OLED Z1 Hero Image
LG Logo
Smart 8K

QNED 996

Η εμπειρία θέασης απογειώνεται χάρη στην τεχνολογία 8K Mini LED

Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = Η απόλυτη LCD TV

Η LG QNED MiniLED αντιπροσωπεύει τον ερχομό μιας νέας εποχής για τις LCD TV. Η πρωτοπόρα οθόνη συνδυάζει πάνελ mini LED με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία τηλεόρασης. Πραγματικά, πρόκειται για το αποκορύφωμα της LCD TV.

Μάθε περισσότερα
OLEDReal8k

Μια νέα εποχή για τις LCD TV

Η LG QNED MiniLED αναβαθμίζει την LCD TV περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Ενισχυμένη φωτεινότητα, σχεδόν τέλειο μαύρο και έντονα χρώματα σε μια εκπληκτική οθόνη εξαιρετικά μεγάλων διαστάσεων. Όλα αυτά σηματοδοτούν ένα τεράστιο άλμα στην εξέλιξη των LCD TV.

Μάθε περισσότερα
ThinQAI

Η δύναμη των Mini LED

Περίπου 30.000 mini LED αποδίδουν φωτεινότερη και καθαρότερη εικόνα, ενώ γύρω στις 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές LCD TV.

*Ο αριθμός των 30.000 Mini LED της LG QNED MiniLED TV βασίζεται στο μοντέλο 8K 86 ιντσών.
**Ο αριθμός των ζωνών μείωσης φωτισμού βασίζεται στο μοντέλο 8K 86 ιντσών.

Μάθε περισσότερα

Το NanoCell συναντά το Quantum Dot

Δες όλες τις λεπτομέρειες

Η τεχνολογία Quantum Dot NanoCell αποδίδει πιο εντυπωσιακή εικόνα χάρη στον συνδυασμό των NanoCell Plus και Quantum Dot. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός τεχνολογιών βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων, για τη δημιουργία πλουσιότερων και ακριβέστερων χρωμάτων.

Μάθε περισσότερα
image
PerfectColor

Απίστευτη λεπτομέρεια

Πρόσθεσε ένα νέο επίπεδο ευκρίνειας σε ό,τι παρακολουθείς. Χάρη στη βελτιωμένη τεχνολογία απεικόνισης της LG QNED MiniLED, το λευκό γίνεται πιο φωτεινό και το μαύρο πιο σκούρο, για εικόνα εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι, η LG QNED MiniLED προβάλλει το αγαπημένο σου περιεχόμενο με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Μάθε περισσότερα

Μαύρη μαγεία στην οθόνη

Περίπου 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Έτσι, το μαύρο γίνεται πιο βαθύ και τα χρώματα πιο ζωηρά για εικόνα με περισσότερη λεπτομέρεια, ακόμα και στις πιο σκοτεινές σκηνές.

*Το στατιστικό της ζώνης μείωσης φωτισμού βασίζεται στο μοντέλο 8K 86 ιντσών.

Μάθε περισσότερα
ImageEnhancing

Λάτρεψε τα χρώματα με όλη τους τη λαμπρότητα

Ανακάλυψε ένα πιο διευρυμένο φάσμα χρωμάτων χάρη στο Absolute Color. Έχοντας αναπτύξει άριστη αναπαραγωγή χρωμάτων, η LG QNED MiniLED επιτυγχάνει ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και πιο ζωηρά χρώματα. Έτσι, οτιδήποτε παρακολουθείς, φαίνεται ακριβώς όπως πρέπει.

Μάθε περισσότερα

Πρόκειται για το αποκορύφωμα της LCD 8K

Αναφορικά με τη δημιουργία εικόνας υψηλής ποιότητας, όσο περισσότερα pixel τόσο το καλύτερο. Η LG QNED MiniLED συνδυάζει την απίστευτα υψηλή πυκνότητα pixel με την ολοκαίνουργια τεχνολογία Quantum Dot NanoCell για μια εκπληκτικά ρεαλιστική εικόνα 8K με περισσότερη λεπτομέρεια από ποτέ, ακόμα και όταν προβάλλεται σε μεγάλη οθόνη.

