Q95T Hero Image

Lifestyle

The Frame

QLED Quantum Dot

Σχεδιασμένη για να μοιάζει με κομψή κορνίζα

Ο κομψός, μοντέρνος σχεδιασμός ενσωματώνεται στη διακόσμηση για να αναδείξει την αισθητική του σπιτιού σου. Η ματ επιφάνεια της the Frame σου επιτρέπει να δείς καθαρά ό,τι εμφανίζεται στην οθόνη και να αισθανθείς τις εκφάνσεις της τέχνης όπως πρέπει να είναι.

Μάθε περισσότερα

Επίλεξε το πλαίσιο που ταιριάζει στο στυλ σου

Η The Frame προσφέρει μια ποικιλία προσαρμόσιμων, μαγνητικών πλαισίων, ώστε να μπορείς εύκολα να επιλέξεις ή ακόμα και να αλλάξεις το αγαπημένο σου χρώμα για να ταιριάζει όμορφα στον χώρο και την διάθεση σου.

* Το προσαρμόσιμο πλαίσιο πωλείται ξεχωριστά.

Μάθε περισσότερα

Πρόβαλε έργα τέχνης με τη λειτουργία Art Mode

Μετάτρεψε τη The Frame σε έργο τέχνης όταν δεν παρακολουθείς τηλεόραση. Επίλεξε ανάμεσα σε περισσότερα από 1.600 έργα τέχνης και φωτογραφίες από παγκοσμίου φήμης ιδρύματα στο Art Store, και δές την κενή οθόνη να γίνεται μια ιδιωτική γκαλερί προβολής των αγαπημένων σου έργων.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 16x
Direct Full Array 16x

Ανάδειξε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες

Μπορείς εύκολα να μεταφορτώσεις και να προβάλλεις τη δική σου φωτογραφία ή ένα οικογενειακό πορτρέτο όπως πραγματικά του αξίζει. Απλά στείλε τις φωτογραφίες σου στη The Frame μέσω smartphone ή USB flash drive.

Μάθε περισσότερα

Δημιούργησε ξεχωριστές συνθέσεις

Πρόσθεσε έναν ματ καμβά πίσω από τη φωτογραφία ή το έργο τέχνης σου για να το κάνεις να φαίνεται ρεαλιστικό. Επίλεξε ανάμεσα σε 5 ματ background και 16 χρώματα και απελευθέρωσε την δημιουργικότητα σου.

Μάθε περισσότερα
Ultra Viewing Angle

Ανιχνεύει την παρουσία σου

Η The Frame ενεργοποιείται αυτόματα για να εμφανίσει τα έργα τέχνης και τις φωτογραφίες σου όταν ανιχνεύει ότι έχεις εισέλθει στο δωμάτιο, ώστε να αναβαθμίσει την αισθητική του χώρο σου. Όταν βγείς από το δωμάτιο, απενεργοποιείται εξοικονομώντας ενέργεια.

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Η φωτεινότητα προσαρμόζεται στα έργα τέχνης σου

Ο αισθητήρας φωτεινότητας ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και τον χρωματικό τόνο της οθόνης για να διατηρήσει την αρχική εμφάνιση του έργου τέχνης ανεξάρτητα από την κατάσταση φωτισμού του δωματίου σου.

Μάθε περισσότερα

Ένα με τον τοίχο

Το Slim Fit Wall Mount κρατά την τηλεόρασή σου σταθερά τοποθετημένη στον τοίχο, ώστε να φαίνεται όμορφη από κάθε γωνία σαν μία μινιμαλιστική κορνίζα. Επιπλέον, η ύπαρξη μόνο ενός λεπτού καλωδίου βοηθά στο να φαίνεται ο χώρος γύρω από την τηλεόρασή σου τακτοποιημένος.

Μάθε περισσότερα

Ύψος που ταιριάζει στον χώρο σου

Ρύθμισε τη The Frame στο ύψος που προτιμάς - σήκωσε τη για να δημιουργήσεις χώρο για ένα Soundbar και άλλεςσυσκευές, ή χαμήλωσε την για να διευκολύνεις την θέαση από παιδιά.

Μάθε περισσότερα
Smart Hub & One Remote Control

Χρωματική πανδαισία με ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις

Η τεχνολογία Quantum Dot εμφανίζει κάθε απόχρωση σε 100% Όγκο Χρώματος που παραμένει αληθοφανής σε οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας αναδεικνύοντας εντυπωσιακά οτιδήποτε προβάλεις.

Μάθε περισσότερα
SmartThings

Η ευφυΐα πίσω από την εικόνα και τον ήχο

Ο δυνατός επεξεργαστής Quantum Processor 4K προσαρμόζει έξυπνα την εικόνα, τον ήχο και περισσότερα χαρακτηριστικά για να έχεις μια εντυπωσιακή εμπειρία θέασης.

Μάθε περισσότερα

Εικόνα που προσαρμόζεται για άνετη θέαση

Το Eye Comfort Mode της The Frame προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και το χρώμα της οθόνης σου στις τοπικές ώρες δύσης και ανατολής για να ξεκουράσει τα μάτια σου ώστε να έχεις πολύωρες εμπειρίες θέασης χωρίς κόπο.

Μάθε περισσότερα
Ambient Mode

Εύκολη ανακάλυψη περιεχομένου

Η εφαρμογή Smart Hub της Samsung δίνει σημασία στην οργάνωση και την ανακάλυψη περιεχομένου, ώστε να αφιερώνεις λιγότερο χρόνο στην αναζήτηση και περισσότερο χρόνο στη παρακολούθηση ταινιών, εκπομπών και άλλου περιεχομένου που απολαμβάνεις.

Μάθε περισσότερα
Απεριόριστη σχεδίαση

Πρόβαλε την οθόνη του κινητού σου

Αναβάθμισε το περιεχόμενο από τις φορητές συσκευές σου κατοπτρίζοντας το στη μεγάλη οθόνη the Frame μέσω Samsung SmartThings ή μέσω AirPlay για τις συσκευές Apple.

Μάθε περισσότερα
Ambient Mode

Συνδύασε πολλαπλές οθόνες

Παρακολούθησε ταυτόχρονα τι υπάρχει στην τηλεόραση και στο κινητό σου στην ίδια μεγάλη οθόνη. Απλώς πρόσθεσε περιεχόμενο για να παρακολουθήσεις ταυτόχρονα και φτιάξε τον δικό σου συνδυασμό οθονών ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Μάθε περισσότερα
product section

The Frame