XH95 Hero Image
Sony Official Logo
Sony 4K FULL LED

XH95

Κορυφαία αντίθεση και ήχος με την 4K FULL LED

Με οθόνη Full Array LED για να ανακαλύψεις βαθύτερα μαύρα και όλες τις λεπτομέρειες της εικόνας. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Χ1 Ultimate της Sony, ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος, της αντίθεσης και της ευκρίνειας.

8K ανάλυση

Full Array Led

Ανακάλυψε πόσο ρεαλιστικές μπορούν να γίνουν οι εικόνες όταν αναδειχτεί και η παραμικρή τους λεπτομέρεια. Με ζώνες LED που ανάβουν ανεξάρτητα, η τεχνολογία Full Array LED αποδίδει πιο ρεαλιστική αντίθεση, κάνοντας τα φωτεινά σημεία ακόμα πιο φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία, αντίστοιχα, πιο σκοτεινά.

Μάθε περισσότερα
QLED Quantum Dot, ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις

X-tended Dynamic Range Pro

Η αντίθεση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, χάρη στο X-tended Dynamic Range PRO, το οποίο ρυθμίζει τη φωτεινότητα χαρίζοντας εντονότερη λάμψη στις φωτεινές λεπτομέρειες και πιο βαθιά, πλούσια μαύρα στις σκιές.

Μάθε περισσότερα

Object-based HDR remaster

Πιο ρεαλιστική αντίθεση και χρώμα

Με την τεχνολογία Object-based HDR remaster, αναλύεται το χρώμα κάθε αντικειμένου και προσαρμόζεται η αντίθεση, ενώ στις περισσότερες τηλεοράσεις η αντίθεση προσαρμόζεται μόνο κατά μήκος μίας καμπύλης αντίθεσης από το μαύρο προς το λευκό. Έτσι, η τηλεόραση αναπαράγει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες υφές και πιο ρεαλιστικές εικόνες.

Μάθε περισσότερα
Infinity Οθόνη
8K AI Upscaling

Triluminos Display

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS με επεξεργαστή X1 αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 32x

X1 Ultimate

Ανακάλυψε βαθύτερα μαύρα και περισσότερη φωτεινότητα

Ο ίδιος επεξεργαστής των 8K της Sony, ο X1 Ultimate, αναλύει τα δεδομένα, για ενίσχυση χρώματος, αντίθεσης κι ευκρίνειας. Οθόνη Full Array LED για πιο πολλές λεπτομέρειες σε σκιές και ρεαλιστικές εικόνες με λιγότερη θόλωση, από παντού.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 32x

X-wide angle

Όμορφα χρώματα από κάθε γωνία

Η παρακολούθηση από το πλάι είναι εξίσου ικανοποιητική με το κέντρο. Η οπτική σχεδίαση της Sony για έλεγχο φωτισμού από τον οπίσθιο φωτισμό στην οθόνη X-Wide Angle διασφαλίζει ρεαλιστικά χρώματα από παντού.

*Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε τηλεοράσεις άνω των 55 ιντσών

Μάθε περισσότερα
Πραγματική ανάλυση 8K με Quantum Processor 8K

Ambient optimization

Κορυφαίες εικόνες και ήχος, σε κάθε περιβάλλον

Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε την καλύτερη εμπειρία που μπορείς να φανταστείς. Η μοναδική τεχνολογία βελτιστοποίησης περιβάλλοντος της Sony αυτόματα προσαρμόζει την εικόνα και τον ήχο στο περιβάλλον σου.

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Acoustic Multi Audio

Εικόνες που συμβαδίζουν με τον ήχο

Ο ήχος στις συμβατικές τηλεοράσεις, με το ηχείο κάτω από την οθόνη, είναι συχνά εκτός συγχρονισμού με την εικόνα. Η τεχνολογία Acoustic Multi-Audio της Sony περιλαμβάνει δύο τουίτερ τοποθέτησης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, ώστε ο ήχος να μπορεί να ακολουθεί τη δράση, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Οι ανεξάρτητοι ενισχυτές ελέγχονται ξεχωριστά, για να διαχειρίζονται με ακρίβεια την τοποθέτηση του ήχου αυτού του ηχείου στις περιοχές υψηλών τόνων, βελτιώνοντας την πίεση και τη σταθερότητα του ήχου, για περισσότερο ρεαλισμό.

*Η τεχνολογία Acoustic Multi-Audio είναι διαθέσιμη σε μοντέλα 55 ιντσών και άνω. Ο ανεξάρτητος έλεγχος των ενισχυτών είναι διαθέσιμος σε τηλεοράσεις με μέγεθος οθόνης μεταξύ 55 και 75 ιντσών.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Dolby Atmos

Ο ήχος ρέει γύρω σου, με το Dolby Atmos

Περιβλήσου από τον ήχο σαν να βρίσκεσαι μέσα στη σκηνή. Με το Dolby Atmos, ο ήχος έρχεται από πάνω και από τις πλευρές, έτσι ακούς αντικείμενα να κινούνται πάνω από το κεφάλι σου με περισσότερο ρεαλισμό, για πραγματικά πολυδιάστατη εμπειρία.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

Android TV

Εύκολη πρόσβαση, εύκολη ζωή

Με εύκολη πρόσβαση σε όλο το αγαπημένο σου περιεχόμενο, υπηρεσίες και συσκευές, η Android Smart TV, κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

Μάθε περισσότερα
Ultra Viewing Angle

Ενσωματωμένο Chromecast

Στείλε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast

Με το Chromecast, μεταδίδεις τα αγαπημένα σου βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από το smartphone σου, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σου. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείς να μεγεθύνεις τα περιεχόμενα που σου αρέσουν. Μετάδωσε το περιεχόμενό σου και κατόπιν συνέχισε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σου.

Μάθε περισσότερα
SmartThings

Hands Free Search

Ανακάλυψε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σου

Βρες το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεσαι απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σου. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Smart TV Android, απολαμβάνεις ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδεις περιεχόμενο στη στιγμή.

Μάθε περισσότερα
Smart Hub & One Remote Control

Netflix calibrated Mode

Ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix, ενώ η αναπαραγωγή εικόνας στην τηλεόραση γίνεται με την ίδια ποιότητα εικόνας όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

Μάθε περισσότερα
product section
Sony Official Logo
Sony 4K FULL LED

XH95