**Ο αριθμός των pixel βασίζεται στο μοντέλο 8K 86 ιντσών.

DolbyVisionIQ
FILMMAKERMODE

Θέα που κόβει την ανάσα

Η καλλιτεχνική σχεδίαση της LG QNED MiniLED δίνει άλλο τόνο στον εσωτερικό σου χώρο. Διαθέτοντας πλαίσιο με ελάχιστο περιθώριο και λεπτό, κομψό σώμα ειδικά για τοποθέτηση σε τοίχο, η LG QNED MiniLED έχει τέλεια εφαρμογή στον τοίχο σου ανεξαρτήτως διαστάσεων οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι η τηλεόραση ταιριάζει τέλεια στον χώρο σου, αναβαθμίζοντας το εσωτερικό του σπιτιού σου σαν έργο τέχνης.

*Το καλώδιο μπορεί να είναι ορατό ανάλογα με την εγκατάσταση.
**Ανάλογα με το περιβάλλον εγκατάστασης, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ της τηλεόρασης και του τοίχου.

Μάθε περισσότερα
G-Sync

QNED Cinema

Εντυπωσιακή απόδοση

Η LG QNED MiniLED παρέχει κινηματογραφική απόδοση που κόβει την ανάσα. Το εντυπωσιακό μαύρο και η φωτεινότερη οθόνη δημιουργούν εικόνα που είναι βελτιωμένη σχεδόν από κάθε άποψη, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πρόκειται για μια τηλεόραση που θα σου κόψει την ανάσα σε κάθε προβολή.

Μάθε περισσότερα
SignatureMagicRemote

Ψυχαγωγία

Συγκεντρώνει όλα σου τα αγαπημένα

Απόκτησε πρόσβαση στο Netflix και στην εφαρμογή Apple TV. Δες τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και ζωντανούς αθλητικούς αγώνες, όλα σε ένα μέρος.

*Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming.
*Απαιτείται συνδρομή για το Apple TV+.

Μάθε περισσότερα
BluetoothSurroundReady

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Μια καταπληκτική τηλεοπτική εμπειρία

Το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround — ένας πανίσχυρος συνδυασμός με κινηματογραφικά αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα.

Μάθε περισσότερα
DolbyAtmos

FILMMAKER MODE

Ζωντανεύει το όραμα του σκηνοθέτη

Η λειτουργία FILMMAKER MODE απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Έτσι, αποδίδεται με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, ώστε να απολαύσεις την ταινία όπως πρέπει.

Μάθε περισσότερα
HDMI2.1

HDR 10 Pro

Ψυχαγωγία στο έπακρο

Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα — επίσης ενισχύει το τυπικό περιεχόμενο HDR. Τώρα πια, όλες οι αγαπημένες σου ταινίες και εκπομπές θα έχουν πιο ζωντανή εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μάθε περισσότερα
SportsAlert

QNED Gaming

Φουλ προνόμια

Η LG QNED MiniLED διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού σας. Τα Absolute Color και Game Optimizer συμβάλλουν σε ομαλό, ρεαλιστικό παιχνίδι, ενώ η βελτιωμένη φωτεινότητα και η απεικόνιση του μαύρου στην mini LED οθόνη παρέχουν εξαιρετική ακρίβεια. Ζήσε μια εμπειρία παιχνιδιού με εξωπραγματικό επίπεδο ρεαλισμού.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

Game Optimizer

Επίπεδο χειρισμού που δεν έχεις ξαναδεί

Όλα τα παιχνίδια σου αναβαθμίστηκαν. Το Game Optimizer προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, βελτιστοποιώντας τα γραφικά και την προβολή, παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού που παίζεις.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

