XH95 Hero Image
Sony Official Logo

ΣΕΙΡΑ 4K QD-OLED

A95K

8K ανάλυση

Η πιο ευρεία παλέτα χρωμάτων, φυσική και φωτεινή

Η νέα οθόνη OLED(QD-OLED) προσφέρει την πιο πλούσια χρωματική παλέτα, χάρη στον Cognitive Processor XR™. Ο μοναδικός αυτός επεξεργαστής αναπαράγει τις φυσικές αποχρώσεις και τόνους που είναι όμορφα για το ανθρώπινο μάτι, γεμίζοντας την οθόνη με ζωηρό χρώμα και ρεαλιστική υφή σε κάθε επίπεδο φωτεινότητας,

Μάθε περισσότερα
QLED Quantum Dot, ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις

Εικόνα και ήχος επόμενης γενιάς, με Γνωστική Νοημοσύνη

Ανεβάστε την εικόνα και τον ήχο στο επόμενο επίπεδο με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™. Ο επαναστατικός επεξεργαστής της Sony στις τηλεοράσεις BRAVIA XR™ αναπαράγει περιεχόμενο όπως το βλέπουν και το ακούν οι άνθρωποι, για μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία. Κατανοεί πώς εστιάζει το ανθρώπινο μάτι, διασταυρώνοντας και αναλύοντας τις εικόνες για ρεαλιστικό βάθος, εξαιρετική αντίθεση και πανέμορφα, ζωντανά χρώματα.

Μάθε περισσότερα

Φυσικά όμορφη εικόνα, με το πιο ευρύ φάσμα χρωμάτων της Sony

Η νέα Sony OLED (QD-OLED) έχει εκατομμύρια ξεχωριστά, αυτοφωτιζόμενα pixel, για μια νέα εμπειρία προβολής με περισσότερα χρώματα από ποτέ. Σε συνδυασμό με τον Cognitive Processor XR™, ο κορεσμός, η απόχρωση και η φωτεινότητα κάθε χρώματος αναπαράγεται με εξαιρετική λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας ανεπαίσθητες αποχρώσεις και διαφορές που κανονικά μόνο το ανθρώπινο μάτι βλέπει.

Μάθε περισσότερα
Infinity Οθόνη
8K AI Upscaling

Απολαύστε ρεαλιστικό βάθος με ατόφια μαύρα και πιο φωτεινά χρώματα

Συνδυάζοντας το XR OLED Contrast Pro με την οθόνη OLED(QD-OLED), αυτή η τηλεόραση παράγει έως και 200% φωτεινότητα χρωμάτων σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις OLED, ζωντανεύοντας τις σκηνές με ατόφια μαύρα και τα πιο φωτεινά χρώματα. Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, βελτιώνει τις εικόνες με τον ίδιο τρόπο που εστιάζει το μάτι, για να μη χάνετε λεπτομέρειες στο έντονο φως ή στις βαθιές σκιές.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 32x

Έξυπνη επεξεργασία κίνησης για δράση με γρήγορη κίνηση

Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, το XR OLED Motion αντιμετωπίζει τη θόλωση, αναλύοντας κρίσιμα οπτικά στοιχεία σε διαδοχικά καρέ. Δημιουργεί και εισάγει επιπλέον καρέ μεταξύ των αυθεντικών, για να απολαμβάνετε ομαλή και καθαρή δράση, ακόμα και σε γρήγορη κίνηση.

Μάθε περισσότερα

Ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία σπίτι σας με τις ταινίες στην BRAVIA XR™

Σας περιμένει ένας τεράστιος αριθμός ταινιών. Με την τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream™ και το IMAX® Enhanced, ό,τι κι αν δείτε αναπαράγεται με εκπληκτικά γραφικά και εκφραστική ποιότητα ήχου. Με τη βαθμονομημένη λειτουργία του BRAVIA CORE, η ταινία προσαρμόζεται στις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας για εξαιρετική εμπειρία ταινιών στο σπίτι.

