OLED Z1 Hero Image
TCL Logo
Smart 4K

QLED C728

Η σειρά C728 της TCL συνδυάζει τις τεχνολογίες Quantum Dot, 4K HDR Pro και Motion Clarity Pro 100Hz για υπέροχη απεικόνιση ποιότητας 4K HDR με ομαλή κίνηση.

TCL QLED: Τα ασυναγώνιστα χρώματα της τεχνολογίας QLED

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία Quantum Dot, αυτή η τηλεόραση TCL έχει αυθεντική, κινηματογραφική απεικόνιση χρώματος που συνθέτεται από δισεκατομμύρια χρώματα και αποχρώσεις. Όλα τα χρώματα που μπορεί να αποτυπώσει η κινηματογραφική κάμερα με ασυναγώνιστη λεπτομέρεια και βάθος.

Μάθε περισσότερα
OLEDReal8k

4K HDR PRO: Ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα και πλούσιες λεπτομέρειες

Το HDR PRO προσφέρει μια αξεπέραστη εμπειρία High Dynamic Range με εκπληκτική αντίθεση, πλούσιες λεπτομέρειες στη σκιά και ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα. Απόλαυσε εικόνα με απίστευτη λεπτομέρεια και ρεαλισμό, όπως θα ήθελαν οι κινηματογραφικοί παραγωγοί. Η εικόνα που βλέπεις είναι τόσο λεπτομερής όσο και στον πραγματικό κόσμο. Μπες ακόμα περισσότερο μέσα στο βάθος και τη λεπτομέρεια! Στις τηλεοράσεις TCL, το πρότυπο 4K HDR PRO σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot προσφέρουν μια αξεπέραστη εμπειρία High Dynamic Range (HDR) με ρεαλιστικά χρώματα και πλούσιες λεπτομέρειες.

Μάθε περισσότερα
ThinQAI

Motion Clarity Pro 100Hz: Οθόνη 100Hz για υψηλής ποιότητας κίνηση

Οθόνη 100Hz για υψηλής ποιότητας κίνηση Οθόνη native 100Hz για υψηλής ποιότητας κίνηση σε γρήγορα κινούμενες εικόνες. Απόλαυσε γρήγορα κινούμενες εικόνες, όπως σπορ ή ταινίες δράσης, με ρεαλιστικά ομαλή κίνηση και πιο ευκρινείς λεπτομέρειες, χάρη στη native 100Hz οθόνη. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη native 100Hz κίνηση.

Μάθε περισσότερα

Εκπληκτική απεικόνιση HDR ανεξαρτήτως πηγής

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την καλύτερη ποιότητα εικόνας 4K HDR σε μια τηλεόραση: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION και DOLBY VISION IQ. Αυτή η τηλεόραση TCL τους υποστηρίζει όλους! Βεβαιώσου ότι μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητες της 4K HDR τηλεόρασής σου: για οτιδήποτε σου αρέσει να απολαμβάνεις, όπως περιεχόμενο Dolby Vision στο Netflix ή στο Disney+ ή περιεχόμενο HDR 10+ στο Amazon Prime Video, αυτή η 4K HDR τηλεόραση TCL θα υποστηρίζει πάντα την καλύτερη μορφή.

Μάθε περισσότερα
α9Gen3AIProcessor8k
PerfectColor

Συναγωνίσου τους κορυφαίους παίκτες

Για τους gamers, η υψηλή απόκριση της τηλεόρασης είναι εξίσου σημαντική με την ποιότητα της εικόνας. Το πρότυπο HDMI 2.1 επιτρέπει γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης, μεταξύ άλλων και 4K στα 100/120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το HDMI 2.1 εξασφαλίζει επίσης συμβατότητα με τις κονσόλες παιχνιδιών και κάνει δυνατή τη χρήση λειτουργιών, όπως οι ALLM (Auto Low Latency Μode) και VRR (Variable Refresh Rate). Η λειτουργία ALLM επιτρέπει στις κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών ή στην κάρτα γραφικών του υπολογιστή να αλλάζουν αυτόματα την τηλεόραση σε λειτουργία παιχνιδιού, για πολύ γρήγορη απόκριση με καθυστέρηση μικρότερη από 15 ms* η λειτουργία VRR μειώνει την καθυστέρηση, το τρεμόπαιγμα (judder) και τα κομμένα καρέ, για ομαλό παιχνίδι με περισσότερη λεπτομέρεια.

