OLED Z1 Hero Image
Hisense Logo
ΣΕΙΡΑ 4K LED

A6BG

Μπες στο κέντρο της δράσης με την A6BG Ultra HD TV της Hisense!

Χάρη στο λειτουργικό σύστημα της Hisense, VIDAA, εξασφαλίζεις εύκολη περιήγηση και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και στο διαδίκτυο, μεταμορφώνοντας την τηλεόρασή σου σε smart hub του σπιτιού.

Sports Mode : Με ένα κλικ, η τηλεόραση ρυθμίζει αυτόματα τα settings σε εικόνα και ήχο για την ιδανική εμπειρία αθλητικού θεάματος.

Anyview Cast : Σύνδεσε πανεύκολα την τηλεόραση με το κινητό σου για έλεγχο της συσκευής απομακρυσμένα, αλλά και για να προβάλλεις στην τηλεόραση περιεχόμενο από το smartphone σου.

Μάθε περισσότερα
OLEDReal8k

Ανάλυση 4K Ultra HD

H Hisense 4K Ultra HD TV' σου προσφέρει άριστη ποιότητα εικόνας, με μια ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη απο τις FHD οθόνες. Απολαμβάνεις απόλυτα καθαρές και ευκρινείς εικόνες μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Μάθε περισσότερα
ThinQAI

Dolby Vision HDR

Η τεχνολογία Dolby Vision HDR αξιοποιεί όλο το εύρος της αντίθεσης, προκειμένου να δημιουργήσει μια εικόνα με δυνατά χρώματα πιο φυσική και ρεαλιστική από τις απλές τηλεοράσεις. Έτσι, πετυχαίνει μια εξαίρετη απόδοση στην εικόνα με σωστό contrast, μεγαλύτερο ρεαλισμό και άψογες λεπτομέρειες.

Μάθε περισσότερα

UHD AI – Upscaler

Απόλαυσε οποιοδήποτε περιεχόμενο σε 4Κ, χάρη στην έξυπνη τεχνολογία αναβάθμισης εικόνας, που πηγαίνει την ποιότητα της εικόνας σε άλλο επίπεδο και σου εξασφαλίζει απολαυστικό θέαμα.

Μάθε περισσότερα
α9Gen3AIProcessor8k
PerfectColor

DTS Virtual: X

Χάρη στηντεχνολογία ήχου Dts Studio Sound, απολαμβάνεις μια πιο ρεαλιστική και πολυδιάστατη εμπειρία ήχου στα αγαπημένα σου προγράμματα. Επιπλέον μπορείς να κάνεις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις δικές σου προτιμήσεις για μια πιο προσωποποιημένη εμπειρία ήχου.

Μάθε περισσότερα
product section
LG Logo

ΣΕΙΡΑ 4K LED

A6BG