OLED Z1 Hero Image
Hisense Logo
ΣΕΙΡΑ 4K QLED

A7GQ

Τεχνολογία Quantum DOT

Ένας φαντασμαγορικός κόσμος χρωμάτων αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια σου! Πάνω από ένα δισεκατομμύριο ζωντανές αποχρώσεις, με τη μέγιστη ακρίβεια, δημιουργούν για εσένα ένα κόσμο πιο έντονο και ρεαλιστικό. Καλώς ήλθές στον κόσμο της Hisense Q-ULED A7GQ TV με εικόνα, 4 φορές πιο καθαρή και ευκρινής από την ανάλυση FHD.

Μάθε περισσότερα
OLEDReal8k

Dolby Vision & Dolby Atmos

Δές και άκουσε κάθε λεπτομέρεια, χωρίς να χάσετε τίποτα. Ένα απίστευτο επίπεδο ανάδειξης χρωμάτων και λεπτομερειών σε συνδυασμό με ήχο κρυστάλλινης καθαρότητας, σου προσφέρει μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

Μάθε περισσότερα
ThinQAI

Ambient Light Sensor+

Δές την οθόνη άνετα σε οποιοδήποτε φως. Οι τηλεοράσεις Hisense ανιχνεύουν αυτόματα τη φωτεινότητα περιβάλλοντος και προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για να διατηρούν τη βέλτιστη ρύθμιση φωτεινότητας και αντίθεσης, ανεξάρτητα από το πώς αλλάζει το φως γύρω σου. Απλά κάθισε, χαλάρωσε και άφησε την τηλεόραση να κάνει τη δουλειά της.

Μάθε περισσότερα

HDR 10+

Οι Hisense QLED TVs με τεχνολογία HDR10+ μπορούν και μεγιστοποιούν το contrast και την ακρίβεια των χρωμάτων της εικόνας, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες να είναι πεντακάθαρες ακόμα και στις πιο σκοτεινές σκηνές μιας ταινίας!

Μάθε περισσότερα
α9Gen3AIProcessor8k
PerfectColor

Πολλές Επιλογές Συνδεσιμότητας

Διεύρυνε τις δυνατότητές σου. Με θύρες HDMI, υποδοχές USB, Wi-Fi και Bluetooth, μπορείς να συνδέσεις περισσότερες συσκευές και εξωτερικές πηγές στην τηλεόρασή σου. Μάλιστα, με τη θύρα HDMI 2.1, η θέαση και το παιχνίδι θα πάει σε άλλο επίπεδο, με σημαντική μείωση στις καθυστερήσεις και τα ελαττώματα της εικόνας για μια ομαλότερη εμπειρία παιχνιδιού.

Μάθε περισσότερα
ThinQAI

Ευρεία γωνία θέασης

Κάθε θεατής θα απολαμβάνει την ίδια εμπειρία προβολής ανεξάρτητα από την θέση στην οποία βρίσκεται στο δωμάτιο. Απόλαυσε με την παρέα σου αυθεντικά χρώματα από οποιαδήποτε γωνία, χωρίς διαφορές στη φωτεινότητα και την αντίθεση.

Μάθε περισσότερα
PerfectColor

Πιστοποίηση TÜV Low Blue Light

Οι Hisense QLED A7GQ TVs είναι πιστοποιημένες από την TÜV Rheinland, καθώς αποδείχθηκε ότι ελαχιστοποιούν αποτελεσματικά τη βλάβη και προστατεύουν τα μάτια σου, μειώνοντας την αναλογία μπλε φωτός που εκπέμπουν, ακόμη και μετά από πολύωρη παρακολούθηση.

Μάθε περισσότερα
product section
LG Logo

ΣΕΙΡΑ 4K QLED

A7GQ