OLED Z1 Hero Image
LG Logo

QNED Mini Led QNED916QA

Quantum Dot, NanoCell και Mini LED. Επαναστατικός σχεδιασμός τεχνολογίας.

Η LG QNED mini LED αντιπροσωπεύει τον ερχομό μιας νέας εποχής για τις LCD TV. Η πρωτοπόρα οθόνη συνδυάζει πάνελ mini LED με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία τηλεόρασης. Πραγματικά, πρόκειται για το αποκορύφωμα της LCD TV.

Αναμένεται

Μια νέα εποχή για τις LCD TV

Η LG QNED MiniLED αναβαθμίζει την LCD TV περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Ενισχυμένη φωτεινότητα, σχεδόν τέλειο μαύρο και έντονα χρώματα σε μια εκπληκτική οθόνη εξαιρετικά μεγάλων διαστάσεων. Όλα αυτά σηματοδοτούν ένα τεράστιο άλμα στην εξέλιξη των LCD TV.

Αναμένεται
EyeComfortDisplay

Η δύναμη των Mini LED

Περίπου 30.000 mini LED αποδίδουν φωτεινότερη και καθαρότερη εικόνα, ενώ γύρω στις 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο επίπεδο λεπτομέρειας και ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές LCD TV.

Αναμένεται
ImageEnhancing

Το NanoCell συναντά το Quantum Dot

Η τεχνολογία Quantum Dot NanoCell αποδίδει πιο εντυπωσιακή εικόνα χάρη στον συνδυασμό των NanoCell Plus και Quantum Dot. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός τεχνολογιών βελτιώνει την αναπαραγωγή χρωμάτων, για τη δημιουργία πλουσιότερων και ακριβέστερων χρωμάτων.

Αναμένεται
FILMMAKERMODE

Αυτή είναι η πιο "λαμπρή" μας ιδέα μέχρι σήμερα

Πρόσθεσε ένα νέο επίπεδο ευκρίνειας σε ό,τι παρακολουθείς. Χάρη στη βελτιωμένη τεχνολογία απεικόνισης της LG QNED MiniLED, το λευκό γίνεται πιο φωτεινό και το μαύρο πιο σκούρο, για εικόνα εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι, η LG QNED MiniLED προβάλλει το αγαπημένο σου περιεχόμενο με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Αναμένεται
FILMMAKERMODE

Μαύρη μαγεία στην οθόνη

Περίπου 2.500 μοναδικές ζώνες μείωσης φωτισμού επιτυγχάνουν ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Έτσι, το μαύρο γίνεται πιο βαθύ και τα χρώματα πιο ζωηρά για εικόνα με περισσότερη λεπτομέρεια, ακόμα και στις πιο σκοτεινές σκηνές.

Αναμένεται
G-Sync

Λάτρεψε τα χρώματα με όλη τους τη λαμπρότητα

Ανακάλυψε ένα πιο διευρυμένο φάσμα χρωμάτων χάρη στο Absolute Color. Έχοντας αναπτύξει άριστη αναπαραγωγή χρωμάτων, η LG QNED MiniLED επιτυγχάνει ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και πιο ζωηρά χρώματα. Έτσι, οτιδήποτε παρακολουθείτε, φαίνεται ακριβώς όπως πρέπει.

Αναμένεται
SignatureMagicRemote

Μεγάλη οθόνη, απίστευτη λεπτομέρεια

Ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία. Τα Mini LED συναντούν την Real 8K οθόνη μας στην LG QNED MiniLED, δημιουργώντας μια πραγματικά υψηλής ποιότητας τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων. Με τη νέα τεχνολογία απεικόνισης, το περιεχόμενο παρουσιάζει μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια, ακόμα και στη μεγαλύτερη οθόνη μας. Απόλαυσε και "βυθίσου" στο αγαπημένο σου περιεχόμενο.

Αναμένεται
G-Sync

Θέα που κόβει την ανάσα

Η καλλιτεχνική σχεδίαση της LG QNED MiniLED δίνει άλλο τόνο στον εσωτερικό σου χώρο. Διαθέτοντας πλαίσιο με ελάχιστο περιθώριο και λεπτό, κομψό σώμα ειδικά για τοποθέτηση σε τοίχο, η LG QNED MiniLED έχει τέλεια εφαρμογή στον τοίχο σου ανεξαρτήτως διαστάσεων οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και η μεγαλύτερή μας τηλεόραση ταιριάζει τέλεια στον χώρο σας, αναβαθμίζοντας το εσωτερικό του σπιτιού σου σαν έργο τέχνης.

Αναμένεται
SignatureMagicRemote

QNED Cinema - Εντυπωσιακή απόδοση

Η LG QNED MiniLED παρέχει κινηματογραφική απόδοση που κόβει την ανάσα. Το εντυπωσιακό μαύρο και η φωτεινότερη οθόνη δημιουργούν εικόνα που είναι βελτιωμένη σχεδόν από κάθε άποψη, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πρόκειται για μια τηλεόραση που θα σου κόψει την ανάσα σε κάθε προβολή.

Αναμένεται
ImageEnhancing

Καθηλωτικός ήχος surround

Ζήσε τη σκηνή

Ο επεξεργαστής “α9 Gen 5 AI” επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 5.1.2 καναλιών. Νιώσε τη δράση και το χάος γύρω σου, σαν να είσαι ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας.