Xbox Partnership

Ένας ανίκητος συνδυασμός

Ελευθερία στα παιχνίδια. Η συνεργασία της LG με το Xbox σου δίνει το εισιτήριο για την ενασχόλησή σου με τα παιχνίδια επόμενης γενιάς. Αξιοποίησε στο έπακρο το Xbox σου, χάρη στην εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας και τους ταχύτατους χρόνους απόκρισης.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

ALLM, eARC

Παιχνίδι με υψηλά πρότυπα

Απόκτησε το προβάδισμα έναντι των αντίπαλων παικτών. Τα ALLM και eARC πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1 που επιτρέπουν περιεχόμενο με γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

QNED Sport

«Άπαιχτη» τηλεόραση

Η LG QNED MiniLED κατασκευάστηκε για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Με μεγάλη οθόνη, ανάλυση real 8K και συμβατότητα με ήχο Bluetooth Surround, η LG QNED MiniLED φέρνει την ατμόσφαιρα

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

Αθλητική ειδοποίηση

Δεν θα χάσεις ποτέ το παιχνίδι της ομάδας σου

Οι αθλητικές ειδοποιήσεις σε ειδοποιούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείς αν θα χάσεις τα μεγάλα παιχνίδια από τις αγαπημένες σου ομάδες, ακόμα και όταν παρακολουθείς άλλο περιεχόμενο.

*Τα ηχεία πωλούνται χωριστά.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

Έτοιμο για Bluetooth Surround

Σαφές πλεονέκτημα στο σπίτι

Συνδέσε εύκολα ηχεία Bluetooth για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround. Ο ήχος της δράσης είναι πιο πλούσιος και πιο ρεαλιστικός, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι σου.

*Τα ηχεία πωλούνται χωριστά.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

Επεξεργαστής α9 Gen4 ΑΙ 8K

Θα σου πάρει το μυαλό

Στην καρδιά κάθε LG QNED MiniLED βρίσκεται ο επεξεργαστής α9 Gen4 AI 8K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί αλγόριθμους βαθιάς μάθησης (deep-learning) για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα, για αυτό και ό,τι παρακολουθείς είναι εκπληκτικό.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

Αναβάθμιση ΑΙ 8K

Αναβαθμίζει κάθε εικόνα

Ο επεξεργαστής AI χρησιμοποιεί αλγορίθμους "deep learning" που αναλύουν τι παρακολουθείς και μετατρέπουν το μη εγγενές περιεχόμενο 8K σε εντυπωσιακό 8K. Το αποτέλεσμα είναι μια εικόνα με μεγαλύτερη ευκρίνεια και με εμφανώς υψηλότερα επίπεδα ανάλυσης και λεπτομέρειας.

Μάθε περισσότερα
GalleryDesign

Νέα αρχική οθόνη

Καλώς ήρθες στο νέο σου σπίτι

Οι μέρες των ατελείωτων αναζητήσεων για νέο περιεχόμενο ή παλιά αγαπημένα, έφτασαν στο τέλος τους. Η αρχική οθόνη έχει ανασχεδιαστεί, ώστε να σου δείχνει το περιεχόμενο που αξίζει να δεις, όλα σε ένα μέρος. Απόλαυσε εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου με βάση το ιστορικό παρακολούθησης, γρήγορη πρόσβαση σε ποικιλία περιεχομένου και ευκολότερο έλεγχο των συνδεδεμένων συσκευών.

Μάθε περισσότερα
GalleryMode

Κάτι σαν μαγικό ραβδί

Το ανασχεδιασμένο Magic Remote διαθέτει εργονομική σχεδίαση που το καθιστά εύκολο στο κράτημα, ενώ το σύστημα στόχευσης και κύλισης επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις. Η ενσωματωμένη AI παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, ενώ τα κουμπιά συντόμευσης για βασικούς παρόχους περιεχομένου παρέχουν συντομεύσεις για όλα σου τα αγαπημένα. Επιπλέον, έχεις στη διάθεσή σου το Magic Tap, ένα έξυπνο νέο κόλπο σύνδεσης του τηλεφώνου σου στην τηλεόρασή σου.

Μάθε περισσότερα
product section
LG Logo

Smart 8K

QNED 996