OLED 4K

JZ2000

Ταινίες, premium σειρές, αθλητικά και παιχνίδια ζωντανεύουν στην προσαρμοσμένη οθόνη OLED 4K.

Δες τα όλα. Νιώσε τα όλα

Εδώ και τώρα. Το συνηθισμένο γίνεται κινηματογραφικό. Είναι κάτι περισσότερο από να βλέπεις απλά μια ταινία. Είναι να νιώθεις μαγεμένος. Δημιουργήθηκε μαζί με επαγγελματίες κινηματογραφιστές, η OLED 4K τηλεόρασή της Panasonic σου προσφέρει μια εκπληκτική εικόνα που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα. Με ήχο 3D surround για να διεγείρει τις αισθήσεις, είναι σαν να είσαι εκεί στη σκηνή. Όλες οι τεχνολογίες της Panasonic δημιουργήθηκαν για να συγκινήσουν και να σε εμπνεύσουν-μετατρέποντας το καθημερινό σε κινηματογραφικό.

Απόκτησέ το

Εκπληκτική απόδοση εικόνας κινηματογραφικού επιπέδου

Master HDR OLED Processional Edition & Επεξεργαστής HCX Pro AI Prο - Δεν είναι όλες οι οθόνες OLED 4K κατασκευασμένες με τον ίδιο τρόπο. Η επαγγελματική οθόνη OLED 4K κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία με σκοπό να προσφέρει αξεπέραστη φωτεινότητα και αντίθεση. Παράλληλα ο επεξεργαστής HCX Pro AI αναλύει άμεσα την εικόνα, βελτιώνει την ακρίβεια των χρωμάτων, την αντίθεση και την σαφήνεια για απόδοση υψηλού επιπέδου.

Απόκτησέ το

Καθηλωτικός ήχος - για να νιώσεις ότι είσαι πραγματικά εκεί

360° Soundscape Pro - το μοναδικό 360゚Soundscape Pro ενσωματωμένο ακουστικό σύστημα σε μεταφέρει από τον καναπέ στην καρδιά της δράσης. Τα μοναδικά ενσωματωμένα ηχεία ανοδικής και τώρα πλευρικής κατεύθυνσης, συντονισμένα από την Technics χρησιμοποιούν το Dolby Atmos, για να σε κάνουν να νιώσεις μέρος της δράσης.

Απόκτησέ το

Ο έξυπνος τρόπος για εκπληκτική εικόνα και ήχο

Auto AI - Χρησιμοποιώντας το AI, οι JZ2000 τηλεοράσεις μας αναλύουν το εισερχόμενο σήμα και προσαρμόζουν άμεσα τα χαρακτηριστικά της εικόνας. Το Auto AI γνωρίζει τις ρυθμίσεις για τα αθλητικά, τις κινηματογραφικές σκηνές και πολλά άλλα - και τις εφαρμόζει για εσένα. Απλά κάθισε και απόλαυσε.

Απόκτησέ το

Βέλτιστη φωτεινότητα και χρώμα - σε όλες τις συνθήκες

Πολλαπλά φορμά HDR - Με την υποστήριξη όλων των φορμά HDR (High Dynamic Range) οι premium τηλεοράσεις της Panasonic εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή απόδοση - ανεξάρτητα από την πηγή εικόνας. Η φωτεινότητα και το χρώμα βελτιστοποιούνται σκηνή με σκηνή, είτε αν η πηγή είναι Dolby Vision, HLG, HDR10 ή το νέο φορμά HDR10+ Adaptive.

Απόκτησέ το

Τέλεια εικόνα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

Το Dolby Vision IQ βελτιστοποιεί έξυπνα την τηλεόρασή σας για μια τέλεια εικόνα στο δωμάτιό σου κάθε στιγμή. Είτε το σαλόνι σου είναι εντελώς σκοτεινό είτε έντονα φωτισμένο, το Dolby Vision IQ προσαρμόζεται δυναμικά στο μεταβαλλόμενο φως στο δωμάτιο και προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία προβολής.

Απόκτησέ το

Εμπειρία σινεμά στο σπίτι όπως το προόριζε ο σκηνοθέτης, σε κάθε φωτισμό

Filmmaker mode με intelligent sensing - Οι εταιρείες ηλεκτρονικών και οι κορυφαίοι σκηνοθέτες δημιούργησαν τη λειτουργία Filmmaker Mode. Ένα μόνο κουμπί ορίζει την παλέτα χρωμάτων, την αντίθεση, την αναλογία διαστάσεων και το ρυθμό καρέ της ταινίας, όπως τα οραματίστηκε ο σκηνοθέτης. Η εικόνα προσαρμόζεται αυτόματα ακόμα και αν αλλάξουν τα επίπεδα φωτισμού.

Απόκτησέ το

Παιχνίδια με εκπληκτική ταχύτητα, ανάλυση και κίνηση

Λειτουργία Παιχνιδιών Extreme - H Λειτουργία Παιχνιδιών Extreme σημαίνει ότι η νέα τηλεόρασή OLED 4K TV είναι έτοιμη για δράση. Ενώ υποστηρίζει το HDMI 2.1 με υψηλούς ρυθμούς καρέ (HFR), το μεταβλητό ποσοστό ανανέωσης (VRR) και το AMD FreeSync Premium για νέα επίπεδα ρεαλισμού, τα οποία απαιτούν οι πρόσφατες συσκευές παιχνιδιών.

Απόκτησέ το
product section

OLED 4K JZ2000