Μόλις αποκτήσετε αυτή την τηλεόραση δικαιούστε 10 ταινίες για εξαργύρωση και 24 μήνες απεριόριστο streaming στην αποκλειστική υπηρεσία BRAVIA CORE.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 32x

Ηχείο είναι η οθόνη, δυνατός ήχος που ταιριάζει στην εικόνα

Ο ήχος έρχεται απευθείας από την οθόνη με Acoustic Surface Audio+™. Μεγάλοι ενεργοποιητές δονούνται ξεχωριστά και μετατρέπουν την οθόνη σε ηχείο, για πιο ρεαλιστικό soundtrack που ακολουθεί την εικόνα, με καθαρό και φυσικό διάλογο. Το αριστερό και δεξί subwoofer ενισχύει τα μπάσα για αληθινό κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι.

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Η ψυχαγωγία αναβαθμίζεται σε ήχο 3D Surround

Η BRAVIA XR™ φέρνει αυθεντικό ήχο Surround στα πάντα. Το XR Surround δημιουργεί εικονικά ήχο Surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής. Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR™ είναι επίσης συμβατές με Dolby Atmos®.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Όλα όσα θέλετε να παρακολουθήσετε σε ένα μόνο μέρος

Εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σας. Δείτε πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα στο ίδιο μέρος. Το Google TV φέρνει και οργανώνει το περιεχόμενο των εφαρμογών και συνδρομών σας μόνο για εσάς

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Η βέλτιστη εμπειρία προβολής, όπου κι αν βρίσκεστε

Συνδέστε την BRAVIA XR TV με την παρεχόμενη BRAVIA CAM για πρωτόγνωρη εμπειρία τηλεόρασης. Η BRAVIA CAM αναγνωρίζει πού βρίσκεστε στο δωμάτιο και πόσο απέχετε από την τηλεόραση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας, ώστε να είναι σωστές. Αυτό σημαίνει πιο καθαρό ήχο και εικόνα, με καθηλωτική φωτεινότητα της εικόνας προσαρμοσμένη στο περιβάλλον προβολής σας.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Ιδανική εμπειρία ήχου από οποιαδήποτε θέση

Η BRAVIA CAM εντοπίζει τη θέση σας, ακόμα και από τα πλάγια, και προσαρμόζει την ισορροπία ήχου αριστερά και δεξιά για βέλτιστη ακουστική. Όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο, θα απολαύσετε την ίδια ποιότητα ήχου σαν να κάθεστε ακριβώς μπροστά στην τηλεόραση.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Ακούστε καθαρά τη φωνή, όπου κι αν βρίσκεστε

Ανιχνεύοντας την απόσταση προβολής, η BRAVIA CAM προσαρμόζει αυτόματα το Voice Zoom, ώστε να ακούτε καθαρά τους διαλόγους. Η ένταση του διαλόγου στην τηλεόραση αυξάνεται όταν απομακρύνεστε και μειώνεται όταν πλησιάζετε.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Ειδοποίηση απόστασης

Η ειδοποίηση απόστασης σας επιτρέπει να ορίσετε τη συνιστώμενη απόσταση παρακολούθησης για το παιδί σας και σας ειδοποιεί αν πάει πολύ κοντά.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Έλεγχος κινήσεων χεριών

Ο έλεγχος κινήσεων χεριών σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε κανάλια, να ρυθμίζετε την ένταση και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας απλές χειρονομίες, χωρίς τηλεχειριστήριο.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης ενέργειας βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας σκουραίνοντας αυτόματα την οθόνη όταν δεν βρίσκεστε μπροστά της.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Συνομιλία βίντεο με φίλους και οικογένεια στη μεγάλη οθόνη

Επικοινωνήστε με φίλους και συγγενείς στη μεγάλη οθόνη. Διασκεδάστε περισσότερο συνδέοντας την τηλεόραση με BRAVIA CAM.

Μάθε περισσότερα
product section
Sony Official Logo

A95K