτικό.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

AI ThinQ

Νομίζεις πως ξέρεις τι σημαίνει έξυπνο; Ξανασκέψου το

Το LG ThinQ είναι εδώ για να αναβαθμίσει την εμπειρία τηλεόρασης στο μέγιστο. Επίλεξε τον αγαπημένο σου φωνητικό βοηθό και χειρίσου την τηλεόραση με τη φωνή σου μέσα από μια ολοκαίνουργια αρχική οθόνη που παρέχει μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο χειρισμό.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

Magic Remote Control

Κάτι σαν μαγικό ραβδί

Το ανασχεδιασμένο Magic Remote διαθέτει εργονομική σχεδίαση που το καθιστά εύκολο στο κράτημα, ενώ το σύστημα στόχευσης και κύλισης επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις. Η ενσωματωμένη τεχνολογία AI παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, ενώ τα κουμπιά συντόμευσης για βασικούς παρόχους περιεχομένου παρέχουν συντομεύσεις για όλα σου τα αγαπημένα. Επιπλέον, έχεις στη διάθεσή σου το Magic Tap, ένα έξυπνο νέο κόλπο σύνδεσης του τηλεφώνου σου στην τηλεόρασή σου.

Μάθε περισσότερα
product section
LG Logo

NanoCell 4K

Nano 92