XH95 Hero Image
Sony Official Logo
Sony 4K FULL LED

XH90

Ανακάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της εικόνας χάρη στην οθόνη Full Array Led. Aπόλαυσε βαθύτερα μαύρα και πιο φωτεινά σκοτεινά σημεία. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής Χ1 της Sony ενισχύει την ζωντάνια του χρώματος, της αντίθεσης και της ευκρίνειας, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

8K ανάλυση

Full Array Led

Ανακάλυψε πόσο ρεαλιστικές μπορούν να γίνουν οι εικόνες όταν αναδειχτεί και η παραμικρή τους λεπτομέρεια. Με ζώνες LED που ανάβουν ανεξάρτητα, η τεχνολογία Full Array LED αποδίδει πιο ρεαλιστική αντίθεση, κάνοντας τα φωτεινά σημεία ακόμα πιο φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία, αντίστοιχα, πιο σκοτεινά.

Μάθε περισσότερα
QLED Quantum Dot, ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις

X-tended Dynamic Range

Η αντίθεση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, χάρη στο X-tended Dynamic Range, το οποίο ρυθμίζει τη φωτεινότητα χαρίζοντας εντονότερη λάμψη στις φωτεινές λεπτομέρειες και πιο βαθιά, πλούσια μαύρα στις σκιές.

Μάθε περισσότερα

Triluminos Display

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS με επεξεργαστή X1 αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές.

Μάθε περισσότερα
Infinity Οθόνη
8K AI Upscaling

X1 επεξεργαστής

Λεπτομερείς εικόνες, με βαθιά αντίθεση

Απόλαυσε ταινίες όπως ακριβώς τις έχει οραματιστεί ο σκηνοθέτης τους. Ο ισχυρός επεξεργαστής της Sony βελτιώνει την αντίθεση, για να βλέπεις κάθε σκηνή με περισσότερη λεπτομέρεια.

Μάθε περισσότερα
Direct Full Array 32x

Dolby Atmos

Ο ήχος ρέει γύρω σου με την τεχνολογία Dolby Atmos

Ο ήχος σε περιβάλει σαν να βρίσκεσαι μέσα στη σκηνή. Με την τεχνολογία Dolby Atmos, ο ήχος έρχεται από πάνω και από το πλάι, έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ήχο των αντικειμένων πάνω από το κεφάλι σου με περισσότερο ρεαλισμό, για μια πραγματικά πολυδιάστατη εμπειρία.

Μάθε περισσότερα
Quantum HDR 32x

Dolby vision

Μεταμόρφωσε την εμπειρία προβολής με Dolby Vision

Δώσε ζωή σε κάθε σκηνή με εντυπωσιακά φωτεινά σημεία, βαθύτερα μαύρα και ολοζώντανα χρώματα. Το Dolby Vision είναι μια λύση HDR που δημιουργεί μια εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία κινηματογράφου στο σπίτι σου.

Μάθε περισσότερα
Πραγματική ανάλυση 8K με Quantum Processor 8K

Acoustic Multi Audio

Εικόνες που συμβαδίζουν με τον ήχο

Ο ήχος στις συμβατικές τηλεοράσεις, με το ηχείο κάτω από την οθόνη, είναι συχνά εκτός συγχρονισμού με την εικόνα. Η τεχνολογία Acoustic Multi-Audio της Sony περιλαμβάνει δύο tweeter τοποθέτησης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, ώστε ο ήχος να μπορεί να ακολουθεί τη δράση, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Μάθε περισσότερα
Object Tracking Sound+ (OTS+)

Android TV

Ανακάλυψε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σου

Βρες το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεσαι απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σου. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Smart TV Android, απολαμβάνεις ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδεις περιεχόμενο στη στιγμή.

*Η τεχνολογία Acoustic Multi-Audio είναι διαθέσιμη σε μοντέλα 55 ιντσών και άνω. Ο ανεξάρτητος έλεγχος των ενισχυτών είναι διαθέσιμος σε τηλεοράσεις με μέγεθος οθόνης μεταξύ 55 και 75 ιντσών.

Μάθε περισσότερα
Real Game Enhancer

Built in Chromecast

Στείλε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast

Με το Chromecast, μεταδίδεις τα αγαπημένα σου βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σου συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σου. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείς να μεγεθύνεις τα περιεχόμενα που σου αρέσουν. Μετάδωσε το περιεχόμενό σου και κατόπιν συνέχισε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σου.

Μάθε περισσότερα
Smart TV με την ισχύ του TIZEN

AirPlay

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μπορείς να μεταδώσεις βίντεο και ήχο στην τηλεόρασή σου απευθείας από το iPhone, iPad ή Mac σου. Παρακολούθησε ταινίες και εκπομπές από την εφαρμογή Apple TV, τις αγαπημένες σου εφαρμογές ή ακόμα και το Safari. Μοιράσου τις φωτογραφίες σου με όσους βρίσκονται στον χώρο.

Μάθε περισσότερα
Ultra Viewing Angle

Netflix calibrated Mode

Απόλαυσε ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix, ενώ η αναπαραγωγή εικόνας στην τηλεόραση γίνεται με την ίδια ποιότητα εικόνας όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

Μάθε περισσότερα
SmartThings

Metal stand

Μίνιμαλ βάση, αρμονική σχεδίαση

Η λεπτή μεταλλική βάση διαθέτει μίνιμαλ σχεδίαση και ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονο οικιακό περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα
product section
Sony Official Logo
Sony 4K FULL LED

XH90