XH95 Hero Image
Sony Official Logo

ΣΕΙΡΑ 4K MINI LED

X95K

8K ανάλυση

Σκηνές με έντονη αντίθεση και φωτεινότητα, με έλεγχο ακριβείας

Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, το μοναδικό XR Backlight Master Drive ελέγχει με ακρίβεια την τελευταία γενιά οπίσθιου φωτισμού Mini LED σε αυτήν την τηλεόραση X95K 4K BRAVIA XR, για ρεαλιστική φωτεινότητα. Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, το μοναδικό XR Backlight Master Drive ελέγχει με ακρίβεια την τελευταία γενιά οπίσθιου φωτισμού Mini LED σε αυτήν την τηλεόραση X95K 4K BRAVIA XR, για ρεαλιστική φωτεινότητα.

Μάθε περισσότερα
QLED Quantum Dot, ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις

Εικόνα και ήχος επόμενης γενιάς, με Γνωστική Νοημοσύνη

Ανεβάστε την εικόνα και τον ήχο στο επόμενο επίπεδο με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™. Ο επαναστατικός επεξεργαστής της Sony στις τηλεοράσεις BRAVIA XR™ αναπαράγει περιεχόμενο όπως το βλέπουν και το ακούν οι άνθρωποι, για μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία. Κατανοεί πώς εστιάζει το ανθρώπινο μάτι, διασταυρώνοντας και αναλύοντας τις εικόνες για ρεαλιστικό βάθος, εξαιρετική αντίθεση και πανέμορφα, ζωντανά χρώματα.

Περισσότερα για BRAVIA XR™

Μάθε περισσότερα

Ευρύ φάσμα χρωμάτων για ρεαλιστικές αποχρώσεις και τόνους

Χάρη στον Cognitive Processor XR™ και την τεχνολογία XR Triluminos Pro, η X95K αναπαράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα με κάθε λεπτή απόχρωση. Μαζί με την οθόνη ευρέως χρωματικού φάσματος και τον επεξεργαστή που μιμείται την ανθρώπινη αντίληψη, εντοπίζει το χρώμα από τον κορεσμό, τον τόνο και τη φωτεινότητα και αποδίδει φυσικές αποχρώσεις.

Μάθε περισσότερα
Infinity Οθόνη
8K AI Upscaling

Δείτε απίστευτο βάθος με έντονη αντίθεση και φωτεινότητα

Με έναν μοναδικό αλγόριθμο τοπικού ελέγχου φωτεινότητας, το XR Backlight Master Drive ελέγχει χιλιάδες μικροσκοπικά Mini LED με απόλυτη ακρίβεια και ανεξαρτησία. Εστιάζει το φως για μέγιστη φωτεινότητα, σχεδόν χωρίς αντανακλάσεις ή φωτοστέφανα. Για σκηνές με εκθαμβωτικό φως, βαθιά μαύρα και φυσικούς μεσαίους τόνους.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 32x

Αναπαράγει χαμένες υφές, το περιεχόμενο αναβαθμίζεται σε 4K

Με την αναβάθμιση XR 4K απολαμβάνετε ψυχαγωγία σε ποιότητα κοντά στην 4K, σε κάθε περιεχόμενο ή πηγή. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR™ αντλεί από έναν μεγάλο όγκο δεδομένων και αναδημιουργεί τις χαμένες υφές για ρεαλιστικές εικόνες.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 32x

Έξυπνη επεξεργασία για σκηνές γρήγορης κίνησης, χωρίς θόλωση

Η παρακολούθηση σπορ και ταινιών με έντονη δράση μόλις έγινε πολύ καλύτερη. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR με XR Motion Clarity™ αναλύει την κίνηση σε πολλά καρέ, για να διασφαλίσει ότι η δράση παραμένει ομαλή, φωτεινή και ευκρινής

Μάθε περισσότερα

Ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία σπίτι σας με τις ταινίες στην BRAVIA XR™

Σας περιμένει ένας τεράστιος αριθμός ταινιών. Με την τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream™ και το IMAX® Enhanced, ό,τι κι αν δείτε αναπαράγεται με εκπληκτικά γραφικά και εκφραστική ποιότητα ήχου. Με τη βαθμονομημένη λειτουργία του BRAVIA CORE, η ταινία προσαρμόζεται στις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας για εξαιρετική εμπειρία ταινιών στο σπίτι.

Μόλις αποκτήσετε αυτή την τηλεόραση δικαιούστε 5 ταινίες για εξαργύρωση και 12 μήνες απεριόριστο streaming στην αποκλειστική υπηρεσία BRAVIA CORE

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Ήχος από την οθόνη, εικόνα και ήχος σε αρμονία.

Απολαύστε ήχο που ταιριάζει με την εικόνα, με το Acoustic Multi-Audio™. Τα tweeter τοποθέτησης ήχου διασφαλίζουν την αρμονία μεταξύ εικόνας και ήχου, για καθηλωτική εμπειρία προβολής

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Υπέροχες εικόνες σε όλη την οθόνη

Η οθόνη X-Wide Angle™ διασφαλίζει υπέροχες εικόνες από κάθε γωνία, ώστε ακόμα και όσοι είναι στα πλάγια να βλέπουν εξίσου καλά με αυτούς στο κέντρο. Και χάρη στην τεχνολογία X-Anti Reflection, οι εικόνες είναι πιο καθαρές, με λιγότερες αντανακλάσεις.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Η ψυχαγωγία αναβαθμίζεται σε ήχο 3D Surround

Η BRAVIA XR™ φέρνει αυθεντικό ήχο Surround στα πάντα. Το XR Surround δημιουργεί εικονικά ήχο Surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής. Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR™ είναι επίσης συμβατές με τον κινηματογραφικό ήχο Dolby Atmos®.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Όλα όσα θέλετε να παρακολουθήσετε σε ένα μόνο μέρος

Εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σας. Δείτε πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα στο ίδιο μέρος. Το Google TV φέρνει και οργανώνει το περιεχόμενο των εφαρμογών και συνδρομών σας μόνο για εσάς.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Αναβαθμίστε την εικόνα σας, με βελτιστοποίηση BRAVIA CAM

Συνδέστε την BRAVIA XR TV με την BRAVIA CAM, που πωλείται ξεχωριστά, για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης. Η BRAVIA CAM αναγνωρίζει πού βρίσκεστε στο δωμάτιο και πόσο απέχετε από την τηλεόραση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας, ώστε να είναι σωστές. Ο ήχος είναι πιο καθαρός και η φωτεινότητα προσαρμόζεται στο περιβάλλον προβολής.

Μάθε περισσότερα

Απολαύστε τηλεόραση με νέους τρόπους με την BRAVIA CAM

Με την BRAVIA CAM, έχετε πάντα την καλύτερη θέση στο σπίτι. Αναγνωρίζει πότε και πού κάθεστε και βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο ανάλογα. Επίσης, διαθέτει έλεγχο με κινήσεις χεριών και άλλες νέες λειτουργίες

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Συνομιλία βίντεο με φίλους και οικογένεια στη μεγάλη οθόνη

Επικοινωνήστε με φίλους και συγγενείς στη μεγάλη οθόνη. Διασκεδάστε περισσότερο συνδέοντας την τηλεόραση με BRAVIA CAM

Μάθε περισσότερα
product section
Sony Official Logo

X95K