*απαιτείται κονσόλα παιχνιδιού με HDMI 2.1 ή υπολογιστής gaming με HDMI 2.1

Μάθε περισσότερα
EyeComfortDisplay

Ήχος Onkyo με Dolby Atmos: Εμπειρία κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι

Η εμπειρία κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι με ηχεία ONKYO, ειδικά σχεδιασμένα για καθαρό ήχο υψηλής πιστότητας, επιτρέπει πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου Dolby Atmos στο σπίτι. Πεντακάθαρη ποιότητα: Είτε πρόκειται για έναν προσωπικό διάλογο είτε για ένα σύνθετο ηχητικό τοπίο, κάθε λεπτομέρεια ζωντανεύει με πλούσια ευκρίνεια και βάθος, ώστε να μην χάσεις τίποτα. Νιώσε περισσότερα: Ανέβασε την ένταση στα συναισθήματά σου με ήχο τόσο πλούσιο και τόσο καθαρό, που θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στους χαρακτήρες και τη μουσική.

Μάθε περισσότερα
ImageEnhancing

Κινηματογραφικός ήχος στο σπίτι

Ετοίμασε το ποπ κορν -- είναι ώρα για ταινία. Απόλαυσε πολυδιάστατο, πλούσιο ήχο που δημιουργεί μια καθηλωτική, κινηματογραφική εμπειρία ήχου surround. Όταν βλέπεις ταινίες, η τεχνολογία Dolby Audio, χάρη στη λειτουργία κρυστάλλινης καθαρότητας και διάχυσης του ήχου στο χώρο, προσφέρει ευκρινέστερο ήχο με πιο λεπτές αποχρώσεις, μεγαλύτερη λεπτομέρεια και πλούτο, για πιο ρεαλιστική ψυχαγωγία. Με το DTS-HD στους δίσκους blu-ray και στις πλατφόρμες streaming, ο ήχος των ταινιών δεν ήταν ποτέ καλύτερος!

Μάθε περισσότερα
FILMMAKERMODE

Ψυχαγωγία χωρίς όρια

TCL Android TV για εύκολη και απεριόριστη ψυχαγωγία, πάντα με κορυφαία ποιότητα. Βρες την τελευταία ταινία blockbuster, έλεγξε το σκορ του ντέρμπι ή χαμήλωσε τα φώτα, χωρίς να αφήσεις αυτό που παρακολουθείς. Το Android TV σου επιτρέπει επίσης να μεταδίδεις περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σου. Καινοτόμες λειτουργίες, όπως η εύκολη εναλλαγή εργασιών, οι λογαριασμοί πολλών χρηστών ή οι πλευρικές ρυθμίσεις, διασφαλίζουν ότι το αγαπημένο περιεχόμενο όλων των μελών της οικογένειας θα είναι πάντα σε πρώτο πλάνο.

*Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming.
*Απαιτείται συνδρομή για το Apple TV+.

Μάθε περισσότερα
G-Sync

Κάνει ό,τι της πεις

Η TCL Android τηλεόρασή σου υποστηρίζει Google Assistant και Amazon Alexa για να σου προσφέρει την άνεση του απομακρυσμένου ελέγχου αφού το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να της ζητήσεις αυτό που θέλεις. Ζήτησε να παίξει μουσική, να βάλει ειδήσεις, να ελέγξει τον καιρό, να ρυθμίσει την ένταση της τηλεόρασης, να αλλάξει το κανάλι, να ελέγξει τις smart συσκευές σου και πολλά άλλα.

Μάθε περισσότερα
SignatureMagicRemote

Κομψή σχεδίαση υψηλής αισθητικής χωρίς πλαίσιο

Χωρίς πλαίσιο στην πρόσοψη για περισσότερη ωφέλιμη επιφάνεια οθόνης και μεγαλύτερη προβολή του αγαπημένου σου περιεχομένου. Με εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση και κατασκευή από πραγματικό μέταλλο, δεν είναι μόνο κομψή αλλά και εξαιρετικά ανθεκτική, ενώ ενσωματώνεται απόλυτα στον χώρο σου. Ένα διαχρονικό κομμάτι Art Design που αναβαθμίζει τον χώρο της κατοικίας σου και ενσωματώνεται τέλεια στη διακόσμηση.

Μάθε περισσότερα
product section
LG Logo

Smart 4K

QLED C728