OLED Z1 Hero Image
Hisense Logo
ΣΕΙΡΑ 4K ULED

U8GQ

ThinQAI

Κρυστάλλινη εικόνα Uled

Με συνδυασμό ποιοτικών υλικών και λειτουργιών, η τεχνολογία ULED σου επιτρέπει να δείς ακόμα πιο λεπτομερείς εικόνες, τρομερά βαθύτερες αντιθέσεις, πιο φυσική φωτεινότητα και χρώματα με εξαιρετική ακρίβεια. Ανακάλυψε ξανά κάθε εικόνα πιο έντονα.

Μάθε περισσότερα
OLEDReal8k

Τεχνολογία Quantum DOT

Ένας καινούργιος κόσμος χρωμάτων αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια σου! Πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις ζωντανών χρωμάτων, με τη μέγιστη ακρίβεια, δημιουργούν για σένα ένα κόσμο πιο έντονο και ρεαλιστικό μέσα από την QLED TV της Hisense.

Μάθε περισσότερα
ThinQAI

Ανακάλυψε το πιο βαθύ μαύρο

Με την τεχνολογία Local Dimming Pro (οπίσθιος φωτισμός της τηλεόρασης από πολλές ανεξάρτητες ζώνες φωτισμού LED) που απομονώνουν κάθε περιοχή της οθόνης και ελέγχουν με ακρίβεια την ένταση του φωτός, οι σκοτεινές σκηνές είναι βαθύτερες και με καθαρότερες λεπτομέρειες.

Μάθε περισσότερα

1000-nit Peak Brightness & Dolby Vision IQ

Η μέγιστη φωτεινότητα 1000 nit βελτιώνει το δυναμικό εύρος από τις πιο σκοτεινές έως τις φωτεινότερες σκηνές στην τηλεόραση. Επιπλέον, η υψηλή φωτεινότητα βοηθά στην απεικόνιση των φυσικών συνθηκών φωτισμού κάθε σκηνής. Σε συνδυασμό και με το Dolby Vision IQ και το HDR10+, η U8GQ θα προσαρμόσει αυτόματα τις εικόνες με βάση το τρέχον περιεχόμενο και τις συνθήκες εξωτερικού φωτισμού, για να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία θέασης.

Μάθε περισσότερα
α9Gen3AIProcessor8k
PerfectColor

Dolby Vision & Atmos

Δές και άκουσε κάθε λεπτομέρεια, χωρίς να χάσεις τίποτα. Απόλαυσε κινηματογραφική θέαση IMAX Enhanced , με ένα απίστευτο επίπεδο ανάδειξης χρωμάτων και λεπτομερειών σε συνδυασμό με την πιο συναρπαστική εμπειρία ήχου με βαθιά μπάσα χάρη στο ενσωματωμένο subwoofer.

Μάθε περισσότερα
ThinQAI

Game Mode - HDMI 2.1 *

Ζήσε μια αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού! Η λειτουργία παιχνιδιού σου δίνει το προβάδισμα χάρη στη σημαντική μείωση της καθυστέρησης εισόδου. Η τηλεόραση ανιχνεύει την κονσόλα παιχνιδιών και μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία παιχνιδιού: μειώνει τις καθυστερήσεις και τα ελαττώματα εικόνας για μια πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού.

* Υποστηρίζεται σε 4K: 48Hz-60Hz.

Μάθε περισσότερα
PerfectColor

Anti-Glare Screen

Η αντιθαμβωτική οθόνη θα μειώσει σημαντικά το επίπεδο ανάκλασης, γεγονός που σου προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία θέασης τις ηλιόλουστες μέρες χωρίς κατεβασμένες κουρτίνες. Επιπλέον η οθόνη έχει μειωμένη αναλογία μπλέ φωτός, ώστε να προστατεύονται τα μάτια σου.

Μάθε περισσότερα
product section
LG Logo

ΣΕΙΡΑ 4K ULED

U8GQ