XH95 Hero Image
Sony Official Logo

A8

Απόλαυσε το απόλυτο μαύρο της νέας OLED A8 και δες πόσο ρεαλιστική είναι η τηλεόραση χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή X1 της Sony.

8K ανάλυση

OLED & Pixel Contrast Booster

Ενίσχυση του χρώματος και της αντίθεσης για αυξημένο βάθος και ρεαλισμό

Δες ρεαλιστικά χρώματα, ανακάλυψε τη λεπτομέρεια στις βαθιές σκιές και στα έντονα φωτεινά σημεία. Με το Pixel Contrast Booster, το χρώμα και η αντίθεση ενισχύονται στις φωτεινές περιοχές, για να μπορείς να απολαύσεις σκηνές γεμάτες ρεαλιστικές σκιές και αποχρώσεις, περισσότερο βάθος, λεπτές υφές και την ατόφια αντίθεση στα μαύρα που μόνο η OLED μπορεί να προσφέρει.

Μάθε περισσότερα
QLED Quantum Dot, ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις

Triluminos Display

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS με επεξεργαστή X1 αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές.

Μάθε περισσότερα

X1 Ultimate

Επεξεργαστής που αναδεικνύει όλη την ομορφιά του OLED

Ο ίδιος πανίσχυρος επεξεργαστής των τηλεοράσεων 8K της Sony αναλύει τα δεδομένα εικόνας για να αναδείξει την έντονη αντίθεση της OLED, με γνήσια μαύρα, υψηλή φωτεινότητα και πραγματικά ρεαλιστικές εικόνες.

Μάθε περισσότερα
Infinity Οθόνη
8K AI Upscaling

X-wide angle

Όμορφα χρώματα από κάθε γωνία

Η παρακολούθηση τηλεόρασης από τα πλάγια πλέον είναι τόσο ικανοποιητική όσο και από το κέντρο. Χάρη στην αυτοφωτιζόμενη οθόνη OLED της Sony, τα χρώματα παραμένουν ομοιόμορφα και ρεαλιστικά, ό,τι κι αν παρακολουθείς.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 32x

Ambient optimization

Κορυφαίες εικόνες και ήχος, σε κάθε περιβάλλον

Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε την καλύτερη εμπειρία που μπορείς να φανταστείς. Η μοναδική τεχνολογία βελτιστοποίησης περιβάλλοντος της Sony αυτόματα προσαρμόζει την εικόνα και τον ήχο στο περιβάλλον σου.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 32x

Acoustic Surface Audio

Απίστευτα καθηλωτικός ήχος από την οθόνη

Ο ήχος στις συμβατικές τηλεοράσεις, με το ηχείο κάτω από την οθόνη, είναι συχνά εκτός συγχρονισμού με την εικόνα. Με την τεχνολογία Acoustic Surface Audio, η ίδια η οθόνη είναι το ηχείο. Ο πρωτοποριακός ενεργοποιητής δονείται διακριτικά για να δημιουργήσει ήχο τον οποίο ακούς να παράγεται από το σημείο της οθόνης όπου συμβαίνει η δράση, π.χ. τον διάλογο των χαρακτήρων, τον θόρυβο του κινητήρα αυτοκινήτου.

Μάθε περισσότερα
Πραγματική ανάλυση 8K με Quantum Processor 8K

Dolby Atmos

Ο ήχος ρέει γύρω σου με την τεχνολογία Dolby Atmos

Ο ήχος σε περιβάλλει σαν να βρίσκεσαι μέσα στη σκηνή. Με την τεχνολογία Dolby Atmos, ο ήχος έρχεται από πάνω και από το πλάι, έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ήχο των αντικειμένων πάνω από το κεφάλι σου με περισσότερο ρεαλισμό, για μια πραγματικά πολυδιάστατη εμπειρία.

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Dolby Vision

Απόλαυσε τη μαγεία του κινηματογράφου

Απόλαυσε κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι. Η τεχνολογία Dolby Vision ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Android TV – Built in Chromecast

Στείλε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast

Με το Chromecast, μεταδίδεις τα αγαπημένα σου βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σου συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σου. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείς να μεγεθύνεις τα περιεχόμενα που σου αρέσουν. Μετάδωσε το περιεχόμενό σου και κατόπιν συνέχισε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σου.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Netflix calibrated Mode

Απόλαυσε ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix, ενώ η αναπαραγωγή εικόνας στην τηλεόραση γίνεται με την ίδια ποιότητα εικόνας όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

Μάθε περισσότερα
product section
Sony Official Logo

A8