Android 4K

JX810

Ένας κόσμος με επιλογές θέασης και εκπληκτική εικόνα.

Δες τα όλα. Νιώσε τα όλα

Γιατί να περιορίσεις την οικιακή σου ψυχαγωγία στις προγραμματισμένες εκπομπές της τηλεόρασής; Η Android τηλεόρασή σου επιτρέπει να παρακολουθείς όλες τις αγαπημένες σου εκπομπές, όπως θέλεις. Σου δίνει έναν πιο έξυπνο, ευκολότερο τρόπο να πάρεις περισσότερα από την τηλεόρασή σου. Δες τις καλύτερες σειρές από υπηρεσίες, όπως το Netflix* και το Prime Video* με όμορφα χρώματα και εκπληκτική λεπτομέρεια 4Κ όπως προορίζονταν από τους κατασκευαστές τους.

* Απαιτείται συνδρομή & ευρυζωνικότητα

Απόκτησέ το

Εξαιρετική αντίθεση για να τονίσει τη δραματικότητα

Οι έξυπνες τηλεοράσεις LED 4K με οθόνες HDR Bright Panel Plus είναι ιδανικές για δωμάτια με άπλετο φυσικό φως. Δημιουργώντας ευκρινείς εικόνες γεμάτες χρώμα και εντυπωσιακή αντίθεση - ακόμα και στις πιο φωτεινές μέρες. Γιατί να περιμένεις μέχρι το βράδυ για να ξεκινήσεις το streaming της σειράς που θέλεις;

Απόκτησέ το

Πραγματικά καθαρή εικόνα που αιχμαλωτίζει τη στιγμή

Επεξεργαστής HCX - Aυτός είναι ο «εγκέφαλος» μέσα σε αυτό το μοντέλο. Η τεχνογνωσία της τηλεόρασής συγκεντρώνεται σε έναν επεξεργαστή εικόνας, ο οποίος προσφέρει εντυπωσιακά επίπεδα αντίθεσης, σαφήνειας και πραγματικά ακριβούς χρώματος.

Απόκτησέ το

Εικόνα και ήχος εφάμιλλα της μεγάλης οθόνης

Surround Sound - Άνοιξε το soundstage για να κάνεις το soundtrack να ενσωματωθεί με τη δράση στη μεγάλη οθόνης. Ο ήχος σε βοηθά να νιώσεις αυτό που παρακολουθείς για να αισθανθείς μέρος της ταινίας.

Απόκτησέ το

Βέλτιστη φωτεινότητα και χρώμα – όποια και αν είναι η πηγή

Υποστηρίζοντας όλες τις μορφές HDR (υψηλό δυναμικό εύρος) οι κορυφαίες τηλεοράσεις ττης Panasonic εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση - ανεξάρτητα από την πηγή εικόνας. Η φωτεινότητα και το χρώμα βελτιστοποιούνται σκηνή προς σκηνή, είτε η πηγή είναι Dolby Vision, HLG, HDR10 ή το φορμά HDR10+Adaptive.

Απόκτησέ το

Κάνε περισσότερα με την τηλεόρασή σου

Android TV - Απλοποίησε την εμπειρία ψυχαγωγίας σου με την τηλεόρασή Android. Ανακάλυψε τις 400.000+ ταινίες και σειρές που εμφανίζονται συγκεντρωμένες. Ζήτησε από το Google να ελέγχει την τηλεόρασή με τη φωνή σου.

Απόκτησέ το

Δες αυτά που αγαπάς, έλεγξε τα με τη φωνή σου

Χρησιμοποίησε τη φωνή σου για να μεταβείς σε εκπομπές, να ελέγξεις τις συσκευές και πολλά άλλα – απλά ζήτησε το από το Google.

*Απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο. Μπορεί να απαιτείται συνδρομή για κάποιες υπηρεσίες.

Απόκτησέ το

Γίνε ένα με τη δράση στην οθόνη

Λειτουργία Παιχνιδιών - Θέλεις να μεταφερθείς από την παρακολούθηση τηλεόρασής στο παιχνίδια; Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά επίλεξε τη Λειτουργία Παιχνιδιών χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής. Μειώνει την καθυστέρηση εισόδου - οπότε η δράση στην οθόνη αντιδρά άμεσα στις εντολές σου. Σε μεταφέρει από τον καναπέ στον κόσμο του παιχνιδιού.

Απόκτησέ το
product section

JX810