OLED 855

Απολυτό μαύρο, εκλεπτυσμένη απόδοση και μινιμαλιστική σχεδίαση.

4K UHD και ζωντανή εικόνα HDR

Η τηλεόραση 4K UHD της Philips διαθέτει υποστήριξη HDR10+ για να απολαμβάνεις πιο βαθιές σκιές με πιο έντονες φωτεινές επιφάνειες και πιο ρεαλιστικά χρώματα. Τα επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και φωτεινότητας προσαρμόζονται από καρέ σε καρέ για μία καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Τηλεόραση OLED

Με την τηλεόραση OLED της Philips έχεις ευρύτερη γωνία προβολής και απίστευτα ζωντανή εικόνα HDR, όπου κάθε σκηνή είναι εντυπωσιακά ρεαλιστική. Τα μαύρα είναι βαθύτερα, τα χρώματα πιο ζωηρά και οι λεπτομέρειες στα σκοτεινά και τα φωτεινά σημεία αναπαράγονται με ακρίβεια.

Απόκτησέ το

Τηλεόραση Android με αμέτρητες επιλογές

Κατέβασε εφαρμογές από το Google Play Store, δες βίντεο στο YouTube ή συνέχισε τη σειρά σου από το επεισόδιο που την είχες αφήσει στο Netflix.

Σύστημα P5 με τεχνητή νοημοσύνη

Ο επεξεργαστής P5 της Philips με τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει τόσο ρεαλιστική εικόνα που σε τοποθετεί στο επίκεντρο της δράσης. Ο αλγόριθμος AI βαθιάς μάθησης επεξεργάζεται εικόνες με τρόπο παρόμοιο με τον ανθρώπινο εγκέφαλο για να απολαμβάνεις ρεαλιστική εικόνα με πλούσια χρώματα και φυσική κίνηση.

Απόκτησέ το

Dolby Vision

Το Dolby Vision υπόσχεται μια πιο εξελιγμένη εικόνα από μια τυπική εικόνα HDR10, επειδή χρησιμοποιεί δυναμικά μεταδιδόμενα κωδικοποιημένα σε κάθε καρέ μιας ταινίας για πιο ακριβή εικόνα.

Dolby Atmos

Με το Dolby Atmos ο ήχος που ακούς είναι σαν να έρχεται από το δωμάτιο στο οποίο κάθεσαι με έναν τρόπο 3D. Ακούς τις σταγόνες βροχής να πέφτουν σε μεμονωμένα φύλλα και τα ελικόπτερα να πετούν από πάνω σου δημιουργώντας μια πιο δυναμική εμπειρία ήχου.

Voice control

Δεν βρίσκεις το τηλεχειριστήριο; Κανένα πρόβλημα. Η τηλεόραση Android της Philips, σου προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγχεις την τηλεόραση με φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant και Alexa.

Απόκτησέ το

Μεταλλικό πλαίσιο

Απογείωσε την αισθητική του χώρου σου, καθώς το μεταλλικό πλαίσιο της τηλεόρασης, προσθέτει μια εκλεπτυσμένη πινελιά.

Τηλεχειριστήριο με οπισθοφωτισμό και δέρμα Muirhead

Το τηλεχειριστήριο από δέρμα Muirhead έχει οπίσθιο φωτισμό που θα εντυπωσιάσει τους φίλους σου.

Απόκτησέ το

OLED 855