Q60T Hero Image
Samsung QLED Logo Metallic

Ανεπανάληπτη εμπειρία

Q60T 4K Smart 2020 QLED TV

Τηλεόραση Samsung QLED 4K Smart Q60T, με τεχνολογία Quantum Dot που παρέχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος για εικόνες βγαλμένες από τη φύση.

QLED Quantum Dot

QLED Quantum Dot, ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις

Όγκος χρώματος 100% με Quantum Dot

Η πλούσια φωτεινότητα της QLED σε συνδυασμό με το νανομέγεθος των σωματιδίων quantum dot ολοκληρώνει την τεχνολογία όγκου χρώματος 100%. Κάθε έκφραση χρώματος γίνεται ορατή σε κάθε τι που βλέπεις.

Μάθε περισσότερα
Dual LED τεχνολογία

Dual LED τεχνολογία

Ανακάλυψε εντυπωσιακή αντίθεση και ακριβές χρώμα

Η τεχνολογία Dual LED προσφέρει με ακρίβεια φωτεινότερα λευκά και βαθύτερα μαύρα χρώματα. Εμπλούτισε τις λεπτομέρειες με εντυπωσιακή αντίθεση.

Μάθε περισσότερα

Quantum HDR 4x

Δες όλες τις λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες δεν είναι πάντοτε ορατές σε περιοχές που είναι πολύ φωτεινές ή πολύ σκοτεινές. Με την ανάλυση των δεδομένων ποιότητας που υπάρχουν στο περιεχόμενο High Dynamic Range (HDR), το Quantum HDR 4x είναι σε θέση να κάνει τις λεπτομέρειες αυτές ορατές σε οποιαδήποτε φωτεινότητα.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 4x

Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Περισσότεροι τρόποι για να απολαύσεις τηλεόραση

Απόλαυσε περισσότερο περιεχόμενο με περισσότερους τρόπους ελέγχου, σύνδεσης και χρήσης.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN
SmartThings

SmartThings

Ένα πραγματικά έξυπνο σπίτι, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δικής σου ζωής. Με ενσωματωμένη τη λειτουργία Samsung SmartThings, η QLED μπορεί να σε συνδέσει με συσκευές και πληθώρα αισθητήρων βάσει της πλατφόρμας IoT. Μπορείς να ανάψεις τα φώτα, να δεις τι υπάρχει στο ψυγείο ακόμη και να λάβεις ειδοποιήσεις από τις συσκευές.

Μάθε περισσότερα
Ambient Mode

Multi view

Τηλεόραση και smartphone σε μία οθόνη

Παρακολούθησε ταυτόχρονα τι υπάρχει στην τηλεόραση και στο smartphone σου, στην ίδια οθόνη. Απλά σύνδεσε το κινητό σου και προσάρμοσε το μέγεθος του βίντεο και τις ρυθμίσεις ήχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Σε μια μεγάλη οθόνη QLED, η λειτουργία πολλαπλών εργασιών γίνεται εύκολη και αβίαστη.

Μάθε περισσότερα
Multi view

Ambient Mode+

Μια τηλεόραση που γίνεται ένα με τον χώρο σου

Δες την QLED να γίνεται ένα με το περιβάλλον της. Απλά τράβηξε μια φωτογραφία της τηλεόρασής σου με το smartphone σου και η τεχνολογία σύνθεσης υφής θα κάνει το θαύμα της. Δημιουργεί ένα εικονικό μοτίβο εικόνας στην οθόνη της τηλεόρασής σου προσδίδοντας αρμονία τηλεόρασης και εσωτερικού σχεδιασμού.

Μάθε περισσότερα
Απεριόριστη σχεδίαση

Απεριόριστη σχεδίαση

Δες την εικόνα, όχι την τηλεόραση

Δες την εικόνα - όχι την τηλεόραση - με σχεδόν bezel-less σχεδίαση που σου αφήνει στο οπτικό σου πεδίο μόνο την όμορφη εικόνα για να την απολαύσεις. Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη ώστε να φαίνεται τέλεια από κάθε γωνία, η QLED, σου προσφέρει μινιμαλιστικό στυλ με εκπληκτικά “καθαρή” πίσω πλευρά και χωρίς μπλεγμένα καλώδια.

Μάθε περισσότερα
product section

4K QLED Q60T