OLED 4K

JZ980

Σε πηγαίνει σε ένα υψηλότερο επίπεδο με την ποιότητα εικόνας OLED, για μια κινηματογραφική εμπειρία.

Δες τα όλα. Νιώσε τα όλα

Εδώ και τώρα. Το συνηθισμένο γίνεται κινηματογραφικό. Είναι κάτι περισσότερο από να βλέπεις απλά μια ταινία. Είναι να νιώθεις μαγεμένος. Δημιουργήθηκε μαζί με επαγγελματίες κινηματογραφιστές, η OLED 4K τηλεόρασή της Panasonic σου προσφέρει μια εκπληκτική εικόνα που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα. Με ήχο 3D surround για να διεγείρει τις αισθήσεις, είναι σαν να είσαι εκεί στη σκηνή. Όλες οι τεχνολογίες της Panasonic δημιουργήθηκαν για να συγκινήσουν και να σε εμπνεύσουν - μετατρέποντας το καθημερινό σε κινηματογραφικό.

Απόκτησέ το

Απόδοση κινηματογραφικής εικόνας άλλου επιπέδου

Οθόνη OLED - Oι τηλεοράσεις OLED 4K έχουν μεμονωμένα φωτισμένες κυψέλες, για να δημιουργούν ένα φυσικό χρώμα με υψηλή αντίθεση - όπου το μαύρο, είναι πραγματικά μαύρο. Ο νέος επεξεργαστής HCX Pro AI αναλύει αμέσως την εικόνα, τελειοποιεί την ακρίβεια χρώματος, την αντίθεση και την ευκρίνεια για να ενισχύσει την απόδοση της εικόνας.

Απόκτησέ το

Νιώσε την εξέλιξη της ταινίας με έναν κινηματογραφικό ήχο

Dolby Atmos - To ηχοσύστημα συνοδεύει τη μεγάλη εικόνα για να σε μεταφέρει από τον καναπέ στην καρδιά της ταινίας. Τα ενσωματωμένα ηχεία και η επεξεργασία ήχου συνεργάζονται με την τεχνολογία Dolby Atmos για να προσφέρουν συναρπαστική ψυχαγωγία που ανεβάζει τον ήχο σε νέα επίπεδα.

Απόκτησέ το

Βέλτιστη φωτεινότητα και χρώμα - σε όλες τις συνθήκες

Πολλαπλά φορμά HDR - Με την υποστήριξη όλων των φορμά HDR (High Dynamic Range) οι premium τηλεοράσεις της Panasonic εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση - ανεξάρτητα από την πηγή εικόνας. Η φωτεινότητα και το χρώμα βελτιστοποιούνται σκηνή με σκηνή, είτε αν η πηγή είναι Dolby Vision, HLG, HDR10 ή το νέο φορμά HDR10+ Adaptive.

Απόκτησέ το

Η Smart TV που ξέρει τι θέλεις

my Home Screen 6.0 - Απόκτησε σε δημοφιλείς ρυθμίσεις με το πάτημα ενός κουμπιού. Καρφίτσωσε τα αγαπημένα σου, όπως εφαρμογές streaming, στην αρχική οθόνη για να βλέπεις μόνο αυτά που χρησιμοποιείς

Απόκτησέ το

Η ζωή σου σε αρμονία με την τηλεόρασή σου

my Scenery - Οι νέες premium τηλεοράσεις μας μπορούν ν' ανεβάσουν τη διάθεσή σου ακόμα και όταν δεν παρακολουθείς ενεργά. Με το my Scenery μπορείς να επιλέξεις από μια συλλογή εικόνων και βίντεο χαλάρωσης ή να ορίσεις το δικό σου, ώστε να αντικατοπτρίζει τη διάθεσή σου ή την ώρα της ημέρας. Ιδανικό για χαλάρωση ή κατά την προετοιμασία για ύπνο.

Απόκτησέ το

Έλεγξε την τηλεόρασή σου χωρίς χειριστήρια με τη βοήθεια του Google

Ενεργοποίησε την τηλεόρασή Panasonic χρησιμοποιώντας τη φωνή σου χωρίς να χρειάζεσαι το τηλεχειριστήριο - απλά ζήτησε το από το Google. Μπορείς να ενεργοποιήσεις την τηλεόρασή, να ρυθμίσεις την ένταση και πολλά άλλα μόνο με τη φωνή σου. Απλά πες "OK Google" σε μια συσκευή με δυνατότητα Google Assistant για να ξεκινήσεις.

Απόκτησέ το

Μίλησε στο μικρόφωνο

Λειτουργεί με το Alexa - Αλλαγή καναλιών, έντασης ή απενεργοποίηση της συσκευής με χρήση φωνητικών εντολών – με τη συσκευή Amazon Alexa. Ιδανικό για όταν τα χέρια σου είναι γεμάτα.

Απόκτησέ το

Παιχνίδια με εκπληκτική ταχύτητα, ανάλυση και κίνηση

Λειτουργία Παιχνιδιών Extreme - H Λειτουργία Παιχνιδιών Extreme σημαίνει ότι η νέα τηλεόρασή OLED 4K TV είναι έτοιμη για δράση. Ενώ υποστηρίζει το HDMI 2.1 με υψηλούς ρυθμούς καρέ (HFR), το μεταβλητό ποσοστό ανανέωσης (VRR) και το AMD FreeSync Premium για νέα επίπεδα ρεαλισμού, τα οποία απαιτούν οι πρόσφατες συσκευές παιχνιδιών.

Απόκτησέ το

Ομαλή δράση παιχνιδιών στη μεγάλη OLED οθόνη

AMD Freesync Premium - Οι OLED τηλεοράσεις μας του 2021 είναι πιστοποιημένες με AMD Freesync Premium. Έχουν σχεδιαστεί για να δίνουν την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού από τις πιο πρόσφατες και συναρπαστικές συσκευές παιχνιδιών. Απόλαυσε μια ομαλή εικόνα 4K στη μεγάλη γεμάτη χρώμα οθόνη και μπες μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού.

Απόκτησέ το
product section

OLED 4K JZ980