Q80T Hero Image
Samsung QLED Logo Metallic

Ανεπανάληπτη εμπειρία

Q80T 4K Smart 2020 QLED TV

Η Samsung QLED Q80T 4K Smart τηλεόραση, διαθέτει τεχνολογία Direct Full Array 8x για να ρυθμίζει έξυπνα και να βελτιώνει την αντίθεση για βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο λευκό!

QLED Quantum Dot

QLED Quantum Dot, ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις

Όγκος χρώματος 100% με Quantum Dot

Η πλούσια φωτεινότητα της QLED σε συνδυασμό με το νανομέγεθος των σωματιδίων quantum dot ολοκληρώνει την τεχνολογία όγκου χρώματος 100%. Κάθε έκφραση χρώματος γίνεται ορατή σε κάθε τι που βλέπεις.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 8x

Direct Full Array 8x

Εντυπωσιακά μαύρα με ακριβή έλεγχο οπίσθιου φωτισμού

Ο οπίσθιος φωτισμός των QLED επανειλημμένα απενεργοποιείται και ενεργοποιείται ανάλογα με τον βαθμό φωτός που υπάρχει σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της εικόνας. Μέσω αυτής της διαδικασίας, η QLED προσφέρει βαθύτερα μαύρα χρώματα και επομένως τη βέλτιστη έγχρωμη αντίθεση σε κάθε σκηνή.

Μάθε περισσότερα

Quantum HDR 12x

Δες όλες τις λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες δεν είναι πάντοτε ορατές σε περιοχές που είναι πολύ φωτεινές ή πολύ σκοτεινές. Με την ανάλυση των δεδομένων ποιότητας που υπάρχουν στο περιεχόμενο High Dynamic Range (HDR), το Quantum HDR 12x είναι σε θέση να κάνει τις λεπτομέρειες αυτές ορατές σε οποιαδήποτε φωτεινότητα.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 12x

Πραγματική ανάλυση 4K με Quantum Processor 4K

Ο ισχυρός επεξεργαστής της Samsung χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αλγόριθμο για να απελευθερώσει την πλήρη ισχύ της 4Κ ανάλυσης, παρέχοντας μια καταπληκτική εμπειρία προβολής.

Μάθε περισσότερα
Πραγματική ανάλυση 4K με Quantum Processor 4K
Wide Viewing Angle

Wide Viewing Angle

Εντυπωσιακή εικόνα όπου και αν κάθεσαι

To Wide Viewing Angle, σου επιτρέπει να απολαμβάνεις τηλεόραση με έντονο χρώμα και ευκρινή λεπτομέρεια από οποιαδήποτε θέση του δωματίου.

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Object Tracking Sound+ (OTS+)

Απόλαυσε μια ρεαλιστική κινηματογραφική εμπειρία ήχου που ακολουθεί την κίνηση σε κάθε σκηνή. Είναι η πραγματικά εντυπωσιακή διάσταση του ήχου που είχες ανάγκη.

*Ισχύει για τις 55, 65, 75 και 85”

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Real Game Enhancer+

Ήρθε η ώρα να κάνεις level-up στην απόδοσή σου και να κερδίσεις περισσότερα παιχνίδια. Οι τηλεοράσεις χωρίς λειτουργίες παιχνιδιών συχνά παρουσιάζουν input-lag, την καθυστέρηση μεταξύ του χρόνου που δόθηκε η εντολή και του χρόνου που εμφανίστηκε στην οθόνη. Οι τηλεοράσεις Samsung είναι εξοπλισμένες με σύστημα FreeSync (VRR), το οποίο μειώνει το input-lag για ομαλό παιχνίδι. Απόλαυσε το παιχνίδι χωρίς σπασμένα γραφικά ή ακανόνιστη κίνηση.

* Το «Real Game Enhancer+» είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες κονσόλες παιχνιδιών.

Μάθε περισσότερα
RSmart TV με την ισχύ του TIZEN

Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Περισσότεροι τρόποι για να απολαύσεις τηλεόραση

Απόλαυσε περισσότερο περιεχόμενο με περισσότερους τρόπους ελέγχου, σύνδεσης και χρήσης.

Μάθε περισσότερα
SmartThings

SmartThings

Ένα πραγματικά έξυπνο σπίτι, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δικής σου ζωής. Με ενσωματωμένη τη λειτουργία Samsung SmartThings, η QLED μπορεί να σε συνδέσει με συσκευές και πληθώρα αισθητήρων βάσει της πλατφόρμας IoT. Μπορείς να ανάψεις τα φώτα, να δεις τι υπάρχει στο ψυγείο ακόμη και να λάβεις ειδοποιήσεις από τις συσκευές.

Μάθε περισσότερα
Multi view

Multi view

Τηλεόραση και smartphone σε μία οθόνη

Παρακολούθησε ταυτόχρονα τι υπάρχει στην τηλεόραση και στο smartphone σου, στην ίδια οθόνη. Απλά σύνδεσε το κινητό σου και προσάρμοσε το μέγεθος του βίντεο και τις ρυθμίσεις ήχου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου. Σε μια μεγάλη οθόνη QLED, η λειτουργία πολλαπλών εργασιών γίνεται εύκολη και αβίαστη.

Μάθε περισσότερα
Ambient Mode

Ambient Mode+

Μια τηλεόραση που γίνεται ένα με τον χώρο σου

Δες την QLED να γίνεται ένα με το περιβάλλον της. Απλά τράβηξε μια φωτογραφία της τηλεόρασής σου με το smartphone σου και η τεχνολογία σύνθεσης υφής θα κάνει το θαύμα της. Δημιουργεί ένα εικονικό μοτίβο εικόνας στην οθόνη της τηλεόρασής σου προσδίδοντας αρμονία τηλεόρασης και εσωτερικού σχεδιασμού.

Μάθε περισσότερα
Απεριόριστη σχεδίαση

Απεριόριστη σχεδίαση

Δες την εικόνα, όχι την τηλεόραση

Δες την εικόνα - όχι την τηλεόραση - με σχεδόν bezel-less σχεδίαση που σου αφήνει στο οπτικό σου πεδίο μόνο την όμορφη εικόνα για να την απολαύσεις. Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη ώστε να φαίνεται τέλεια από κάθε γωνία, η QLED, σου προσφέρει μινιμαλιστικό στυλ με εκπληκτικά “καθαρή” πίσω πλευρά και χωρίς μπλεγμένα καλώδια.

Μάθε περισσότερα
product section

4K QLED Q80T