Gaming 4K

JX940

Δίνει παράσταση νίκης, με γρήγορη κίνηση, μεγάλη παλέτα χρωμάτων, απίστευτη φωτεινότητα και αντίθεση που την καθιστά ανταγωνιστική.

Δες τα όλα. Νιώσε τα όλα

Γρήγορη δράση που απεικονίζεται με εξαιρετική ευκρίνεια. Τα αθλητικά και τα βιντεοπαιχνίδια απαιτούν εξαιρετική απόδοση και οι τηλεοράσεις υψηλού επιπέδου LED 4K έχουν αναβαθμιστεί αυτή τη σεζόν. Σχεδιασμένες για την ταχύτερη δράση στην οθόνη, φέρνουν τον ενθουσιασμό απευθείας στο σαλόνι σου - με υπέροχο χρώμα και απίστευτη ευκρίνεια. Πρόσθεσε και τον εντυπωσιακό ήχο που παρέχει και φέρνει τη δράση σε εσένα, την οικογένειά και τους φίλους σου. Κλέβει την παράσταση - κάθε φορά.

Απόκτησέ το

Πραγματικά ακριβές χρώμα που αιχμαλωτίζει τη στιγμή

HDR Cinema Display Pro - Μια οθόνη υψηλής απόδοσης HDR Cinema Display Pro εξασφαλίζει ένα ευρύτερο φάσμα χρώματος, μεγάλης αντίθεσης και ομαλής απόδοσης κίνησης - ιδανική για αθλητικά και παιχνίδια. Ο οπίσθιος φωτισμός LED υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει συνεπή φωτεινότητα σε ολόκληρη την οθόνη.

Απόκτησέ το

Γρήγορη κίνηση που ελέγχεται έξυπνα

Επεξεργαστής HCX AI - Ο νέος επεξεργαστής μέσα σε αυτό το μοντέλο προσφέρει ακριβές χρώμα, αντίθεση και ευκρίνεια – κατάλληλος για γρήγορη δράση. Χρησιμοποιώντας το ΑΙ, η τηλεόρασή γνωρίζει πότε παρακολουθείς αθλητικά και προσαρμόζει την εικόνα για εσένα.

Απόκτησέ το

Επιβλητικός ήχος που φέρνει στο στάδιο σε σένα

Dolby Atmos - Μια μεγάλη εικόνα είναι ένα, αλλά τα πάντα γίνονται πιο συναρπαστικά όταν ενσωματώνεις και έναν υπέροχο ήχο. Η επεξεργασία ήχου, με την πρόσθετη καθηλωτική τεχνολογία Dolby Atmos, μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να κάθεσαι στην καλύτερη θέση του γηπέδου.

Απόκτησέ το

Βέλτιστη φωτεινότητα και χρώμα - σε όλες τις συνθήκες

Πολλαπλά φορμά HDR - Με την υποστήριξη όλων των φορμά HDR (High Dynamic Range) οι premium τηλεοράσεις Panasonic εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση - ανεξάρτητα από την πηγή εικόνας. Η φωτεινότητα και το χρώμα βελτιστοποιούνται σκηνή με σκηνή, είτε αν η πηγή είναι Dolby Vision, HLG, HDR10 ή το φορμά HDR10+ Adaptive.

Απόκτησέ το

Ομαλή δράση παιχνιδιών στη μεγάλη LED οθόνη

AMD Freesync Premium - Η σειρά τηλεοράσεων JX940 LED είναι πιστοποιημένες με AMD Freesync Premium . Έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού από τις πιο πρόσφατες και συναρπαστικές συσκευές παιχνιδιών. Απόλαυσε μια ομαλή εικόνα 4K στη μεγάλη γεμάτη χρώμα οθόνη και μπες μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Απόκτησέ το

Παιχνίδια με εκπληκτική ταχύτητα, ανάλυση και κίνηση

Λειτουργία Παιχνιδιών Extreme - H Λειτουργία Παιχνιδιών Extreme σημαίνει ότι η νέα τηλεόρασή LED 4K είναι έτοιμη για δράση. Υποστηρίζει το HDMI 2.1 με υψηλούς ρυθμούς καρέ (HFR), το μεταβλητό ποσοστό ανανέωσης (VRR) και το AMD FreeSync Premium για νέα επίπεδα ρεαλισμού, τα οποία απαιτούν οι πρόσφατες συσκευές παιχνιδιών.

Απόκτησέ το
product section

JX940