Μάθε περισσότερα
FILMMAKERMODE

Μια καταπληκτική τηλεοπτική εμπειρία

Το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround — ένας πανίσχυρος συνδυασμός με κινηματογραφικά αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα.

Μάθε περισσότερα
G-Sync

Συγκεντρώνει όλα σου τα αγαπημένα

Απόκτησε πρόσβαση στο Netflix και στην εφαρμογή Apple TV. Δες τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και ζωντανούς αθλητικούς αγώνες, όλα σε ένα μέρος.

*Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming.
***Απαιτείται συνδρομή για το Apple TV+.
****Η υποστηριζόμενη υπηρεσία ενδέχεται να διαφέρει ανά χώρα.

Αναμένεται
SignatureMagicRemote

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround — ένας πανίσχυρος συνδυασμός με κινηματογραφικά αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα.

Αναμένεται
G-Sync

Ζωντανεύει το όραμα του σκηνοθέτη

Η λειτουργία Filmmaker Mode απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ. Έτσι, αποδίδεται με ακρίβεια το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, ώστε να απολαύσεις την ταινία όπως πρέπει.

Αναμένεται
SignatureMagicRemote

Ψυχαγωγία στο έπακρο

Η τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα — επίσης ενισχύει το τυπικό περιεχόμενο HDR. Τώρα πια, όλες οι αγαπημένες σου ταινίες και εκπομπές θα έχουν πιο ζωντανή εικόνα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αναμένεται
G-Sync

QNED Gaming-Φουλ προνόμια

Η LG QNED MiniLED διαθέτει πλήθος χαρακτηριστικών που ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού σου. Τα Absolute Color και Game Optimizer συμβάλλουν σε ομαλό, ρεαλιστικό παιχνίδι, ενώ η βελτιωμένη φωτεινότητα και η απεικόνιση του μαύρου στην mini LED οθόνη μας παρέχουν εξαιρετική ακρίβεια. Ζήσε μια εμπειρία παιχνιδιού με εξωπραγματικό επίπεδο ρεαλισμού.

Αναμένεται
SignatureMagicRemote

"Άπαιχτη" τηλεόραση

Η LG QNED MiniLED κατασκευάστηκε για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Με μεγάλη οθόνη και συμβατότητα με ήχο Bluetooth Surround, η LG QNED MiniLED φέρνει την ατμόσφαιρα του γηπέδου στο σπίτι σου, εξασφαλίζοντάς πάντα την καλύτερη θέση στο σπίτι.

Αναμένεται
G-Sync

Αθλητική ειδοποίηση

Οι αθλητικές ειδοποιήσεις σου ειδοποιούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείς αν θα χάσεις τα μεγάλα παιχνίδια από τις αγαπημένες σου ομάδες, ακόμα και όταν παρακολουθείς άλλο περιεχόμενο.

*Η χρήση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

Αναμένεται
SignatureMagicRemote

Έτοιμο για Bluetooth Surround

Σύνδεσε εύκολα ηχεία Bluetooth για μια πραγματικά ασύρματη εμπειρία ήχου surround. Ο ήχος της δράσης είναι πιο πλούσιος και πιο ρεαλιστικός, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στο σαλόνι σου.

*Τα ηχεία πωλούνται χωριστά.

Αναμένεται
G-Sync

Επεξεργαστής α7 Gen4 ΑΙ 4K

Στην καρδιά κάθε LG QNED MiniLED βρίσκεται ο επεξεργαστής α7 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί αλγόριθμους machine learning για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου. Κάθε ρύθμιση στην εικόνα και τον ήχο γίνεται αυτόματα, για αυτό και ό,τι παρακολουθείς είναι εκπληκτικό.

Αναμένεται
SignatureMagicRemote

Εικόνα AI

Χρησιμοποιώντας μια τεράστια βάση δεδομένων με περισσότερα από ένα εκατομμύριο σημεία οπτικών δεδομένων, ο αλγόριθμος “deep-learning” αναγνωρίζει την ποιότητα του περιεχομένου, αφαιρεί τον θόρυβο και βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας.

Αναμένεται
G-Sync

Ήχος AI

Λαμβάνοντας στοιχεία από περισσότερα από 17 εκατομμύρια σημεία δεδομένων ήχου, ο επεξεργαστής αναγνωρίζει φωνές, εφέ και συχνότητες, ώστε να μπορεί να βελτιστοποιεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος του, για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία.

Αναμένεται
SignatureMagicRemote

ThinQ AI

Νομίζεις πως ξέρεις τι σημαίνει έξυπνο;Το LG ThinQ είναι εδώ για να αναβαθμίσει την εμπειρία τηλεόρασης στο μέγιστο. Επίλεξε τον αγαπημένο σου φωνητικό βοηθό και χειρίσου την τηλεόραση με τη φωνή σου μέσα από μια ολοκαίνουργια αρχική οθόνη που παρέχει μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο χειρισμό.

Αναμένεται
product section
LG Logo

QNED Mini Led QNED916QA

86"

Αναμένεται

75"

Αναμένεται

65"

Αναμένεται